Sve ovo vodi zaključku da ćemo vrlo brzo biti preko 300…
….prije ćemo na 150 kn kolega budd……………vrijeme će pokazat tko je bio u pravu..
nisam ni ja imao informacije, no drzim se jednostvnog pravila da ne prodajem ispod cijene.. djuro vrijedi 250 sada, bez ikakvih bov-a i kuvajcana.. s njima 350 a nakon njih 500, 600.. za godinu dana.. da prodajem sada po 220 mi nije padalo na pamet.. eventualno da kupim, ali nisam pri cashu..
fondovi su preveslali nestrpljive.. ljudi ovo se sve odigralo u nutar 2 tjedna .. da ste otisli na more ne bi ni znali sta se desilo a djuro bi bio oko 300[smiley1]
testiranje Bov-a, da stvarno to je nova vijest – odličan razlog za rast… bla…
dajte ljudi, sve u vezi s bov-om je već poznato, natječaj je objavljen, pa valjda je jasno da će prije odluke napraviti neki test…
a braniteljske još nisu niti krenule… po meni ovi sporadični skokići su dobra prilika za izlaz onima koji još to nisu napravili…
Tocno tako, evo vijesti od 14.05.
“Točno dva mjeseca nakon što je Povjerenstvo za izradu prijedloga odabira dobavljača borbenih oklopnih vozila dostavilo tendere tj. zahtjeve za konačnu i obvezujuću ponudu potencijalnim dobavljačima (a kako je u službenom zahtjevu i definirano), u MORH-u su danas, 14. svibnja 2007, zaprimljene ponude proizvođača BOV-a finske Patria Vehicles Oy i austrijske Steyr Daimler Puch Spazialfahrzeug GmbH. Prilikom predaje dokumentacije izvršen je popis iste koju su verificirala oba ponuđača.
Nitko od ponuđača nije imao primjedbu na postupak ponuda i verifikaciju priloga, što su potvrdili potpisom na službeni zapisnik o prijemu dokumentacije.
Povjerenstvo, koje je imenovala Vlada RH, će na sjednicama u idućih 60 dana provesti evaluaciju zaprimljenih ponuda i Vladi RH dostaviti prijedlog odabira na odlučivanje.
Podsjećamo zahtjevi za konačnu i obvezujuću ponudu temeljili su se na 42 bazna bojna vozila konfiguracije pogona 6 x 6 te 84 vozila konfiguracije 8 x 8.”
Dakle do 14.07 povjerenstvo daje prijedlog Vladi, dakle samo prijedlog, nikakav ugovor nece biti uskoro potpisan.
a inflacija novih nickova i dalje siri paniku..
necu uopce komentirat
a inflacija novih nickova i dalje siri paniku.. necu uopce komentirat
da…sva sreća da imamo ove zvjezice !
[smiley5] kad mi netko s 2 posta ide prodavat proročanske zlokobne vizije najradije bi otišao na wc [smiley1]
inace zanimljivo kako je joe-ov post odmoderiran, a iznad njega stoje neodmoderirani postovi..
ocito neki likovi imaju pravo komentiranja bez moderacije vec sa 10 postova..
ah tek sad vidim da je joe na forumu vec godinu i pol… i vec skupio 11 poruka.. vjerojatno pise samo kad je nesto vrlo vazno[smiley1]
Ipak ovo sve nema veze s mozgom… [smiley8] mislim, kretanje cijenen obzirom na činjenice… ali burza je ćudljiva stvar. [smiley1]
već smo na 235 🙂 do kraja dana 240…
Ma može do kraja dana i na 270, a što ti to vrijedi na prometu od 50 000 kn… [smiley11] I najmanji maestral je dovoljan za otpuhati cijenu nazad.
a tko ce prodavat? ovi koji su sad kupovali nece sigurno..