pomalo se mijenja stanje na đuri po pitanju cijene, omjera kupnja/prodaja i prometa
” a što je najbolje, drage kolegice i kolege, Fima je cijelo vrijeme znala da ove godine od braniteljskih dionica – ništa!”
Dionicar sam djure i naravno da bi volio da branitelji ne dobiju mogucnost prodaje do nove godine ali bih molio da se ta informacija i službeno negdje obznani umjesto da slušamo stalno rekla-kazala želje!
” a što je najbolje, drage kolegice i kolege, Fima je cijelo vrijeme znala da ove godine od braniteljskih dionica – ništa!”
Dionicar sam djure i naravno da bi volio da branitelji ne dobiju mogucnost prodaje do nove godine ali bih molio da se ta informacija i službeno negdje obznani umjesto da slušamo stalno rekla-kazala želje!
[/quote]a ti bi sluzbene objave na forumu, jel? da zamolimo polanceca da otvori nick i oglasi se?[smiley2]
a ti bi sluzbene objave na forumu, jel? da zamolimo polanceca da otvori nick i oglasi se?[smiley2]
hahaha
dobra ideja[smiley7]
I tako polagano (svaki dan 5%) u bujici špekulativnih naklapanja ide đukica prema 260… Zaista, kad se službeno objave bilo kakve vijesti o BOVu i/ili kuvajtu, ovo neće nikakve blokade zaustaviti. A ja sam od 215 samo gledao i gledao…. I tako propustio fantastičnu priliku
I tako polagano (svaki dan 5%) u bujici špekulativnih naklapanja ide đukica prema 260… Zaista, kad se službeno objave bilo kakve vijesti o BOVu i/ili kuvajtu, ovo neće nikakve blokade zaustaviti. A ja sam od 215 samo gledao i gledao…. I tako propustio fantastičnu priliku
[/i Ako ti je utjeha nisi jedini.
budd: ” I tako polagano (svaki dan 5%) u bujici špekulativnih naklapanja ide đukica prema 260… Zaista, kad se službeno objave bilo kakve vijesti o BOVu i/ili kuvajtu, ovo neće nikakve blokade zaustaviti. A ja sam od 215 samo gledao i gledao…. I tako propustio fantastičnu priliku ” [/i Ako ti je utjeha nisi jedini.
Znao sam, evo još jedan primjer da ljudska pohlepa nema granicu papo je đuro sa 314 na 217 a nama to nije dosta mi bi kupovali bi na 150.Eto sada prošla baka s kolačima.
eh, moj budd…
a što bih ja tek rekao…
sramotno se povukao bez ispaljenog metka[smiley12]
Meni je žao što ljudi još ne kuže da smo mi još na jadnih (podcjenjenih) 254kn kao prije 3 mjeseca kad nije bilo nikakvih izvještaja o realnom poslovanju firme.
Sad znate kako firma posluje a imate priliku kupiti po ovoj cijeni,ovo je jedinstvena PRILIKA!!!!
Meni je žao što ljudi još ne kuže da smo mi još na jadnih (podcjenjenih) 254kn kao prije 3 mjeseca kad nije bilo nikakvih izvještaja o relanom poslovanju firme.
Sad znate kako firma posluje a imate priliku kupiti po ovoj cijeni,ovo je jedinstvena PRILIKA!!!!
Slažem se, ali samo ukoliko se ima s čim kupiti. Kako smo još u korekciji, svi koji nismo u kešu smo u prilično gadnoj poziciji