Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 16,60 | 382 | 23 | 13,00 | 18,00 | -6,74% |
DDJH ima granicu na 215. Da se sad pojavi 20000 dionica na prodaji na 215 vjerujem da bi u 10 sekundi planule
DDJH ima granicu na 215. Da se sad pojavi 20000 dionica na prodaji na 215 vjerujem da bi u 10 sekundi planule
Ima psiholosku granicu na 215 ili ima neka veca kolicina na kupnji na 215?
Pa nije valjda tako crno. Pa nemože vjećno padati. Kroz dva mjeseca bit če on opet 300.
na kraju se mrtvi broje..
HFP stanje nepromijenjeno.. nevjerojatno da panika moze uzrokovati pad od 30%.. pa branitelji su trebali uzrokovati toliki pad, a ne vijesti o njima.. ja sam kupovao po 180 i po 260 i sad sam negdje oko nule. prodat necu iz pakosti a ako padne ispod 200 pojavit cu se s param sto sam prodo auto i stan[smiley1]…
ovo nema nigdje da djuro vrijedi 600 miliona kuna? nesto preko 80 miliona eura.. pa BOV i kuvajcani pojedninacno su prihod duplo veci od toga.. tolko samo nekretnine holdinga vrijede[smiley2].. ma samo vi prodajte.. neka je na 150, al tada ce biti tarapane.. ako dodje do toga..
Daj netko tko ima mostich da prikaže trenutno stanje na prodaji da vidimo šta ima ispod tih 215kn.
hahahaha
Kupnja Ukupno ponuda 45
Ukupno dionica 12591
5 najboljih ponuda
Cijena Količina
Prodaja Ukupno ponuda 112
Ukupno dionica 12463
kupnja jača:
5 najboljih ponuda
Cijena Količina
218,00 26
216,02 30
216,01 573
216,00 319
215,15 20
prodaja
220,90 242
220,98 43
221,00 254
222,00 101
223,86 50
Kupnja je malo ojačala
vec vidim Polanceca za koji dan:
ugovori sklopljeni sa HFP-om nisu vazeci jerbo je osoba koja ih je sklopila u zatvoru zbog pronevjere, branitelji mogu dobiti 7% dionica firme po nominalnoj cijeni
ili:
lock out period od 1 do 2 godine, ovisno o stazu…
pa ne bi ovo FIMA trpila ni pod razno da nisu dobro informirani i da nisu sve dobro isplanirali..
fondovi samo cekaju da se nakupi djecice sto hoce prodati po ovim cijenama.. ako dodju jednog dana i branitelji jos bolje.. kad je bal nek jebal.. a za sve po ovim cijenama nec biti ni pola miliona dionica dovoljno..
vec vidim Polanceca za koji dan: ugovori sklopljeni sa HFP-om nisu vazeci jerbo je osoba koja ih je sklopila u zatvoru zbog pronevjere, branitelji mogu dobiti 7% dionica firme po nominalnoj cijeni ili: lock out period od 1 do 2 godine, ovisno o stazu… pa ne bi ovo FIMA trpila ni pod razno da nisu dobro informirani i da nisu sve dobro isplanirali.. fondovi samo cekaju da se nakupi djecice sto hoce prodati po ovim cijenama.. ako dodju jednog dana i branitelji jos bolje.. kad je bal nek jebal.. a za sve po ovim cijenama nec biti ni pola miliona dionica dovoljno..
Riječi ti se pozlatile prijatelju.
Samo ovi tvoji zaključci mi liče na SF.
Šta misliš koji bi to šok bio za te vrijedne ljude koji rade u ĐĐ,pa nebi htijeli više na posao.Zamisli dobiješ na lotu onda ti neko kaže to je bilo samo zezanje izvlačenje brojeva je ništavno.
Evo da se i ja malo javim poslije obilaska mojih ulaganja u regiji. Mnogi forumaši zamjeraju mi da ne dajem savjete i naplaćujem portfelje. Ne razumiju SHORTANJE. Kažu, nema toga kod nas i slično.
Evo samo ovaj put dat ću Vam konkretan primjer da se uvjerite:
Ja sam prodao DDJH na 260 kuna i sad čekam da padne oko 160 kuna. Onda ću ga opet kupiti i opet shortati.
Nisu mi jasni ovi koji misle da će DDJH rasti. Branitelji će dobiti jeftino dionice, odmah će ih prodati i onda opet svi mirni i zadovoljni.
Samo mi nije jasno zašto mislite da će Fondovi braniti DDJH. Pa fondovi rade sa Vašim novcem. Oni će pričekati rasprodaju tj. već su prodali dio i sad čekaju dokup.
Ukratko: SHORTAJU !!!
Kao i BUBAŠPARA !!!
VAŠA BUBAŠPARA !!!!
Molim da me poštedite privatnih poruka i molbi.
Evo da se i ja malo javim poslije obilaska mojih ulaganja u regiji. Mnogi forumaši zamjeraju mi da ne dajem savjete i naplaćujem portfelje. Ne razumiju SHORTANJE. Kažu, nema toga kod nas i slično. Evo samo ovaj put dat ću Vam konkretan primjer da se uvjerite: Ja sam prodao DDJH na 260 kuna i sad čekam da padne oko 160 kuna. Onda ću ga opet kupiti i opet shortati. Nisu mi jasni ovi koji misle da će DDJH rasti. Branitelji će dobiti jeftino dionice, odmah će ih prodati i onda opet svi mirni i zadovoljni. Samo mi nije jasno zašto mislite da će Fondovi braniti DDJH. Pa fondovi rade sa Vašim novcem. Oni će pričekati rasprodaju tj. već su prodali dio i sad čekaju dokup. Ukratko: SHORTAJU !!! Kao i BUBAŠPARA !!! VAŠA BUBAŠPARA !!!! Molim da me poštedite privatnih poruka i molbi.
Evo čovijek je marka konačno neko vidovit.
I molim nemojte ga sad si uznemiravat na PM