DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bit će ovo monstrum od dionice samo da preživimo ovaj cirkus sa braniteljima. http://www.morh.hr/vijesti_main.asp?id=1257

Možda je netko ovo znao pa otuda i današnji rast dionice. Vidjet ćemo sutra…

Kad će već te braniteljske na 150? Ja spremio pare, a ono ništa!

Kad će već te braniteljske na 150? Ja spremio pare, a ono ništa!

Na kraju ćemo shvatit da su mali investitori jeftino prodavali a fondovi kupovali od malog na razini od 240-220.
Poslje će iste te dionice prodavat opet malom investitoru na razinama blizu 300.
Vidiš da oni uz pomoć medija stvaraju euforiju kupnje ili prodaje kako im već odgovara.

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

bez obzira na braniteljske nebu cijena ispod 200

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

korisnik valter bi mogao u tajne službe……..svaka čast na pokušaju

P.S.: malo zeke-peke uvijek dobro dođe pogotovo na đuri gdje svi to čine[smiley2]

P.S.: korisnik je imatelj xxxx dionica D...-R-A i ovo nije poziv .....

Sve ovo vodi zaključku da ćemo vrlo brzo biti preko 300… volio bih da se ne varam, ali objava morha, nikakve nove vijesti o dioničarima, dokup fondova za vrijeme pada + trenutno stanje na prodaji sve ukazuje na prvu rečenicu

Hell is Empty and all the Devils are Here

javno testiranje BOV-a moze znaciti samo jedno..

sumnjam da si HDZ radi negativnu reklamu[smiley2].. a tada smo preko 300 samo tako.. na ovom rollercosteru su mnogi zaradili visestruko.. ja cu samo jedanput, ali ce biti utoliko sladje kad vidim brojkicu od debelo preko 100% prinosa u portfelju[smiley2]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

VEŽITE SE POLIJEĆEMO ! [smiley2]
Kupnja Ukupno ponuda 62
Ukupno dionica 9763

5 najboljih ponuda
Cijena Količina
Prodaja Ukupno ponuda 63
Ukupno dionica 5577

5 najboljih ponuda
Cijena Količina

229,01 19
228,43 20
226,00 5
224,03 37
223,10 145

prodaja
230,00 21
235,11 50
236,90 40
239,00 90
240,02 70

sve je lako kad si mlad :)

Mogli bi lagano u pozitivnu blokadu danas na 248,27

Na kraju ćemo shvatit da su mali investitori jeftino prodavali a fondovi kupovali od malog na razini od 240-220.

….gdje ti vidiš da fondovi bilo šta kupuju ovih dana…..a pogotovo ddjh na razinama 220 – 240 kn……!!??

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Malo količine, a takav pomak u cijeni… nevjerojatno kako su fondovi opet preveslali male ljude, ali ovaj put nije im to bilo niti teško kad se nema informacija!

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

testiranje Bov-a, da stvarno to je nova vijest – odličan razlog za rast… bla…

dajte ljudi, sve u vezi s bov-om je već poznato, natječaj je objavljen, pa valjda je jasno da će prije odluke napraviti neki test…
a braniteljske još nisu niti krenule… po meni ovi sporadični skokići su dobra prilika za izlaz onima koji još to nisu napravili…

New Report

Close