DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Znaci ovo u poslovnom je ustvari vrlo pozitivna vijest.. Sve ide OK. [smiley2]

Zeko!
A baš si plašljiv, kao pravi zeko! [smiley1]

Nadam se da si i u nekom drugim stvarima sličan zeki? [smiley2][smiley2][smiley2]

Vidite vi kako naslov zna zavarati.
I ja sam pretrnuo kad sam jučer mogao razaznati samo naslov u screenu naslovnice poslovnog za danas.
A ispostavilo se da nam samo susjedi zezaju tranzit robe za Hrvatsku preko njihovog velikog teritorija. [smiley2]
Ma biti će sve u redu. Sve ide po planu. [smiley11]

La vita e bella!

oklopnjaci skoro pa tu, branitelji nikaj od dionica, sve u svemu tjedan počeo dobro. Čak bi cijena Đuke opet mogla brže gore nego dole 🙂

pa clanak je odlican..

znaci da onaj koji je vidio BOV-e na cesti je ipak bio u pravu[smiley2]..

odluka ce pasti jos itekako brzo.. Kuvajcani su vjerojatno sklopili ili sklapaju ugovor, inace bi vec bilo u novinama da nisu..

a branitelji i njihove dionice nisu toliko izvjesne, pa INA-si jos nisu dobili svoje, nece ni ovi svoje do izbora[smiley1]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Zar bi vam odgovaralo da se dionicama Holdinga ne trguje slijedecih 5-6 mjeseci i da vam lova ostane zamrznuta za to vrijeme kao npr. SUNH i VUPIK? Dajte malo razmislite prije nego nesto napisete i uradite.
Pokusavate sprijeciti paniku a zapravo je vi sami najvise tim nepromisljenim i neargumentiranim pisanjima radite. Polancec je dionice radnicima prodao, ugovori su poslani, ALI zar samo vas nekolicina vidi u tome mozda i pozitivnu stvar?!
Ovih 510000 ili vise dionica trenutno ce i spustiti cijenu, ali dugorocno (normalno ako vjerujete u Djukicu, kao sto pisete) je to dobra stvar. Drzava smanjuje svoj udio, za koji ce se naci investitori. Oni ce je jedva docekati da dodju do nekog ozbiljnijeg udjela u Holdingu. Mozda se uskoro dogodi i privatizacija, sto bi Holdingu dalo novi zamah u poslovanju. Zato smirite malo strasti i ako cijena jos malo padne krenite u dokup, a ne u pisanje mail-ova vladi i itd. jer bi mogli suprotan efekt izazvati.
[smiley15]

Postoji 1000 mogucnosti kako novac potrositi, ali samo dvije, kako novac zaraditi: Ili moramo raditi za novac ili novac radi za nas.

S nikim se ne slažem da su branitelji kupili dionice. Zlo mi je svaki puta dok to pročitam. Oni su ih DOBILI. Dobili poklon od 200000 kn. Na štetu nas koji smo pošteno plaćali dionice. Toga ima samo u Hrvatskoj.

S nikim se ne slažem da su branitelji kupili dionice. Zlo mi je svaki puta dok to pročitam. Oni su ih DOBILI. Dobili poklon od 200000 kn. Na štetu nas koji smo pošteno plaćali dionice. Toga ima samo u Hrvatskoj.

Pa i moj stari je placao dionice (Inzenjeringa u sklopu Holdinga) 100 DM po komadu. Sada stara mora to otplacivati. Nitko nije bio natjeran da kupi. Po meni branitelji su zasluzili te dionice. Neki vise, neki manje.

Postoji 1000 mogucnosti kako novac potrositi, ali samo dvije, kako novac zaraditi: Ili moramo raditi za novac ili novac radi za nas.

Nemojte više, MOLIM VAS….[smiley15][smiley16][smiley15][smiley16][smiley15][smiley16]
Sajat ćemo te radnike.
A tako je lijepi dan.
Tenkista, odi na bazen. [smiley2]
Ja idem isto na kupanjac. [smiley1]

La vita e bella!

Ne radi se o braniteljima nego o Polančecu . Širio je javno lažne informacije . To se na svim burzama svijeta najstrože kažnjava , isto kao i korištenje insiderskih informacija.

tenkista, ne bi trebao imat takav nik, sta imas protiv branitelja..i ti zivis u ovoj zemlji na racun njih, zato ne pricaj gluposti, imaju potpuno pravo na dionice!!!

pa ljudi INI-ni radnici jos nisu dobili svoje dionice.. sta mislite kada ce branitelji dobiti svoje?

da ce ih dobiti postoji realna sansa, ali da ih dobiju brzo je vrlo nerealno… takodjer se ne bih zacudio da se uvjeti kupnje malkice promijene..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Hm, zbrisao mi se izgleda post. No evogaopet, da ti jos jednom odgovorim. Stanje u SDA je prije 3 dana ostalo nepromijenjeno, i to mozes vidjeti ovdje:

1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 956.180 29,54 Osnovni račun
2. HZMO 660.000 20,39 Zast. račun
3. MINISTARSTVO FINANCIJA REPUBLIKE HRVATSKE 609.578 18,83 Osnovni račun
4. PBZ D.D. 210.199 6,49 Skrb. račun
5. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 104.771 3,24 Zast. račun
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA GLOBAL INVEST D.O.O. ZA FIMA EQUITY OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 101.000 3,12 Skrb. račun
7. ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D. 47.136 1,46 Osnovni račun
8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA MAXIMUM OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 28.000 0,86 Skrb. račun
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./BREZA-INVEST ZIF D.D. 17.988 0,56 Skrb. račun
10. HPB D.D. 16.364 0,51 Skrb. račun

A kako je fond zatvoren prije vise od 3 dana, ocito da nije doslo ni do jedne transakcije. S obzirom na blokirani racun, do ni jedne transakcije nece ni doci sve dok se istrazne radnje ne dovedu do kraja, a to ce trajati minimalno par mjeseci, ako ne i godina. Nakon toga ce, ako je vjerovati Sanaderu, dionice fonda ici na javnu ponudu putem ZSE. Tako da, sve mi se cini, od branitelja ni b.

Ukratko receno – ja nadokupljujem!

New Report

Close