DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa i nema baš previše paničara danas,ima na kupnji nalog od 1000kom,pa da ga nitko ne želi poklopiti???
Još 10 dana do izjašnjavanja o ponudama za BOV a izvješće do kraja mjeseca.
Mješat će se ovdje optimizam i pesimizam,srpanj i početak kolovoza će nam prirediti puno iznenađenja kad je u pitanje DDJH!

Novac je kisik burze!

zakaj je đuro pao?

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

zakaj je đuro pao?

Šališ se ili ?

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Mješat će se ovdje optimizam i pesimizam,srpanj i početak kolovoza će nam prirediti puno iznenađenja kad je u pitanje DDJH!

Može neki argumentirani temelj za ovakve dvosmislene pretpostavke?

Nisam siguran, ali sutra ili prekosutra bi se trebalo znati (ponavljam trebalo) nesto vise o dodjeli dionica braniteljima. Nadam se, da ce se onda i diskusija na ovoj temi voditi normalnije.

Postoji 1000 mogucnosti kako novac potrositi, ali samo dvije, kako novac zaraditi: Ili moramo raditi za novac ili novac radi za nas.

Nisam siguran, ali sutra ili prekosutra bi se trebalo znati (ponavljam trebalo) nesto vise o dodjeli dionica braniteljima. Nadam se, da ce se onda i diskusija na ovoj temi voditi normalnije.

Bumo vidili vlasnički u petak.
Sta kaže novonastala situacija tko to prodaje zadnja 3 dana.

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

Pa i nema baš previše paničara danas,ima na kupnji nalog od 1000kom,pa da ga nitko ne želi poklopiti???
Još 10 dana do izjašnjavanja o ponudama za BOV a izvješće do kraja mjeseca.

Nema ti više tog naloga

Ajme meni….
Cijena će nam se prepoloviti u odnosu na prije tri tjedna…..
Tko je pri parama…. mljac.[smiley2]

La vita e bella!

FIMA MAXIMUM ima ulaz od 180 kuna i prinos od osnutka oko 16%. Cijena neće ići ispod te granice.

Kakav rokabili strašno ,evo je na 215kn
Meni je ovo krajnje nesimpatično.

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

Ajme meni…. Cijena će nam se prepoloviti u odnosu na prije tri tjedna….. Tko je pri parama…. mljac.[smiley2]

Ili jos cekanje..?

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

Posejdon:

Ajme meni…. Cijena će nam se prepoloviti u odnosu na prije tri tjedna….. Tko je pri parama…. mljac.[smiley2]

Ili jos cekanje..?

Pa kad bi se kojim slučajem stvarno prepolovila onda bi trebalo tešku artiljeriju izvući. A sada mi se čini da je najbolja ona što je već neko spomenuo iz blagajnica hoće na more: čekaj , čekaj do Neuma! [smiley2]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

New Report

Close