Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 16,60 | 382 | 23 | 13,00 | 18,00 | -6,74% |
Davanjem tolikog broja dionica braniteljima HFP gubi prvu poziciju u top 10 i otvara puno mogućnosti da određeni fondovi dođu u posjed 25 + 1 dionicu…
Vrlo je neizgledno da ce drzava dopustiti toliku kolicinu dionica van, tim vise sto ce Djuro biti i u drzavnom fondu. Ni drzavi nije u interesu da joj dionice u fondu padaju, tako da je lock-out po meni vrlo vrlo izvjesno rjesenje.
Jednostavno zato jer bi to bilo najbolje rijesenje za sve. [smiley2]
Zakon o privatizaciji, i drugo ne postoji, molim dotične kolege da prije nego počnu išta pisat na forum nek malo pročitaju koje štivo o dioničarstvu.
I ja bi htio da je svijet oko mene idealan, ali nije.
Mozemo mi tu pricati sto hocemo, ali jedino ce vrijeme pokazati.
Ono cemu bi i cemu ce svi teziti je najbolje rjesenje za sve, a rupe u zakonu i zaobilazni nacini se uvijek nadju.
najbolje rješenje je bilo prodat iznad 250 i sad kupovat, a možda ćeš kupovat i po 200.
eto ti najbolje rješenje,,,đuro će ponovno prema 500 kuna krenut,,,,malo strpljenja ipak je ovo sport u kojem trebaju jaki živci
Izgleda da je poceo odbijanac. Vidjecemo jos sutra kako ce ici..ako i sutra ide gore, onda izgleda da se stvari vracaju na staro…
Izgleda da je poceo odbijanac. Vidjecemo jos sutra kako ce ici..ako i sutra ide gore, onda izgleda da se stvari vracaju na staro…
Hehe, samo se vi nadajte, a još nijedan branitelj nije došao do burze, ja još uvije držim prst na okidaču 🙂
Bit ce to jeftinije, samo se treba strpit još 10-ak dana.
Znam da neće svi, a ni pola branitelja prodavati dionice odmah, ali dovoljno je da njih 15-20 % proda jedan paketa da se to počne malo spuštat
stvari se mogu vraćati na staro tek kada budemo znali epilog priče s braniteljima, a do tada sve su samo nagađanja.
Znam da neće svi, a ni pola branitelja prodavati dionice odmah, ali dovoljno je da njih 15-20 % proda jedan paketa da se to počne malo spuštat
Upravo tako kolega. Ne znam zašto svi misle da pošto neće svi prodavati da neće biti pada cijene? Pa i ovako mali postotak od onako velikog broja je značajan broj dionica na prodaji. Sjetite se samo što je bilo sa cijenom kada je bilo izloženo onih famoznih 20ak tisuća na 190 kn. [smiley11]
efodix: ” Izgleda da je poceo odbijanac. Vidjecemo jos sutra kako ce ici..ako i sutra ide gore, onda izgleda da se stvari vracaju na staro… ” stvari se mogu vraćati na staro tek kada budemo znali epilog priče s braniteljima, a do tada sve su samo nagađanja.
Meni se čini da je epilog sa braniteljim nekima ipak poznat,jel vi vidite koje su to količene prodane zadnja 3 tjedna neko marljivo skuplja.Njemu je epilog poznat jer drugog objašnjenjea nema.Sutra kad vidimo vlasnički mogli bi saznat koji je to skupljač koji nije informiran da će đuro ispod 200kn.
Do epiloga price s braniteljima moze komotno doci i za pola godine. Nece valjda dionica do tada stajati u mjestu.