Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,20 | 1.018 | 67 | 15,20 | 18,00 | -2,58% |
Svi punoljetni građani Srbije dobit će besplatne dionice
http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=20871
pa evo kad se dijeli bre u srbiji pa nek se onda dijeli i kod nas, bre
pa da vidimo kak će burza curit ko Đuro đaković
Zeko zna: ” didy: ” rocky: ” didy: ” E pozdrav svima…zanima me gdje se mogu pratiti cijene dionica Đure Đakovića? Hvala ” Nemoj je pratiti godinu dana i imat ćeš prinos 100%! p.s. gornjem desnom kutu imaš Burze (live)[smiley4] ” e hvala, da oće porast na jedno 400 kn 😀 [smiley1] ”
tek kupio a već bi prinos od 60%. Skromno svaka čast, ja sam očekivao da su Vam apetiti ipak malo veći. ”
iseee, ma nije to, nek imam jedno obećanje pa me zanima…
a jel to obećanje u skladu sa zakonom? si vidio što se u HFP dogodilo? pamet u glavu sine.
kosorica je nešto pričala o braniteljima ali nisam uspio uhvatiti sve.danas na radnom ručku htv1
Fond im je tri milijarde kuna,od 2005 im je prebaćeno 7% dionica INE i još neznam čega pa da ne nagadjam.
I ono što je istaknula NAJVAŽNIJE da im monitoring na radspolaganje istječe u travnju sljedeće godine i da im SAVJETUJE da ako ne moraju neprodaju svoje udjele,jer će udjeli rasti.
E pa radnici moji neprodajte ni vi ,inače ljepo se držimo.[smiley2]
Neće radnici prodavati,jer znaju oni šta još predstoji u ovoj firmi.Znaju oni sigurno bolje od nas ,zato pamet u glavu.
nadajmo se da neče prodavati i da če poslušati kosoricu.imat čemo svi koristi od toga.a ako i počnu prodavati cijena bi trebala iči dole i onda je povoljno za dokupiti.samo treba imati živaca i strpljenja.vidjet čemo!
didy:
”
Zeko zna: ” didy: ” rocky: ” didy: ” E pozdrav svima…zanima me gdje se mogu pratiti cijene dionica Đure Đakovića? Hvala ” Nemoj je pratiti godinu dana i imat ćeš prinos 100%! p.s. gornjem desnom kutu imaš Burze (live)[smiley4] ” e hvala, da oće porast na jedno 400 kn 😀 [smiley1] ”
tek kupio a već bi prinos od 60%. Skromno svaka čast, ja sam očekivao da su Vam apetiti ipak malo veći. ”
iseee, ma nije to, nek imam jedno obećanje pa me zanima…
”
a jel to obećanje u skladu sa zakonom? si vidio što se u HFP dogodilo? pamet u glavu sine.
iiii, ma ne, ima veze samo s cijenom, nema nikakve veze ni s kupnjom ni s prodajom
Ljudi ja sam jako zadovoljan.Izgleda da ipak u ovoj dionici nije bilo previše paničara.Ništa se nije novo desilo a mi smo relativno stabilno na 250kn.
Sljedeći mjesec polugodišnji izvještaj,BOV,još da ulete i Kuvajćani,hm….
Pravi napadi još nisu niti počeli…
Kad se počnu obrušavati braniteljski nalozi po 700-tinjak komada po prodaji vidjet’ ćete što su napadi…
Pravi napadi još nisu niti počeli…
Kad se počnu obrušavati braniteljski nalozi po 700-tinjak komada po prodaji vidjet’ ćete što su napadi…
[/quote]
hoćeš valjda reći po kupnji,,,onda će cijena strmoglavo letjet dolje,,,ćuj ak ga sruše na , a mogli bi i na 50 kuna još su uvijek zaradili 100 %, banana država