Ma ja bi najrađe da padne na 15 kn i da branitelji ko konji prodaju po 11 i da kredit otplaćuju još 7 godina a dobivenu lovu za dionice da zapiju u prvoj birtijetini.
dok vlasnici brtija jave da su ovi počeli zapisivati i da više nemaju para, nek se dionica vrati bar na 255.89
pa onda na izbore
Pa dokad če ovaj biser da pada.
Dok se pojavi ozbiljan kupac za ovu dionicu.A on će se pojavit samo pitanje na kojoj cijeni.
A dotle će bit kukanja ,nitko nam nije kriv što smo čitali natpise u novinam i kupovali preko 250kn neki čak i na 300.
Sa današnjim danom sam u minusu jer sam kupovo na 238kn 02.05 taman sam kupovo nakon izjave gospodina polančeca da nema prodaje dionca poduzeća koje je sanirano iz državnog proračuna.Kad ju nisam do sada prodao neću ni sad pa šta bude,zažmirit ću i udahnit duboko možda se ova priča i završ sretno.[smiley16]
Sa današnjim danom sam u minusu jer sam kupovo na 238kn 02.05 taman sam kupovo nakon izjave gospodina polančeca da nema prodaje dionca poduzeća koje je sanirano iz državnog proračuna.Kad ju nisam do sada prodao neću ni sad pa šta bude,zažmirit ću i udahnit duboko možda se ova priča i završ sretno.[smiley16]
Ova priča s DDJH će biti definitivno veliko iskustvo za sve nas.Nažalost velika većina na ovoj temi je zaista očajna.
Porezni obveznici prvo saniraju DDJH a onda kupuju dionicu za npr. 250-300kn a onda Vlada podijeli ekipi pakete dionica tj. pokloni lovu poreznih obveznika koji su “ošišani kao ovce” dva puta.
Neznam što Sanader smjera ali mislim da ima više očajnih dioničara nego radnika.
E sad,da bi ovce bile na broju i vuk sit treba doći na pola puta a to znači da radnici koji toliko vjeruju u svoj rad i svoj tvrtku budući da su upisali maksimalne pakete ne prodavaju tj. zaključati dionice.
ovo sto je napisao rocky bi se vjerojatno moglo dogoditi..
ja sa svoje strane gledam to ovako..
BOV je 100% siguran jer ga nema tko drugi u HR raditi.. Kuvajcani su vrlo vjerojatno potpisali ili pregovaraju o cijeni modernizacije.. da nisu, sigurno bi o tome vec culi, a ovako svi sute ko p…e.. ako radnici prodaju sada cijena bi mogla do razina oko 200, ali tu ce je docekati mnogo vukova, fondova i ostalih zvijeri..
na duge staze to je jos i bolje, pogotovo ako pokupuje FIMA…
djuro je sljedece godine na 500 u svakom zamislivom scenariju.. sve izmedju je samo tako, malo da nam digne adrenalin.. ako radnici pocnu prodavati cijena ce se cmrljiti par mjeseci to je sigurno
na to treba gledati kao na mogucnost da ostale dionice iz portfelja odrade svoje pa lako podebljati poziciju na ddjh pred IPO HT-a.. ma nema loseg scenarija s ovom dionicom, radnici ili ne..
djuro nije saniran samo novcem poreznih obveznika. prodavani su strojevi, pogoni, hale, zemljiste. dionica je 3 puta dokapitalizirana, a vrijednost dionice je rezana s 400 na 100 kuna nominale. novac od poreza je samo mali dio u oceanu pomoci i pokusaja spasavanja ove firme.
budete vidli da budu na kraju branitelji ispušili sve
polancec nas je samo trenutno razljutio. budite strpljivi i znajte da ce Vam se ddjh debelo isplatiti. [smiley2]
djuro nije saniran samo novcem poreznih obveznika. prodavani su
strojevi, pogoni, hale, zemljiste. dionica je 3 puta dokapitalizirana,
a vrijednost dionice je rezana s 400 na 100 kuna nominale. novac od
poreza je samo mali dio u oceanu pomoci i pokusaja spasavanja ove firme.
Ova firma je već spašena i na dobrom je putu da postane vrlo profitabilna. Normalno je da će na tom putu biti problema kao i svuda, to je normalna stvar. Svatko želi i bori se za svoj dio kolača. Ovo sa radničkim, tj. braniteljskim dionicama, ja zovem “dječija bolest” koja će biti riješena. Ono što muči je neizvjesnost ali i to će proći. Čvrsto vjerujem da će dionica DDJH isplivati i za koju godinu sve opravdati. U igri je više poslova za koje javnost još nije upoznata a kako stvari stoje ima naznaka da bi ih moglo biti još više.
Odlučio sam strpljivo čekati i dokupljivati.
Neću uspoređivati sa Končarom ali ima puno sličnosti, potrebno je samo puno puno strpljenja i stvari će doći na svoje mjesto.
[smiley2]