DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a ovo nije rekla kazala?

ma je prijatelju, ali ovo sam dobio telefonom (dakle meni je direkt info) od ljudi koje znam što su i tko su, dok je ta druga informacija od tipa kojem samo znam nick.

za tebe je svejedno kome vjeruješ jer smo ti mi svi samo nickovi ali uzmi telefon u ruke pa da vidiš što se sve može.

Dva i dva su četri, ali ne uvijek

pa i polancec je rekao za novine da nema samo tako dionica, a i sanader da ce se odluka donesti u ovom mandatu.. a tebi su rekli ko i svakom drugom muji koji nazove..

evo markotrosu su rekli pred 2 mjeseca da nista od dionica nece biti..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

chico:

znam i ja tu priču sa polančecom, ali ja to ništa ne vjerujem, jer kad sam telefonirao sa HFP-om i upravom đure potvrdili su i jedni i drugi da dionice idu braniteljim i to bez zabrane prodaje. ne kažem da je ovo sto posto točno, ali više vjerujem svojim telefonskim razgovorima nego rekla kazala informacijama.

zar ne osjetiš da preočito pokazivaš da si napravio grešku kad si prodao prije 5 dana po 215kn?

evo ovih vidovitih koji znaju koje ja dionice imam i kad sam ih prodao.[smiley8]

ja sam da budemo jasni svoje dionice prvo prodao kad je izašla vijest o braniteljima 260, pa opet kupio po 215-220 pa jučer opet prodao po 265-274

da još jedna stvar bude jasna dugoročno je đuro super ali trenutno dobra špekulacija

Dva i dva su četri, ali ne uvijek

chico: ” ja sam da budemo jasni svoje dionice prvo prodao kad je izašla vijest o braniteljima 260, pa opet kupio po 215-220 pa jučer opet prodao po 265-274 da još jedna stvar bude jasna dugoročno je đuro super ali trenutno dobra špekulacija ” Da te Ljubo čuje, špekulantu jedan…[smiley1][smiley1][smiley1]

Ali bi proračun bio pun poreza na kapitalnu dobit. Gradila bi nam se Lijepa naša sve u 16. [smiley2][smiley2][smiley2]

I love the Smell of Profits in the Morning

ma vec vidim za nedjeljni vjesnik snimke sa poligona ddjh a u ponedjeljak stampedo na burzi..[smiley2] a svi pametni prodavaci od ovih dana ostati ce kratkih rukava.. ispod 300 samo mrvice..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

ovo sam dobio telefonom (dakle meni je direkt info) od ljudi koje znam što su i tko su, dok je ta druga informacija od tipa kojem samo znam nick. za tebe je svejedno kome vjeruješ jer smo ti mi svi samo nickovi ali uzmi telefon u ruke pa da vidiš što se sve može.

dragi chico, postoje na ovom forumu i ljudi koji ne navlace vec razmjenuju informacije.
ja, recimo, ne pristajem bit samo nick. evo ti prijedlog: idemo razmijenit identitet i brojeve mobitela na PM pa da vidimo cije su informacije vrjednije.
PS
ne pada mi na pamet navlacit ljude s foruma, ja sam jedan od vecine – sitni ulagac, kockar, navucen na dionice, poluamater i zao mi je svake kune koju netko spusi na dionicama. nepojmljivi su mi oni koji se raduju tudjoj pusioni…[smiley14][smiley12][smiley14]

hate red

Poštovani forumaši,

Ne čini li vam se da ste malo pretjerali s međusobnim optuživanjem, olajavanjem, prepucavanjem i inim nekulturnim načinima nekog oblika međusobne komunikacije?

Uz to, nepotrebno zatrpavate temu postovima koji vrlo malo toga konstruktivnog nude.

Molimo Vas da se usredotočite na temu i pridonosite joj argumentima.

Pozdrav

Suricata suricatta

ja cu izmijeniti sve to s vama gosn kamenac ak hocete..

Poštovani forumaši,

Ne čini li vam se da ste malo pretjerali s međusobnim optuživanjem, olajavanjem, prepucavanjem i inim nekulturnim načinima nekog oblika međusobne komunikacije?

Uz to, nepotrebno zatrpavate temu postovima koji vrlo malo toga konstruktivnog nude.

Molimo Vas da se usredotočite na temu i pridonosite joj argumentima.

Pozdrav

istina.. no tada ce biti na temi dva nicka iz 2006 sa 3 posta i 10 novih iz 7 mjeseca 2007 i medjusobno raspravljati i dijeliti dezinformacije, i to s takvim uvidom kao da je svaki pojedini od njih Polancec glavom i bradom..

Mislim da nam Vjeko dobro zbori!

La vita e bella!

bravo, vjeko, evo i konstruktivnog prijedloga:
izbrisi svaki post u kojem su nesuvisle brbljarije bez ijedne cinjenice i argumenta. ili nove informacije.[smiley11]

hate red

Ako se sve brbljarije izbrišu i ako se ne bude brbljalo i slušalo kako ljudi razmišljaju,onda ćemo samo gledati u mostić i pričati sa samim sobom. Nije fora… Ali trebalo bi i ovdje otvoriti neku temu kada se nema što argumentirati ili što o dionicama pričati,da se pričaju “brbljarije”… Kako su japanci pametno napravili… kada si na radnom mjestu radiš što ti šef šapuće na uho i samo klimaš glavom nježno prihvaćajući što god naredi,a kada imaš predah,odeš u drugu prostoriju sa šefovom slikom i tučeš ju i pljuješ,i ponizuješ,ali povratkom na radno mjesto misliš samo o poslu,tako bi i ovdje trebalo napraviti samo post za brblhjanje za predah između trgovanja…[smiley7][smiley7][smiley7][smiley7]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

New Report

Close