lako ću ja za kuvajćane , nego mene interesira šta će vlada reći 14.07.2007 u vezi BOV-a!!! tada im ističe rok a več su u NATO -u naglasili da se dugo Hrvatska izvlačila glede odabira BOV-a!!! [smiley7][smiley7][smiley7]
14.7.? A pričalo se da će tek pri kraju mandata ovaj kabinet donijeti odluku o tome?!?… a slijedeći potpisati deal… Čini mi se da se gotovo sve u vezi Đuke odvija iza zatvorenih vrata, ali nije ni čudno obzirim na ozbiljnost posla koji je u pitanju.
luda krava: ” lako ću ja za kuvajćane , nego mene interesira šta će vlada reći 14.07.2007 u vezi BOV-a!!! tada im ističe rok a več su u NATO -u naglasili da se dugo Hrvatska izvlačila glede odabira BOV-a!!! [smiley7][smiley7][smiley7] ” 14.7.? A pričalo se da će tek pri kraju mandata ovaj kabinet donijeti odluku o tome?!?… a slijedeći potpisati deal… Čini mi se da se gotovo sve u vezi Đuke odvija iza zatvorenih vrata, ali nije ni čudno obzirim na ozbiljnost posla koji je u pitanju.
kako bilo da bilo neki će zaraditi fine novce na povlaštenim informacijama , a država se kao bori protiv toga!!!!!
SVAŠTA!!!!!!
[smiley7][smiley7][smiley7]
Ja imam povlaštenu informaciju!
I upravo zato što sam bog dobrohtni s radošću ću je podijeliti s vama. [smiley2]
A ona glasi:
Nakon što cijena padne ona se i diže.
Amen!
Ja imam povlaštenu informaciju! I upravo zato što sam bog dobrohtni s radošću ću je podijeliti s vama. [smiley2] A ona glasi: Nakon što cijena padne ona se i diže. Amen!
Nakon koliko vremena, to si zaboravio, o mudri Bože! [smiley2]
Posejdon: ” Ja imam povlaštenu informaciju! I upravo zato što sam bog dobrohtni s radošću ću je podijeliti s vama. [smiley2] A ona glasi: Nakon što cijena padne ona se i diže. Amen! ” Nakon koliko vremena, to si zaboravio, o mudri Bože! [smiley2]
Ovo je intrigantno pitanje. [smiley2]
Kako sam upravo ugostio jednu Pitiju (uzbudljive su te proročice! [smiley1]), molio sam ju da mi pomogne sa ovako postavljenom aporijom.
I evo što mi je odgovorila na tvoje pitanje.
Brzo ne sporo!
Zamolila me da sam odaberem gdje želim da stoji zarez. [smiley2][smiley2][smiley2]
Posejdone, postaješ nam sve tajanstveniji!!![smiley2][smiley9][smiley8]
Ugovor je potpisan…..danas bi mogli krilima prema gore…………….[smiley2]
Ja imam povlaštenu informaciju!
I upravo zato što sam bog dobrohtni s radošću ću je podijeliti s vama. [smiley2]
A ona glasi:
Nakon što cijena padne ona se i diže.
Amen!
vrijedi i obrnuto [smiley1] ( a može se to pravilo još na svašta primjeniti [smiley2])
ko je kome što potpisao?
e, vidite, ja bi ovakve postove oštro cenzurirao ! glupa izjava bez dodatnih informacija i objašnjenja koja je nekim zelenima dosta da kupe par dionica [smiley5]
daki:
”
”
e, vidite, ja bi ovakve postove oštro cenzurirao ! glupa izjava bez dodatnih informacija i objašnjenja koja je nekim zelenima dosta da kupe par dionica [smiley5]
Slažem se. Ako nema argumenata, onda ne treba ništa ni napisati
Brzo ne sporo! Zamolila me da sam odaberem gdje želim da stoji zarez. [smiley2][smiley2][smiley2]
ha ha haha ha
dobra …