DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo če se moći kupiti na puno nižim razinama po svemu sudeći

Prvi put kad sam kupio ddjh na 180 lijepo se zaradilo, drugi puta sam ga kupio na 260 i za 2 dana izašo van sa laganim gubitkom jer mi je sve to sa braniteljima smrdilo, ako ovako nastavi mogli bi ga kupovat opet ispod 200….

[Ovo če se moći kupiti na puno nižim razinama po svemu sudeći

….onda će ovo biti definitivno slučaj za HANFU…..ili idem van iz ove države….!!!!!

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Stavio sam kupnju na 210kn…a možda prodje…………….[smiley1]

[color=blue]Paaaa po lojtrici gor, pa po lojtrici dol...pa po lojtrici gooorrr i doooollll...........[/color]

samo cvrsto dionicari djure! sad je vrijeme da stisnete zube i izdrzite jos malo! sad je vrijeme da pokazete koliko stvarno vjerujete u ovu dionicu! sad je vrijeme da pokazete ZASTO STE KUPOVALI? zar je moguce da nitko od vas nije kupovao gledajuci fundamente pa da prodajete sad po 215? zar je moguce da ste bas svi kupovali ovu dionicu zato sto je cigan na pazaru najglasnije vikao? stisnite zube sad, i izdrzite! pogotovo tenkista i maliKopac! pokazite svima kolko vjerujete u ovu dionicu sad kad pada! onako kako ste pokazivali da vjerujete u nju kad ste je branili od napada nas nevjernika dok je rasla!

Pazi da te ne vrbuje neka stranka. Ovaj govor diže i mrtve iz groba da brane otadžbinu.

ima li netko da je i sl .broda tu na forumu

ima li tu neko da je predsjednik udruge branitelja ĐĐ pa da nam kaže kako stoje stvari sa dionicama?

jesu li ih ljudi uplatili, što im kažu u fondu kad bi to trebalo biti kod njih na raspolaganju?

Dva i dva su četri, ali ne uvijek

ima li netko da je i sl .broda tu na forumu

Ima BAUŠTELAC to mu je nick sa moj novac
Ovdije neznam pod kojim je nikom ali vidim da je čovijek upoznat čak ide i na radničke sastanke u ĐĐ
ovo su njegove riječi:
Ovo je pitanje za Polančeca i vladu. Danas kupuju borbena vozila, sutra ne. Prodaju dinice braniteljima, Polančec kaže NE. Branitelji su posudili novce i na osnovu potpisanih ugovora uplatli dionice, Polančec opet NE. Privtziraju MONTŽU, do danas NIŠTA. Da znaš koliko u Brodu i ĐĐ pričaju o tom, na forumu mlo pišu

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

kako bi bilo da moderatori skinu ljudima cenzure pa da možemo normalno raspravljati.
ovo je stvarno blesavo kad cijela stranica stoji cenzurirana pa moram sama sa sobom pričat, ko da sam lud[smiley8]

Dva i dva su četri, ali ne uvijek

ja se slažem za cenzure

ovo mi je jedino mjesto za utjehu, a ono sat vremena nema vidljivih postova

SKORa-M-A[color=blue][/color]

Đuro je već u dva naleta došao do 215 kn prije par dana i danas, da li je to njegova posljednja riječ ili će još dole, nešto sam danas nadokupio a nešto keša čuvam za daljnji razvoj.[smiley9]

markotros:

samo cvrsto dionicari djure! sad je vrijeme da stisnete zube i izdrzite jos malo! sad je vrijeme da pokazete koliko stvarno vjerujete u ovu dionicu! sad je vrijeme da pokazete ZASTO STE KUPOVALI? zar je moguce da nitko od vas nije kupovao gledajuci fundamente pa da prodajete sad po 215? zar je moguce da ste bas svi kupovali ovu dionicu zato sto je cigan na pazaru najglasnije vikao? stisnite zube sad, i izdrzite! pogotovo tenkista i maliKopac! pokazite svima kolko vjerujete u ovu dionicu sad kad pada! onako kako ste pokazivali da vjerujete u nju kad ste je branili od napada nas nevjernika dok je rasla!

Pazi da te ne vrbuje neka stranka. Ovaj govor diže i mrtve iz groba da brane otadžbinu.

Primijetio si da se manje javljam, što da kažem, muka mi je od svega toga. Več sam nadokupio a i još ću ak padne niže. Za dugoročno nema problema.

New Report

Close