DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

to se valjda odnosi samo na dio oko kupnje BOV-ova sa 6×6

Dva i dva su četri, ali ne uvijek

Ako je na natječaju traženo i 6×6 i 8×8, a Steyr doveze jedino 8×8, onda je jasno da će biti izabrana Patria. Mene samo zanima zašto Steyr nije doveo 6×6…

Hell is Empty and all the Devils are Here

Ako je na natječaju traženo i 6×6 i 8×8, a Steyr doveze jedino 8×8, onda je jasno da će biti izabrana Patria. Mene samo zanima zašto Steyr nije doveo 6×6…

bio je jucer prilog na TV-u.
nisu ispali iz natjecaja jer konkurent nije imao nista protiv, a izgleda da su svi unutar General Dynamicsa pa je to razumljivo.

Dir prodaje Steyr za HR , jucer izjavio da oni misli da nama su dovoljni 8×8 i da nam ustvari netrebaju 6×6 i da oni preporucavaju samo 8×8 pa su zato samo njega i dovezli …
A finac komentira da ne zna zasto su to ucinili i nisu se drzali natjecaja i da je “njima ” to prednost nadaju se
bilo na dnevniku navecer kasno

[color=blue][i]Trgovina na malo ,veliko i od panicara u korekciji [/i][/color]

mislim da ima opisano negdje ranije na ovom topicu (dok se još smislenije pisalo po forumu[smiley2]), a radi se o tomu – ako se ne varam – da steyr nije dovoljno konkurentan s tim vozilom na 6×6… Treba potražiti ovdje na topicu par mjeseci unazad koga zanima precizno…

budd:

mislim da ima opisano negdje ranije na ovom topicu (dok se još smislenije pisalo po forumu[smiley2]), a radi se o tomu – ako se ne varam – da steyr nije dovoljno konkurentan s tim vozilom na 6×6… Treba potražiti ovdje na topicu par mjeseci unazad koga zanima precizno…

Da, zato navodno i nisu dovezli to vozilo… ali trebali bi znati kako naši birokrati funkcioniraju

Jel može netko staviti polugodišnji izvještaj DDJH od prošle godine ili link?
Hvala

Novac je kisik burze!

budd:

Dir prodaje Steyr za HR , jucer izjavio da oni misli da nama su dovoljni 8×8 i da nam ustvari netrebaju 6×6 i da oni preporucavaju samo 8×8 pa su zato samo njega i dovezli …
A finac komentira da ne zna zasto su to ucinili i nisu se drzali natjecaja i da je “njima ” to prednost nadaju se
bilo na dnevniku navecer kasno

Znam, ali ako ja u natječaju tražim kolače s čokoladom, a ti mi kažeš da su za mene bolji voćni kolači, tko je u pravu?

Svi izvještaji su na ZSE-u. Odaberi DDJH, klik na firmu i sva izvješća su dostupna.

Ono što me zabrinjava da država ima 70% udjela u vlasništvu.

The Truth Is Out There

budd:

bio je jucer prilog na TV-u.
nisu ispali iz natjecaja jer konkurent nije imao nista protiv, a izgleda da su svi unutar General Dynamicsa pa je to razumljivo.

Jesi siguran da je Patria dio General Dynamicsa

Piše na

http://www.patria.fi/index.asp?id=072883FB7F06455EA6C53A1AE3D0DB44&tabletarget=&MENU_1_open=true

“Patria is owned by the State of Finland (73,2%) and the European Aeronautic Defence and Space Company EADS N.V. (26,8%).”

Očekuje se porast prihoda za oko 20-25%. [smiley9]

The Truth Is Out There

Jesi siguran da je Patria dio General Dynamicsa Piše na http://www.patria.fi/index.asp?

nisam proucavao, ali iz priloga se to dalo zakljuciti.
lako je moguce da se radilo o tipicnom traljavom tv prilogu.

New Report

Close