DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evo pa se veselite, i opet malo pisite o braniteljim ai radnicima, bla bla bla

“Please, God, Just One More Bubble.”

Izaslanstvo iz Kuvajta je došlo prije 7 dana,ima li tko kakvih saznanja jesu li posjetili DDJH i jel bilo kakvih izjava?
Nisam baš pratio medije zadnjih dana!
Hvala

Novac je kisik burze!

pa dosli su zatoda posjete ddjh.. ova sutnja je vrlo znakovita..

p.s. ne trebas pratiti medije, samo forum[smiley2]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

došli su turistički[smiley8]

Očišćeno sve do 245, a mislim da će letvica polagano prema gore, a ne dolje kako su mnogi očekivali.
Rekao bih da taj veliki koji čisti ima malo bolje informacije – koje, naravno, ne dolaze u javnost iz razumljivih razloga. [smiley1]

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Lijepo ciscenje, nema sta…

Cini se da su neki od fondova prepoznali priliku… [smiley2]

Tko je dokupio, dokupio… [smiley4]

mislim da danas i branitelji kupuju!

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

kuvajčani su bili u brodu i posjetili đuru i sad se nadamo da će početi pregovori.

Ovo s kuvajčanima je prošlo bez velike medijske halabuke sve se u miru odvija.Zna se kome je to u interesu

Ovo s kuvajčanima je prošlo bez velike medijske halabuke sve se u miru odvija.Zna se kome je to u interesu

Evo ja ne znam! Kome?

I love the Smell of Profits in the Morning

ANRICOM: ” Ovo s kuvajčanima je prošlo bez velike medijske halabuke sve se u miru odvija.Zna se kome je to u interesu ” Evo ja ne znam! Kome?

FIMI!!!!

Novac je kisik burze!

Znači Fima je toliko jaka da je uspjela sakriti kuvajčane od očiju javnosti. Svaka čast! Evo odmah kupujem 100 komada u to ime!

I love the Smell of Profits in the Morning

New Report

Close