Pa i nema baš previše paničara danas,ima na kupnji nalog od 1000kom,pa da ga nitko ne želi poklopiti???
Još 10 dana do izjašnjavanja o ponudama za BOV a izvješće do kraja mjeseca.
Mješat će se ovdje optimizam i pesimizam,srpanj i početak kolovoza će nam prirediti puno iznenađenja kad je u pitanje DDJH!
zakaj je đuro pao?
Može neki argumentirani temelj za ovakve dvosmislene pretpostavke?
Nisam siguran, ali sutra ili prekosutra bi se trebalo znati (ponavljam trebalo) nesto vise o dodjeli dionica braniteljima. Nadam se, da ce se onda i diskusija na ovoj temi voditi normalnije.
Nisam siguran, ali sutra ili prekosutra bi se trebalo znati (ponavljam trebalo) nesto vise o dodjeli dionica braniteljima. Nadam se, da ce se onda i diskusija na ovoj temi voditi normalnije.
Bumo vidili vlasnički u petak.
Sta kaže novonastala situacija tko to prodaje zadnja 3 dana.
Pa i nema baš previše paničara danas,ima na kupnji nalog od 1000kom,pa da ga nitko ne želi poklopiti???
Još 10 dana do izjašnjavanja o ponudama za BOV a izvješće do kraja mjeseca.
Mješat će se ovdje optimizam i pesimizam,srpanj i početak kolovoza će nam prirediti puno iznenađenja kad je u pitanje DDJH!
Nema ti više tog naloga
Ajme meni….
Cijena će nam se prepoloviti u odnosu na prije tri tjedna…..
Tko je pri parama…. mljac.[smiley2]
Kakav rokabili strašno ,evo je na 215kn
Meni je ovo krajnje nesimpatično.
Ajme meni…. Cijena će nam se prepoloviti u odnosu na prije tri tjedna….. Tko je pri parama…. mljac.[smiley2]
Ili jos cekanje..?
Posejdon:
”
Ajme meni…. Cijena će nam se prepoloviti u odnosu na prije tri tjedna….. Tko je pri parama…. mljac.[smiley2]
”
Ili jos cekanje..?
Pa kad bi se kojim slučajem stvarno prepolovila onda bi trebalo tešku artiljeriju izvući. A sada mi se čini da je najbolja ona što je već neko spomenuo iz blagajnica hoće na more: čekaj , čekaj do Neuma! [smiley2]