DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Oće kolega , nema potrebe za žurbu s kupnjom, biti će po svemu sudeći još povoljnije.

…neće, jer nema više kam past….

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

mreich: ” Iako bi mi pasalo da još padne pošto nemam ovu dionicu. ” Oće kolega , nema potrebe za žurbu s kupnjom, biti će po svemu sudeći još povoljnije.

Što češ reći kolegi , ako više ne padne , a danas je bilo po 215 , dok je trenutno po 228 ?

Nema više padanja ,čestitam koji su kupovali danas 215,216 kn

kako lijepo fondovi manipiliraju sa malim dioničarima. kupe 5000 dionica na opakom diskontu. stvarno od njih treba učiti.

…hvala…..

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

evogaopet:

mreich: ” Iako bi mi pasalo da još padne pošto nemam ovu dionicu. ” Oće kolega , nema potrebe za žurbu s kupnjom, biti će po svemu sudeći još povoljnije.

Što češ reći kolegi , ako više ne padne , a danas je bilo po 215 , dok je trenutno po 228 ?

Reći ću mu da sam pogriješio. Pa nisam ja vidovit, samo sam rekao kako stvari stoje da bi moglo biti i jeftinije. Ja sam danas dokupio tek nešto sitno, a tešku artiljeriju čuvam za niže razine. Naravno nikoga ja ne tjeram da čini što i ja. Svako će za sebe odlučiti što mu je najpametnije.

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Valjda su mislili da će biti još ovakvih dana jer one braniteljske još nisu u optjecaju, pa bi letvica niže.

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Kolega govorilo se tako da nema padanja više i kad je bilo po 235 i čestitalo se onima koji su kupovali po toj cijeni. Na osnovu čega zaključak da nema više padanja ? Osim ako se misli samo na danjašnji dan, to bi već moglo biti , ali iduće dane….. teško da neće padati.

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Ljudi moji donosite sami odluke ,a ne savjete nekih forumaša

O završetku pada DDJH moći će se raspravljati kad se vidi kojom brzinom i po kojoj cijeni će branitelji početi prodavati 500.000 dionica koje će “kupiti” po 50-ak kn. Do tada su bilo kakve prognoze vrlo nezahvalne i preuranjene.

Ignore: KressoM, delux

mislim da će veći igrači kako bi došli do jeftinih dionica pokušati pokrenuti lavinu rasprodaje… vidjet ćemo hoće li i uspjeti [smiley1]

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

Kupite, prodajte ili čuvajte, nećete pogriješiti. To je ipak samo novac. Ima važnijh stvari: zdravlje, ljubav, seks. Nadam se da se barem ljepši spol slaže s ovim. U svakom slučaju bolje znaju živjeti i uživati od nas.

New Report

Close