Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 16,60 | 382 | 23 | 13,00 | 18,00 | -6,74% |
Sa današnjim danom sam u minusu jer sam kupovo na 238kn 02.05 taman sam kupovo nakon izjave gospodina polančeca da nema prodaje dionca poduzeća koje je sanirano iz državnog proračuna.Kad ju nisam do sada prodao neću ni sad pa šta bude,zažmirit ću i udahnit duboko možda se ova priča i završ sretno.[smiley16]
Sjećam se toga , tad si počeo i pisati. Šta ćeš, prevario nas HDZ. Ali ja ipak vjerujem u sretan završetak priče, samo što će se malo otegnuti. Bit će bolje. Pozdrav!
nisam do sada prodao neću ni sad , drhtavci, plašljivci, i ostali.-
Želim reći mlađim investitorima koji su nedavno ušli u svijet dioničarstva, da ne nasjedaju na ovakve postove.
Ako ste kupili dobru dionicu a tržište je više ne vrednuje dobro se zapitajte zašto, sami ćete ubrzo doći do odgovora da li prodat ili ne.
Previše se ljudi ovdje pouzdaje u naivnost branitelja. Al ću se smijat kad će nekima biti žao.
Mogući Scanarij
1. Zahtjev – moramo dionice dati braniteljima
2. Problem – kako to odraditi bez potresa
3. Rješenje – podijelit ćemo ih braniteljima istovremeno kad sklopimo unosne poslove
4. Zaključak – tako će rast dionica i jagma za njima pojesti 500.000 dionica, pa to neće srušiti cijenu
5. Potencijalni problem – ako to procuri prije sklapanja posla, doći će do panike kod malih dioničara
6. Novi zaključak – tko j… male dioničare, sami će si iskopati grob, ući će veliki koji su bitni
Neznam zašto ali odjednom kao da pada optimizam za ovu dionicu…
Ne bih rekao da pada, već je pao… na novu razinu trgovanja gdje je zadnjih nekoliko dana, a u koju su uračunate pretpostavljene posljedice radničkog dioničarstva na toliko puta spoeminjani način.
Jedna službena nota o modelu prodaje koji bi eliminirao rasprodaju i cijena se miče gore gdje je bila. Do tada ne, a prema mom mišljenju usljed cjelokupnog *hrpa fecesa* u HFP-u, neće biti službenog očitovanja barem dok se ne osnuje nova agencija/fond. Branitelji na žalost bačeni u drugi plan.
Eto, to su ova kratkosrednjoročna kretanja, a na dugi rok zna se [smiley2]
VEDRIC-—-evo ja sam izašao iz đure počeli se ponavljat nalozi od branitelja,, pa nek ih sad prodaju kome hoće,,, pas mater
popušio jesam par tisuća, inače vjerujem u đuru i kupit ću ga ali zašto da stalno gledam kako mi se tope novci zbog ljudi koji su dobili nešto zabadava i danas počeli prodavat ko ludi,, i dal je to pošteno prema dioničarima ,
tko voli gledat da im se previše tope novci nek uživa,,,,,
hfp out, sanader out , polančec out , nek si oni kupe sad dionice od đure, evo im po diskontu od branitelja bile su nekad i 310 kuna Ovo je napisao VEDRIC prije nekih par dana , a sad piše da nije izašao.[/b]
nisam do sada prodao neću ni sad , drhtavci, plašljivci, i ostali.-
Želim reći mlađim investitorima koji su nedavno ušli u svijet dioničarstva, da ne nasjedaju na ovakve postove.
Ako ste kupili dobru dionicu a tržište je više ne vrednuje dobro se zapitajte zašto, sami ćete ubrzo doći do odgovora da li prodat ili ne.
U Đuri sam bio ali sam ga davno prodao, prije nego je došao do 300. Sad čekam trenutak za ponovni ulaz. Uostalom tako radim i sa svim ostalim dionicama.
Kupio na 232, prodao na 280.
I opet ću, samo mislim kupiti još jeftinije
Ja ga čekam na 180 do 200 kuna, pa ulazim.
Kupio na 232, prodao na 280.
I opet ću, samo mislim kupiti još jeftinije
Svaka čast