DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 17:46
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,40
3.080
200
15,60
17,50
1,32%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Zbog tih uspona i padova se i dade zaraditi dosta dok čekamo bov i remont kuvajtskih tenkova.

Serbian tourist arrives at the Croatian border. Immigration officer asks him: "Occupation"? The Serb: "No, no, just visit".

Mene je iznenedilo da jučer nismo imali pad,jer svaki put do sada kad bi DDJH potegao prema gore,to bi bilo maksimalno tri dana pa onda unazad.Tri koraka naprijed,jedan nazad!
Mogao sam se kladiti na taj scenarij al nisam htjeo jer je dionica jako podcjenjena pa sam računao da će većina to skužiti.
Nažalost koliko primjećujem,najvažniji pokazatelj je odnos kupnja-prodaja i tu se neće nikad ništa promjeniti.
Fond menadžeri su u ovoj situaciji bezbrižni,ne moraju se bojati svog šefa jer kupuju dionicu s nepromjenjenim financijskim pokazateljima po diskontu od 20%!!!!A još im predsjednik uprave DDJH poručuje da firma grabi po planu i da će biti ostvareni poslovni ciljevi!
Pa zar to nije impresivno gospodo????
Marža sigurnosti,nema što!

Novac je kisik burze!

Zbog tih uspona i padova se i dade zaraditi dosta dok čekamo bov i remont kuvajtskih tenkova.

zaradjujte vi za kavu a jednog dana ce FIMA, i ja snjima zaraditi mnogo vise..

no tada nece biti dovoljno dionica za sve..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Već sam se ja osigurao što se tiče djure, bit će za puno kava he he he[smiley11] Dio je prodan ovih dana a onaj veći dio čeka da se riješe branitelji pa da ova dionica konačno pokaže svu svoju vrijednost.

Serbian tourist arrives at the Croatian border. Immigration officer asks him: "Occupation"? The Serb: "No, no, just visit".

bojkotirajte ovu temu pa ćete vidit za par dana kad izađe iz fokusa da će opet biti skok na 280 . ova dionice je igra godine i ekipa je zaslužila spomenik

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

aj.. tenkista ne s…

cijena ce gore i dolje kako fimi odgovara a to je upravo suprotno onome sto se ocekuje.. pa nisu oni vesla sisali.. mogli bi sad kupovati od vas svih koji mislite ide dolje ide dolje, pokupe sve i napucaju ju natrag na 280 kuna..

ponetko ce zaraditi s njima ali vecina tu gubi..

a što ako uskoro krenu branitelji sa svojim paketima ko će onda kontrolirati cijenu?

Dva i dva su četri, ali ne uvijek

nema branitelja s paketima chico..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

a ti to znaš jer…

bas gledam k/p na ddjh i razmisljam si kak vi ne kuzite iluziju cijene na ddjh.. pa pola ovog prometa ide iz fime u fimu.. a sitnu ribu hvataju u mrezu uvijek na istu foru.. da dodje netko s 10 miliona kuna i pokupi milion kuna s prodaje do 270 samo da vidite kako bi se podigla zastitna granica debelo iznad 300..

a to fima i radi.. kad se raja zaletava kupovati, onda nece kupovati ispod 250 sigurno.. kad fima kupuje kupuje kako god hoce od 220-300, njima ovo gore dolje ne znaci puno, pa oni to i uzrokuju..

znam i ja tu priču sa polančecom, ali ja to ništa ne vjerujem, jer kad sam telefonirao sa HFP-om i upravom đure potvrdili su i jedni i drugi da dionice idu braniteljim i to bez zabrane prodaje.

ne kažem da je ovo sto posto točno, ali više vjerujem svojim telefonskim razgovorima nego rekla kazala informacijama.

A-ha.

znam i ja tu priču sa polančecom, ali ja to ništa ne vjerujem, jer kad sam telefonirao sa HFP-om i upravom đure potvrdili su i jedni i drugi da dionice idu braniteljim i to bez zabrane prodaje. ne kažem da je ovo sto posto točno, ali više vjerujem svojim telefonskim razgovorima nego rekla kazala informacijama.

zar ne osjetiš da preočito pokazivaš da si napravio grešku kad si prodao prije 5 dana po 215kn?

Novac je kisik burze!

New Report

Close