Jao,jao upravo na Dnevniku da bi natječaj za borbena vozila mogao biti poništen zbog neregularnosti
ponuda.
Ne pričaj gluposti
Kažu ovako odluka za BOV pada do kraja godine testiranje će trajat najviše 2 tjedna.
Jao,jao upravo na Dnevniku da bi natječaj za borbena vozila mogao biti poništen zbog neregularnosti
ponuda.
O čemu ti?
ponuda.
Slusajte s razumijevanjem ili ako vam to ne ide zatrazite strucnu pomoc. Receno na dnevniku jest “da je natjecaj mogao biti ponisten jer Austrijanci nisu dovezli oba tipa vozila, no Finci nisu imali nista protiv da se natjecaj nastavi”
Za najvise 2 tjedna ce povjerenstvo dati preporuku Vladi a do kraja godine ce vlada donijeti odluku koji ce se BOV uzeti.
Znaci pitanje je koji a ne hoce li…. Ovo je siguran posao za Đuru…
ententinis: ” Jao,jao upravo na Dnevniku da bi natječaj za borbena vozila mogao biti poništen zbog neregularnosti ponuda. ” Ne pričaj gluposti
Daj se nauči razgovarati ili odi na forum http://www.badblueboys.hr
da, naravno. i ništa drugo nisu rekli? kao npr. da sve ide po planu, povjerenstvo daje mišnjenje kroz nekoliko dana, a odluka Vlade do kraja godine? s tim da će se odabrati ona firma koja ponudi i veće ulaganje u naše gospodarstvo?
Bilo upravo na dnevniku HTV-a ali i na dnevniku NOVE TV.
Za mene koji sve pratim ništa novo, sve kao što sam vam jučer napisao. Za dva, tri tjedna se daje preporuka vladi koja treba donijeti odluku do kraja godine. S obzirom da su kod nas izbori, potpisi ugovora sigurno ove godine neće bit( dalo se skužiti iz priloga a to se zna i otprije). Rečeno je da bi moglo bit posla za idućih 20 godina, no austrijanci su došli bez 6-kotača pa bi naši ako bi htjeli mogli poništiti natječaj. Finci se ne bune. Ustvari moguće poništenje je loša vijest, tak da ipak ima nešto novo. A crni scenario bi bio ako pobijedi SDP i uoće neće potpisati ugovor , što se nadam da ipak neće bit jer sam onda i ja teška pušiona.
da, naravno. i ništa drugo nisu rekli? kao npr. da sve ide po planu, povjerenstvo daje mišnjenje kroz nekoliko dana, a odluka Vlade do kraja godine? s tim da će se odabrati ona firma koja ponudi i veće ulaganje u naše gospodarstvo?
Upravo tako.
Samo zanimljivo kako svaki član ovdje interpretira ovo kako njemu odgovara.
Ovaj posao je nemoguće izgubit samo je pitanje vremena kad će se potpisati ugovor.
rockster:
”
”
Upravo tako.
Ovaj posao je nemoguće izgubit samo je pitanje vremena kad će se potpisati ugovor.
I ja sam dosad mislio da ga je nemoguće izgubit ali susjed koji se razumije više u politiku i vojsku rekao mi je da ako pobijedi SDP da bi vrlo lako od toga moglo biti ništa. O dionicama nema pojma, ali radio je u vojsci…Ja ću i dalje biti hold i nadam se boljem ali tek iduće godine. pozdrav!
Upravo tako.
Naravno, ne znam uopće čemu priča što bi bilo kad bi bilo. Ovakva vijest kakva je objavljena je jako pozitivna i to je to, ništa manje i ništa više. Vidjet ćemo ujutro kako će se ovo odrazit na cijenu (i hoće li).
Kad ti se susjed tako jako kuzi u politiku i vojsku ajde ga pitaj zasto se tvoji, moji i novci svih nas (poreznih obveznika) trose za vozikanja helikopterima kad se kome sprdne? Nemoj mi samo doci sa spikom da to nije istina jer imam pouzdane informacije da se to radi pod normalno.