a ovo nije rekla kazala?
ma je prijatelju, ali ovo sam dobio telefonom (dakle meni je direkt info) od ljudi koje znam što su i tko su, dok je ta druga informacija od tipa kojem samo znam nick.
za tebe je svejedno kome vjeruješ jer smo ti mi svi samo nickovi ali uzmi telefon u ruke pa da vidiš što se sve može.
pa i polancec je rekao za novine da nema samo tako dionica, a i sanader da ce se odluka donesti u ovom mandatu.. a tebi su rekli ko i svakom drugom muji koji nazove..
evo markotrosu su rekli pred 2 mjeseca da nista od dionica nece biti..
chico:
”
znam i ja tu priču sa polančecom, ali ja to ništa ne vjerujem, jer kad sam telefonirao sa HFP-om i upravom đure potvrdili su i jedni i drugi da dionice idu braniteljim i to bez zabrane prodaje. ne kažem da je ovo sto posto točno, ali više vjerujem svojim telefonskim razgovorima nego rekla kazala informacijama.
”
zar ne osjetiš da preočito pokazivaš da si napravio grešku kad si prodao prije 5 dana po 215kn?
evo ovih vidovitih koji znaju koje ja dionice imam i kad sam ih prodao.[smiley8]
ja sam da budemo jasni svoje dionice prvo prodao kad je izašla vijest o braniteljima 260, pa opet kupio po 215-220 pa jučer opet prodao po 265-274
da još jedna stvar bude jasna dugoročno je đuro super ali trenutno dobra špekulacija
chico: ” ja sam da budemo jasni svoje dionice prvo prodao kad je izašla vijest o braniteljima 260, pa opet kupio po 215-220 pa jučer opet prodao po 265-274 da još jedna stvar bude jasna dugoročno je đuro super ali trenutno dobra špekulacija ” Da te Ljubo čuje, špekulantu jedan…[smiley1][smiley1][smiley1]
Ali bi proračun bio pun poreza na kapitalnu dobit. Gradila bi nam se Lijepa naša sve u 16. [smiley2][smiley2][smiley2]
ma vec vidim za nedjeljni vjesnik snimke sa poligona ddjh a u ponedjeljak stampedo na burzi..[smiley2] a svi pametni prodavaci od ovih dana ostati ce kratkih rukava.. ispod 300 samo mrvice..
ovo sam dobio telefonom (dakle meni je direkt info) od ljudi koje znam što su i tko su, dok je ta druga informacija od tipa kojem samo znam nick. za tebe je svejedno kome vjeruješ jer smo ti mi svi samo nickovi ali uzmi telefon u ruke pa da vidiš što se sve može.
dragi chico, postoje na ovom forumu i ljudi koji ne navlace vec razmjenuju informacije.
ja, recimo, ne pristajem bit samo nick. evo ti prijedlog: idemo razmijenit identitet i brojeve mobitela na PM pa da vidimo cije su informacije vrjednije.
PS
ne pada mi na pamet navlacit ljude s foruma, ja sam jedan od vecine – sitni ulagac, kockar, navucen na dionice, poluamater i zao mi je svake kune koju netko spusi na dionicama. nepojmljivi su mi oni koji se raduju tudjoj pusioni…[smiley14][smiley12][smiley14]
Poštovani forumaši,
Ne čini li vam se da ste malo pretjerali s međusobnim optuživanjem, olajavanjem, prepucavanjem i inim nekulturnim načinima nekog oblika međusobne komunikacije?
Uz to, nepotrebno zatrpavate temu postovima koji vrlo malo toga konstruktivnog nude.
Molimo Vas da se usredotočite na temu i pridonosite joj argumentima.
Pozdrav
ja cu izmijeniti sve to s vama gosn kamenac ak hocete..
Poštovani forumaši,
Ne čini li vam se da ste malo pretjerali s međusobnim optuživanjem, olajavanjem, prepucavanjem i inim nekulturnim načinima nekog oblika međusobne komunikacije?
Uz to, nepotrebno zatrpavate temu postovima koji vrlo malo toga konstruktivnog nude.
Molimo Vas da se usredotočite na temu i pridonosite joj argumentima.
Pozdrav
istina.. no tada ce biti na temi dva nicka iz 2006 sa 3 posta i 10 novih iz 7 mjeseca 2007 i medjusobno raspravljati i dijeliti dezinformacije, i to s takvim uvidom kao da je svaki pojedini od njih Polancec glavom i bradom..
bravo, vjeko, evo i konstruktivnog prijedloga:
izbrisi svaki post u kojem su nesuvisle brbljarije bez ijedne cinjenice i argumenta. ili nove informacije.[smiley11]
Ako se sve brbljarije izbrišu i ako se ne bude brbljalo i slušalo kako ljudi razmišljaju,onda ćemo samo gledati u mostić i pričati sa samim sobom. Nije fora… Ali trebalo bi i ovdje otvoriti neku temu kada se nema što argumentirati ili što o dionicama pričati,da se pričaju “brbljarije”… Kako su japanci pametno napravili… kada si na radnom mjestu radiš što ti šef šapuće na uho i samo klimaš glavom nježno prihvaćajući što god naredi,a kada imaš predah,odeš u drugu prostoriju sa šefovom slikom i tučeš ju i pljuješ,i ponizuješ,ali povratkom na radno mjesto misliš samo o poslu,tako bi i ovdje trebalo napraviti samo post za brblhjanje za predah između trgovanja…[smiley7][smiley7][smiley7][smiley7]