DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kupnja Ukupno ponuda 53
Ukupno dionica 10953

5 najboljih ponuda
Cijena Količina
Prodaja Ukupno ponuda 118
Ukupno dionica 14275

5 najboljih ponuda
Cijena Količina

220,00 30
219,90 100
219,00 200
217,01 36
217,00 50
228,99 100
229,00 308
229,98 75
229,99 301
230,00 900

Čuvajte se poduzaća na čijem su čelu SVETE KRAVE. SVETE KRAVE ne vole promjene: one vole da se posao odvija kako se uvijek odvijao i često su slijepe u krizi. T. E. Deal & A. A. Kennedy

Zadnji put kad smo dirnuli 215kn bio je povratak na skoro 250kn,hoće li opet? Moram pogledati u grah!

a što je bilo zadnji put kad ste dirnuli 180?

evo to se događa dok netko nešto dobije a da su ti branitelji svojim novcima kupovali đuro (s normalnim popustima, a ne ovim astronomskim) danas bi ga prodavali za 350,,ovako će neki dobit i ispod 200 kuna za jednu dionicu

fazan:

max55: ” razmislite da li je bolje kupiti djuru po 238 ili magmu po 238? ” Što je pjesnik htio reći?

Pjesnik lupa bez veze!

ti ne razumiš umjetnost trgovanja…..

sad je još bolja dilema
da li djuro po 220 ili magma po 238

fly robin fly

evo dobro se povećala likvidnost. U manje od 40 min burze Đuro već preko milijun kuna prometa! Ima kod nas uzrečica: I noga u guzicu je korak naprijed![smiley2]

Blagi oporavak , ali i dalje katastrofa.

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

Čemu strah, firma vrijedi koliko i prije, samo treba strpljenja.

Iako bi mi pasalo da još padne pošto nemam ovu dionicu.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

samo cvrsto dionicari djure! sad je vrijeme da stisnete zube i izdrzite jos malo! sad je vrijeme da pokazete koliko stvarno vjerujete u ovu dionicu! sad je vrijeme da pokazete ZASTO STE KUPOVALI? zar je moguce da nitko od vas nije kupovao gledajuci fundamente pa da prodajete sad po 215? zar je moguce da ste bas svi kupovali ovu dionicu zato sto je cigan na pazaru najglasnije vikao? stisnite zube sad, i izdrzite! pogotovo tenkista i maliKopac! pokazite svima kolko vjerujete u ovu dionicu sad kad pada! onako kako ste pokazivali da vjerujete u nju kad ste je branili od napada nas nevjernika dok je rasla!

Divim se stručnjacima koji prodaju ispod 220, ili imaju previše novca ili su kupovali po 120.
Još uvijek nisam pročitao da su izgorile hale u đuri ili da je pao Sl. Brod. Posao sa BOV-om nije upitan, a samo on nosi blagostanje dioničarima da ne spominjem ostale potencijalne i tekuće poslove. Ja držim dionicu i čekam da izađu VELIKI stručnjaci pa onda opet možemo u normalu.

[color=black][/color]

Ne znam kud se žure ovi sa kupnje, pa branitelji još nisu ni registrirali pozicije. Polako dečki biti će toga povoljno, samo treba pričekati da radnici dobiju dionice.

Iako bi mi pasalo da još padne pošto nemam ovu dionicu.

Oće kolega , nema potrebe za žurbu s kupnjom, biti će po svemu sudeći još povoljnije.

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Čemu strah, firma vrijedi koliko i prije, samo treba strpljenja. Iako bi mi pasalo da još padne pošto nemam ovu dionicu.

Mreich ne zazivaj vraga. Dosta je i ovaj pad za pristojnu zaradu

Čuvajte se poduzaća na čijem su čelu SVETE KRAVE. SVETE KRAVE ne vole promjene: one vole da se posao odvija kako se uvijek odvijao i često su slijepe u krizi. T. E. Deal & A. A. Kennedy

New Report

Close