Oće kolega , nema potrebe za žurbu s kupnjom, biti će po svemu sudeći još povoljnije.
…neće, jer nema više kam past….
mreich: ” Iako bi mi pasalo da još padne pošto nemam ovu dionicu. ” Oće kolega , nema potrebe za žurbu s kupnjom, biti će po svemu sudeći još povoljnije.
Što češ reći kolegi , ako više ne padne , a danas je bilo po 215 , dok je trenutno po 228 ?
kako lijepo fondovi manipiliraju sa malim dioničarima. kupe 5000 dionica na opakom diskontu. stvarno od njih treba učiti.
Nema više padanja ,čestitam koji su kupovali danas 215,216 kn
…hvala…..
evogaopet:
”
mreich: ” Iako bi mi pasalo da još padne pošto nemam ovu dionicu. ” Oće kolega , nema potrebe za žurbu s kupnjom, biti će po svemu sudeći još povoljnije.
”
Što češ reći kolegi , ako više ne padne , a danas je bilo po 215 , dok je trenutno po 228 ?
Reći ću mu da sam pogriješio. Pa nisam ja vidovit, samo sam rekao kako stvari stoje da bi moglo biti i jeftinije. Ja sam danas dokupio tek nešto sitno, a tešku artiljeriju čuvam za niže razine. Naravno nikoga ja ne tjeram da čini što i ja. Svako će za sebe odlučiti što mu je najpametnije.
Valjda su mislili da će biti još ovakvih dana jer one braniteljske još nisu u optjecaju, pa bi letvica niže.
Nema više padanja ,čestitam koji su kupovali danas 215,216 kn
Kolega govorilo se tako da nema padanja više i kad je bilo po 235 i čestitalo se onima koji su kupovali po toj cijeni. Na osnovu čega zaključak da nema više padanja ? Osim ako se misli samo na danjašnji dan, to bi već moglo biti , ali iduće dane….. teško da neće padati.
O završetku pada DDJH moći će se raspravljati kad se vidi kojom brzinom i po kojoj cijeni će branitelji početi prodavati 500.000 dionica koje će “kupiti” po 50-ak kn. Do tada su bilo kakve prognoze vrlo nezahvalne i preuranjene.
mislim da će veći igrači kako bi došli do jeftinih dionica pokušati pokrenuti lavinu rasprodaje… vidjet ćemo hoće li i uspjeti [smiley1]