samo cvrsto dionicari djure! sad je vrijeme da stisnete zube i izdrzite jos malo! sad je vrijeme da pokazete koliko stvarno vjerujete u ovu dionicu! sad je vrijeme da pokazete ZASTO STE KUPOVALI? zar je moguce da nitko od vas nije kupovao gledajuci fundamente pa da prodajete sad po 215? zar je moguce da ste bas svi kupovali ovu dionicu zato sto je cigan na pazaru najglasnije vikao? stisnite zube sad, i izdrzite! pogotovo tenkista i maliKopac! pokazite svima kolko vjerujete u ovu dionicu sad kad pada! onako kako ste pokazivali da vjerujete u nju kad ste je branili od napada nas nevjernika dok je rasla!
Uf,kako sam se nasmijao….stari svaka čast na ovom postu!Kao da slušam druga Tita…talentiran si nema šta…Živio govornik! ŽIVIOOO!!!!
kako bi bilo da moderatori skinu ljudima cenzure pa da možemo normalno raspravljati. ovo je stvarno blesavo kad cijela stranica stoji cenzurirana pa moram sama sa sobom pričat, ko da sam lud[smiley8]
Bolje da je cenzurirano da ne moram čitati silne gluposti[smiley1]
Gospodo jeste li vi svjesni da se mi ovdje već tri tjedna bavimo samo gatanjem,što bi bilo kad bi bilo????
mene a nadam se i mnoge ostale bi trebalo – uopće ne zanimati koliko vi vjerujete u neku dionicu…
pitanje je samo koliko ja osobno vjerujem i zašto vjerujem…
savjet dakiju koji je stavio kupnju na 210
ne brzaj, pa još nema branitelja, bit će oko 200 i prije njih, a kad dođu i ispod
Citat iz filma Blagajnica hoće na more:
“čekat, čekat do Neuma”
nema više tu govorancije, čekamo da se iskrcaju, svi koji su mislili izaći su izašli, sad izlaze branitelji.
Kad to završi s tim braniteljskim, onda će sunce ponovo izaći i Đurica UP. Sad ispada ko da je sve opožareneo u Đuri,, ali tko ima hrabrosti da nek dobro rasporedi.
Moglo bi još to dolje.
Nije ovo zadnji dan trgovanja a na ponudi ima dosta , samo polako, svi ćemo moći kupit đuru pa ima dionica ko blata.
banana država
Stavio sam kupnju na 210kn…a možda prodje…………….[smiley1]
Možeš i manje staviti pa će proći kroz koji dan,ja ću staviti na 150 kn za koji dan kada još malo padne da povratim gubitak. Izašao sam na 241 prije tjedan dana,a ušao sam na 275 kn sa gubitkom,ali nije mi žao,pa mislim da ću još i zaraditi i ispraviti gubitak kada još padne,a tek kada se branitelji počnu istresati,ma biti će za bagatelu za svakoga.
nema više tu govorancije, čekamo da se iskrcaju, svi koji su mislili izaći su izašli, sad izlaze branitelji.
Kad to završi s tim braniteljskim, onda će sunce ponovo izaći i Đurica UP. Sad ispada ko da je sve opožareneo u Đuri,, ali tko ima hrabrosti da nek dobro rasporedi.
Moglo bi još to dolje.
Nije ovo zadnji dan trgovanja a na ponudi ima dosta , samo polako, svi ćemo moći kupit đuru pa ima dionica ko blata.
banana država
Iskrcaju.Dionice koje će kupiti branitelji čine oko 18 posto temeljnoga kapitala Đuro Đaković Holdinga.To je veća količina od svih Otv. Investicijskih fondova unutra.
sve je propalo.sve sam izgubila……….
osobno bih volio da đuro nastavi padati pa to je prava prilika gotovo el dorado, jer za godinu dana ta će dionica izgledati potpuno drugačije, no čini se da se stvara neka psihološka granica na 215 kn, tada kupnja enormno poraste, naravno da će se mnogi novopećeni dioničari uspaničiti, svi oni znaju da je cijena do nedavno bila 317 kn, no njih još nema, pa uspaniće se i mnogi ovdje koji imaju dulji staž trgovoanja,a kako će se sve to odraziti vidjet čemo, no nema sumnje fundamenti i budučnost su na strani ove dionice.[smiley2]
sve je propalo.sve sam izgubila……….
E lanica, lanica, ništa nije propalo i ništa nisi izgubila , osim ako nisi prodala s gubitkom.
Ako jesi čekaj još da padne pa kupi opet i možda vratiš izgubljeno.
da ce cijena past do 200, pa i malo nize-moguce..
no vi koji mislite kupovati po 150, sta vi mislite da ce vam branitelji po tolko prodavati kad znaju da je bila i 300?
oce k….
da ce cijena past do 200, pa i malo nize-moguce.. no vi koji mislite kupovati po 150, sta vi mislite da ce vam branitelji po tolko prodavati kad znaju da je bila i 300? oce k….
Da,da, branitelji su poznati kao inteligentni investitori. Isprodavali su onih 7000 Eura nominale udjela u fondovima Ostojinim torbarima po 1000-1200 kn, a znali su da će (to vrijeme) za godinu dana biti zamjena
za kvalitetne dionice na relaciji Fondovi-Država.
Druga priča: Erste vodi Braniteljski Fond u koji su ušle uglavnom prvoklasne dionice, o HT-a, INE, pa nadalje, a pun je Plavi Oglasnik likova koji prodaju udjele odnosno bodove po 1 Eur /Bod. Napišu da traže 5 Eura, ponudiš im 1 i oni pristanu.
Stari moj, puno njih je u oskudici, a puno njih je i pohlepno i zanima ih cash, ako može zaraditi 2x na Djuri vjeruj mi da će masa njih prodati.