DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 15:44
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,40
3.080
200
15,60
17,50
1,32%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ostajemo na ovim razinama još dan-dva.Od ponedjeljaka bi trebala biti neka lijepa informacija s testiranja pa da krenemo dalje!

kakve ti to informacije očekuješ; da su pogodili mete i svladali sve prepreke…

Dva i dva su četri, ali ne uvijek

rocky: ” Ostajemo na ovim razinama još dan-dva.Od ponedjeljaka bi trebala biti neka lijepa informacija s testiranja pa da krenemo dalje! ” kakve ti to informacije očekuješ; da su pogodili mete i svladali sve prepreke…

Rocky očekuje vijest da su oklopi svi lako probušeni i da DDJH treba to sve ispraviti i nanovo proizvesti u velikim serijama i ……….za izvoz [smiley2]

marcello

zadnja informacija je ta da je u prvih 5 kupnji 172 komada [smiley6]
peta kupnja je 40 komada na 248,02

“Please, God, Just One More Bubble.”

rulja ćeka branitelje a njih nema niti bude bilo.hahaha

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

đuro je postao pravi tobogan

prvo malo vijesti o braniteljima pa odemo nizbrdo,
pa onda svi zaborave branitelje i misle samo o fimi i testiranju pa odemo uzbrdo,
pa nizbrdo, pa …..

Dva i dva su četri, ali ne uvijek

Kolo sreće se okreće…

Hell is Empty and all the Devils are Here

zato sam ja fino prodao zadnjih 100 komada ujutro po 266,94kn pa cemo vidjeti po koliko cu se vratiti… i kada

Kolega Arap, ja bih rekao da to i nije tako loše. Teško da je jedan dan takva pomama a drugi dan letargija da neko ne igra svoju igru. Solucija da ozbiljniji hoće izač mi je jako mršava jer scenarij od jučer to potvrđuje…

Šta mislite?

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Čini se da bi uskoro opet mogli kupovati na razinama od 220 kn kako neki predvidješe.

Serbian tourist arrives at the Croatian border. Immigration officer asks him: "Occupation"? The Serb: "No, no, just visit".

zato sam ja fino prodao zadnjih 100 komada ujutro po 266,94kn pa cemo vidjeti po koliko cu se vratiti… i kada

Arape nemoj se na ovoj temi hvaliti na takav način,ljudi su prodavali dionicu po 230kn,220kn očekivajući pad a ti sad “vadiš mast”!
Zadnjih 2-3 tjedna dionica DDJH je simbol gubitka!!!!
jučer prošlo po 268kn preko 5000 kom.
Koliko gubitnika ima danas već?

Novac je kisik burze!

Arap: ” zato sam ja fino prodao zadnjih 100 komada ujutro po 266,94kn pa cemo vidjeti po koliko cu se vratiti… i kada ” Arape nemoj se na ovoj temi hvaliti na takav način,ljudi su prodavali dionicu po 230kn,220kn očekivajući pad a ti sad “vadiš mast”! Zadnjih 2-3 tjedna dionica DDJH je simbol gubitka!!!! jučer prošlo po 268kn preko 5000 kom. Koliko gubitnika ima danas već?

i ja sam dio prodao po 225kn, priznajem

Koliko samo uspona i padova na ovoj dionici

New Report

Close