Ako je na natječaju traženo i 6×6 i 8×8, a Steyr doveze jedino 8×8, onda je jasno da će biti izabrana Patria. Mene samo zanima zašto Steyr nije doveo 6×6…
Ako je na natječaju traženo i 6×6 i 8×8, a Steyr doveze jedino 8×8, onda je jasno da će biti izabrana Patria. Mene samo zanima zašto Steyr nije doveo 6×6…
bio je jucer prilog na TV-u.
nisu ispali iz natjecaja jer konkurent nije imao nista protiv, a izgleda da su svi unutar General Dynamicsa pa je to razumljivo.
Dir prodaje Steyr za HR , jucer izjavio da oni misli da nama su dovoljni 8×8 i da nam ustvari netrebaju 6×6 i da oni preporucavaju samo 8×8 pa su zato samo njega i dovezli …
A finac komentira da ne zna zasto su to ucinili i nisu se drzali natjecaja i da je “njima ” to prednost nadaju se
bilo na dnevniku navecer kasno
mislim da ima opisano negdje ranije na ovom topicu (dok se još smislenije pisalo po forumu[smiley2]), a radi se o tomu – ako se ne varam – da steyr nije dovoljno konkurentan s tim vozilom na 6×6… Treba potražiti ovdje na topicu par mjeseci unazad koga zanima precizno…
budd:
”
”
mislim da ima opisano negdje ranije na ovom topicu (dok se još smislenije pisalo po forumu[smiley2]), a radi se o tomu – ako se ne varam – da steyr nije dovoljno konkurentan s tim vozilom na 6×6… Treba potražiti ovdje na topicu par mjeseci unazad koga zanima precizno…
Da, zato navodno i nisu dovezli to vozilo… ali trebali bi znati kako naši birokrati funkcioniraju
Jel može netko staviti polugodišnji izvještaj DDJH od prošle godine ili link?
Hvala
budd:
”
”
Dir prodaje Steyr za HR , jucer izjavio da oni misli da nama su dovoljni 8×8 i da nam ustvari netrebaju 6×6 i da oni preporucavaju samo 8×8 pa su zato samo njega i dovezli …
A finac komentira da ne zna zasto su to ucinili i nisu se drzali natjecaja i da je “njima ” to prednost nadaju se
bilo na dnevniku navecer kasno
Znam, ali ako ja u natječaju tražim kolače s čokoladom, a ti mi kažeš da su za mene bolji voćni kolači, tko je u pravu?
Svi izvještaji su na ZSE-u. Odaberi DDJH, klik na firmu i sva izvješća su dostupna.
Ono što me zabrinjava da država ima 70% udjela u vlasništvu.
budd:
”
”
bio je jucer prilog na TV-u.
nisu ispali iz natjecaja jer konkurent nije imao nista protiv, a izgleda da su svi unutar General Dynamicsa pa je to razumljivo.
Jesi siguran da je Patria dio General Dynamicsa
Piše na
http://www.patria.fi/index.asp?id=072883FB7F06455EA6C53A1AE3D0DB44&tabletarget=&MENU_1_open=true
“Patria is owned by the State of Finland (73,2%) and the European Aeronautic Defence and Space Company EADS N.V. (26,8%).”
nisam proucavao, ali iz priloga se to dalo zakljuciti.
lako je moguce da se radilo o tipicnom traljavom tv prilogu.