DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ajmo nabaciti okladu: Što mislite kada će pasti ovaj veliki nalog na 235 kn – 1667 komada??? Ja kažem do kraja tjedna.

Jesmo se kladili ili? [smiley2][smiley2]

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

ajme majko koja hrga na prodaji

240,00 3755

Ovo je stvarno smiješno,pa tko će mu kupiti tih 3755[smiley1]

Novac je kisik burze!

Ovo je stvarno smiješno,pa tko će mu kupiti tih 3755[smiley1]

Mozda taj sa 3755 kom hoce dokupiti jeftinije..

Jel ta opcija ne dolazi u obzir?

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

Omjer kupnje / prodaje: 8261 / 15831

Angry Bob: "As for the good news - There is no f...... good news!" https://www.youtube.com/watch?v=hMaVIAlJlnw

Gospođo domaćice, u večernjem piše da ugovori nisu poslani. Tužite se na njih, ne na mene.

Gospođo domaćice, u večernjem piše da ugovori nisu poslani. Tužite se na njih, ne na mene.

gdje to piše?

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

Kako je lako prestašiti ljude s ovakvim nalogom…. strašilo obično i pobjegoše svi

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

kome treba taj nalog ako radnici dolaze? nikome.. ili ako dolaze, netko stvarno zeli JAAKO jeftino kupiti.. ja jos uvijek ovdje vidim win win situaciju..ako ode ista ispod 200 pa samo ljudi koji prate forum ce skupiti 50 milijuna kupnje..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Gospodine tenkista, nije večernjak napisao da sam ja lagala nego vi.
A ako baš hoćete znati, ugovor je na kućnu adresu stigao 13.06.
Finito.

Igra se magarad; bit će kiše!

Moze da vidimo stanje..

Omjer kupnje / prodaje: 8261 / 15831

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

New Report

Close