DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čitam opet intervju kojeg imate tu na poslovnom s Milanom Horvatom iz Fime.Oni su puni gotovine i još im nova lova dolazi.
Pa pitam ja vas,kako oni gledaju na ovaj pad DDJH i rasprodaju od paničara?
Po izvještajima i perspektivi ova dionica vrijedi barem 300kn a imaš je priliku kupiti za 215kn.
Za nekog je to prilika a za drugog neprilika,budući da fondovi ne špekuliraju na par tjedana to je za njih dakle što????

Novac je kisik burze!

Kupite, prodajte ili čuvajte, nećete pogriješiti. To je ipak samo novac. Ima važnijh stvari: zdravlje, ljubav, seks. Nadam se da se barem ljepši spol slaže s ovim. U svakom slučaju bolje znaju živjeti i uživati od nas.

Za tebe tenkista bi trebalo otvoriti potpuno novu temu. Ne “Žene i dionice” već samo “Žene” [smiley2]
No toga ima na nekim drugim forumima. [smiley1]

Naš Đuro prolazi kroz teško razdoblje i najviše mu možemo pomoći da mu ne otežavamo.
Ja vidim svjetlo na kraju tunela, ali do njega tek treba doći.

La vita e bella!

Čitam opet intervju kojeg imate tu na poslovnom s Milanom Horvatom iz Fime.Oni su puni gotovine i još im nova lova dolazi. Pa pitam ja vas,kako oni gledaju na ovaj pad DDJH i rasprodaju od paničara? Po izvještajima i perspektivi ova dionica vrijedi barem 300kn a imaš je priliku kupiti za 215kn. Za nekog je to prilika a za drugog neprilika,budući da fondovi ne špekuliraju na par tjedana to je za njih dakle što????
[/quote]

Tipični market makeri u okvirima dopuštenog . Dovoljno da povuku visoke naloge na par dana.

pa bila je na 300

Školovana budala je veća budala od one neškolovane

a i branitelji ce sigurno dobiti dionice. ionako je izborna godina a glasovi trebaju za sve. zato ne brinem ni za t-ht niti za hep. sve ce rasti.

Školovana budala je veća budala od one neškolovane

Da sad na 226,00 kn ljudi se nećkaju oće kupit tak dobru firmu, pa to je moguće samo kod nas….i ja bi za 120 kn, al ne vjerujem…..

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

po ovom postovima ne mogu zakljuciti,da li su i kad ce branitelji moci poceti prodavati dionice

da li su ih napokon dobili

Iz prve ruke : još nisu.
A kad ih dobiju znat ćeš jer će ovo danas biti samo povjetarac naspram uragana koji dolazi.

po ovom postovima ne mogu zakljuciti,da li su i kad ce branitelji moci poceti prodavati dionice

da li su ih napokon dobili

…pa bili bi ludi da bi ih prodavali, pa kaj je vama ljudi, ta informacija je plasirana samo sa ciljem jeftinog dokupa……
…pa rade u super odličnoj firmi sa super odličnim primanjima i beneficijama, pa im je u cilju da imaju i dalje dionice valjda….tak je to u evropi i svugdje u civiliziranom svijetu….ne kužim !!??

Pa držanjem dionica ionak mogu dugoročno puno više zaraditi……tak vam to bu, a vi sam prodajte jednu od naših najboljih firmi, ja bum to sve kupil na ovoj razini, a to već i činim….!!!!!

Opet bježanija

Opet bježanija

..meni super……

New Report

Close