pa ljudi INI-ni radnici jos nisu dobili svoje dionice.. sta mislite kada ce branitelji dobiti svoje?
ako se dobro sjećam neko je bio stavio kopiju ugovora na topic… ako to nije znak skorog rješenja dionica onda ne znam šta je.
Ne radi se o braniteljima nego o Polančecu . Širio je javno lažne informacije . To se na svim burzama svijeta najstrože kažnjava , isto kao i korištenje insiderskih informacija.
Ne branim ga nimalo, ali kakve lazne informacije? Rekao je da nitko nece dobiti dionice. Pa nitko nije ni dobio, vec je morao kupiti. Neki nisu ni iskoristili to pravo kupnje.
super24:
”
pa ljudi INI-ni radnici jos nisu dobili svoje dionice.. sta mislite kada ce branitelji dobiti svoje?
”
ako se dobro sjećam neko je bio stavio kopiju ugovora na topic… ako to nije znak skorog rješenja dionica onda ne znam šta je.
gle mogu i ja sklapati ugovore i postati ih ovdje na forum.. to ne znaci NISTA..
a i s ugovorima to moze potrajati.. HFP trenutno ne moze raditi nista, a kamoli prenositi dionice.. pa tko ce prenositi dionice, tko je ovlasten za to, a da nije pod istragom? financijska policija moze sutra sve stopirati.. ne kazem da hoce, ali mogli bi malo pregovarati s braniteljima ovi iz vlade, jer ugovori su definitivno sklopljeni pod sumnjivim okolnostima i lako ih se moze ponistiti.. to vjerojatno nikome nije u interesu, ali da ce se sutra glat pojaviti braniteljeske dionice na burzi ne vjerujem pol posto.. ako i budu, ja cu kupiti jos.. 240 kn mi je ni vrit ni mimo.. ni za prodat, ni za dokupljivat u trenutnoj situaciji..
K/P sa transakcijama
Ne samo da su dobili ugovore nego su već i uplatili novce. Neki cashom neki kreditom.
I kaj im to znaci kad je firma s kojom su potpisali ugovore blokirana? Mogu ugovore objesiti macku o rep…
gle mogu i ja sklapati ugovore i postati ih ovdje na forum.. to ne znaci NISTA..
pa nebi se baš složio s ovim. Možeš i ti sklopiti ugovor i postati na forum, ali ne možeš sklopiti ovakav ugovori, osim ako nisi jedan od branitelja koji imaju pravo na sklapanje ovakvog ugovora. I upravo suprotno od ovoga što si gore napisao, baš znači nešto ovaj ugovor, jer ko ga bolje pročita , vidjeti će da se stvari nebi trebale dugo rastezati. [smiley11]
flatline:
”
Ne samo da su dobili ugovore nego su već i uplatili novce. Neki cashom neki kreditom.
”
I kaj im to znaci kad je firma s kojom su potpisali ugovore blokirana? Mogu ugovore objesiti macku o rep…
Ugovor je ugovor, a ovo je pravna država, to što je HFP pod istragom ne čini ove ugovore ništavnima. Pa valjda je to jasno.
Mogu se ugovori uciniti nistavnima ako su napravljeni protuzakonito. Vidis da niti jedan jos nije proveden, HFP jos uvijek ima sve svoje dionice na broju. Ti ugovori ce biti provedeni tek ako se ustanovi da nisu protuzakoniti, a i tad ce morati cekati da se racun HFP-a odblokira. A odblokirati ce se tek kad se istrazi kompletno poslovanje firme. Ti sam zakljuci koliko vremena treba da se istrazi kompletno poslovanje jedne tako velike firme.
efodix:
”
flatline:
”
”
”
Ugovor je ugovor, a ovo je pravna država, to što je HFP pod istragom ne čini ove ugovore ništavnima. Pa valjda je to jasno.
Po meni bi scenarij mogao biti da će ići ponovno sklapanje ugovora sa novoosnovanom agencijom, i tako dobivaju na vremenu dok osmisle model.
Mislim da će im to biti izgovor
efodix:
”
flatline:
”
”
”
ako je ovo pravna drzava, ugovori su sigurno nistavni..