Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,40 | 3.080 | 200 | 15,60 | 17,50 | 1,32% |
Postavio bi opet pitanje, a što ako branitelji ne budu mogli raspolagati, odnosno prodavati dionice, tj. lock up?
Mislite da će cijena ostati na ovoj razini. He, he, čisto sumnjam…
Možda netko ima neku informaciju?
a tko ce prodavat? ovi koji su sad kupovali nece sigurno..
Vidiš koliko si u krivu. Upravo ja sam taj. Zezam se sa 100 kom, kupio sam i stavio na prodaju. pošto se spremam upravo na ćevape. A i konobarici treba dat kusur.[smiley1]
Sanader..
super24:
”
”
Vidiš koliko si u krivu. Upravo ja sam taj. Zezam se sa 100 kom, kupio sam i stavio na prodaju. pošto se spremam upravo na ćevape. A i konobarici treba dat kusur.[smiley1]
a oces prodat po manje nego sto si kupio?
Postavio bi opet pitanje, a što ako branitelji ne budu mogli raspolagati, odnosno prodavati dionice, tj. lock up?
Mislite da će cijena ostati na ovoj razini. He, he, čisto sumnjam…
Možda netko ima neku informaciju?
E pa to je pitanja : a što ako. Takva su pitanja nezahvalna i mogu se postaviti bilo kada i u bilo kojoj situaciji. Ono što nam je do sada poznato je da nema zabrane prodaje, a što bi bilo kad bi bilo , u to neću ulaziti.
to da ce branitelji dobiti dionice je isto sto ako, jer jos ih nisu dobili.. a vidi cijenu..
s druge strane sta ako sa BOV-om je tu ali se zaboravilo.. s tim da je sad sasvim izvjesno.. i kad se oglase iz vlade 15.7. sto ako sa braniteljima i nece biti toliko u fokusu
tenkista:
”
super24:
”
”
”
a oces prodat po manje nego sto si kupio?
Prestala me volja za zezanjem. Došla mi 2 inkasatora + poštar donio za platit porez na auto. Uh… preslabo zarađujem koliko me deru sa svih strana!
super24:
”
a vidi cijenu..
”
a vidi promet [smiley11]
mislio sam na pad cijene.. nije nijedan branitelj dobio nijednu dionicu a cijena je pala 30%..
ugodan vikend odo ja kuci
evogaopet:
”
super24:
”
a vidi cijenu..
”
a vidi promet [smiley11]
”
mislio sam na pad cijene.. nije nijedan branitelj dobio nijednu dionicu a cijena je pala 30%..
ugodan vikend odo ja kuci
Pa onda ti to baš ne ide u prilog tvojim tezama, jer što bi onda tek trebalo biti s cijenom kada ih dobiju??
Ugodan vikend i tebi kolega. Odo i ja na godišnji od idućeg tjedna , nadam se da ću uspjeti iz inozemstva naći koji hot-spot za spojiti se na mostić i napisati koju “pametnu” na forumu. [smiley11]
Postavit ću ipak naloge za kupnju na 180, 190 i 200 kn, za slučaj da krene prodaja a mene nema [smiley2]
što se svi čudite našem tržištu dionicama, nezrelo je, puno je novih i neiskusnih dioničara koji slušaju svoje brokere, a ovi pak jedva čekaju neku dobru ili lošu vijest pa je prenapušu, samo nek’ se trži… eh kad se sjetim svojeg prvog brokera… ehhh