DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sve ovo je prava pravcata nepravda. Ja iz protesta neću više u postovima upotrebljavat riječ [color=blue]branitelji[/color]. Ako baš i moram, napisati ću [color=blue]oni tamo[/color]. Ja skupljam lovu za dokup. Ako ga ne bude, super. Znači Đuro je gore. Kad i ako potone zbog onih tamo što im je žlica pala u med, bit ću spreman za dokup.

Danas je netko prodao 609 u komadu. Da li je moguće da je to netko od onih tamo?

1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 956.180 29,54

Ja ću od sad HFP zvat ovi ovdje, a i nasljednika mu.

Mislim da to nije jedan od onih tamo, jer ovi ovdje imaju sve piliće na broju još.

Only God, Muammar and Libya!

truba: ” Sve ovo je prava pravcata nepravda. Ja iz protesta neću više u postovima upotrebljavat riječ [color=blue]branitelji[/color]. Ako baš i moram, napisati ću [color=blue]oni tamo[/color]. Ja skupljam lovu za dokup. Ako ga ne bude, super. Znači Đuro je gore. Kad i ako potone zbog onih tamo što im je žlica pala u med, bit ću spreman za dokup. Danas je netko prodao 609 u komadu. Da li je moguće da je to netko od onih tamo? ” 1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 956.180 29,54 Ja ću od sad HFP zvat ovi ovdje, a i nasljednika mu. Mislim da to nije jedan od onih tamo, jer ovi ovdje imaju sve piliće na broju još.

Vidim zavist vlada…..a što se ti dragi kolega nisi borio u ratu. Neka ti dodje neko od tih napačenih ljudi pa da ti objasni gdje možeš stavit tih svojih 10 k kuna. Bolje njima nego kriminalcima iz Hfp-a i ostalim privatizacijskim lešinarima. Stvarno nevjerujem da se hrv. branitelji tako vrijeđaju.
Nisam branitelj i imam dionice Đure te ih ne mislim prodavat. P

presretni:

truba, 22.06.2007. u 09:04
Ide ovo na 1,7 booka. Zar ste slijepi bolje da fondovi drže te dionice nego država ili branitelji.Iznenaditi ćete se do kraja godine.Win-win situacija (za sve) jer ionako je sve ostalo precijenjeno.

Ne kužim ovo 1,7 booka. Može pojašnjenje za nas manje iskusne?

Sa Đurinih stranica:

truba, 22.06.2007. u 09:15
Novosti izdavatelja
Đuro Đaković Holding d.d. – očitovanje o obustavi trgovanja (2007-06-15)
Uprava Đuro Đaković Holdinga d.d. očitovala se nakon obustave trgovanja obavješću da im nisu poznate nove/promijenjene materijalne činjenice koje bi mogle utjecati na navedeno smanjenje cijene dionica Izdavatelja.

*** obrisano ***. Prave se blesavi. Zašto, kako bi smirili situaciju, lijepo ne kažu: “Dali smo dionice braniteljima po jako povoljnoj cijeni, ali smo ih savjetovali da ih ne prodaju jer firma ima jako dobre ugovorene poslove i posluje pozitivno i očekuje se njihov rast kroz godinu ili više dana.”

Ovo njihovo ništa se ne događa samo djeluje kontraproduktivno.

Sve ovo je prava pravcata nepravda. Ja iz protesta neću više u
postovima upotrebljavat riječ [color=blue]branitelji[/color]. Ako baš i
moram, napisati ću [color=blue]oni tamo[/color]. Ja skupljam lovu za
dokup. Ako ga ne bude, super. Znači Đuro je gore. Kad i ako potone zbog
onih tamo što im je žlica pala u med, bit ću spreman za dokup.
Danas je netko prodao 609 u komadu. Da li je moguće da je to netko od
onih tamo?

Sve je ovo nepravda ali nepravda od strane vlasti a ne branitelja,ja ih tako neću zvati niti ne želim jer sam i sam od onih tamo ,pa bi sam sebe vrijeđao… Ali da tebi ponude dionice na taj način ti bi rekao NEĆU TAKO JEFTINO,HOĆU PO NORMALNOJ CIJENI ? Malo sutra… kao i svatko drugi uzeo bi što ti se nudi,a tako i ti branitelj,pa nisu ludi da kažu NE HVALA NEĆU IH TAKO JEFTINO. Treba kriviti za nepravdu odgovorne,vlast i ostale koji su dovele do toga,do te nepracde,a ne branitelje koji su uzeli ono što im je ponuđeno.
Da sam ih i sam dobio bio bih presretan,znao bih da nije u redu,ali ipak sam ih dobio i ne bi se žalio. To je istina.

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

Kako možeš kolega tu debatirati o tome hoće li đuro padati ili rasti i o tome jeli ovo s braniteljima nepravda ili nije a ne znaš ni što je BV?

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

truba:

Kako možeš kolega tu debatirati o tome hoće li đuro padati ili rasti i o tome jeli ovo s braniteljima nepravda ili nije a ne znaš ni što je BV?

možda se je čovjek samo pitao zašto baš 1,7 bv, a ne što je to bv…

Cijena svaka 2 dana sklizne za 10 kuna. Tako da za Đuru najveću paniku očekujem krajem slijećeg tjedan kada će se dio branitelja iskrcavati, a na tržištu se poprilično smanjio promet zbog HFP-a tako da mnogi čekaju rasplet situacije drže crveni gumb na cashu. Nije računica samo pretpostavka da bi u trenutku najveće navale na prodaju moga do nekih 180 kn kratkoročno.
Tko ima love pobrati te dionice u kratkom roku?

oberst:

truba: ” Sve ovo je prava pravcata nepravda. Ja iz protesta neću više u postovima upotrebljavat riječ [color=blue]branitelji[/color]. Ako baš i moram, napisati ću [color=blue]oni tamo[/color]. Ja skupljam lovu za dokup. Ako ga ne bude, super. Znači Đuro je gore. Kad i ako potone zbog onih tamo što im je žlica pala u med, bit ću spreman za dokup. Danas je netko prodao 609 u komadu. Da li je moguće da je to netko od onih tamo? ” 1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 956.180 29,54 Ja ću od sad HFP zvat ovi ovdje, a i nasljednika mu. Mislim da to nije jedan od onih tamo, jer ovi ovdje imaju sve piliće na broju još.

Vidim zavist vlada…..a što se ti dragi kolega nisi borio u ratu. Neka ti dodje neko od tih napačenih ljudi pa da ti objasni gdje možeš stavit tih svojih 10 k kuna. Bolje njima nego kriminalcima iz Hfp-a i ostalim privatizacijskim lešinarima. Stvarno nevjerujem da se hrv. branitelji tako vrijeđaju.

aj nemoj s…t..

borio se u ratu pa mu treba do kraja zivota davati nesto.. pa svi ti ‘branitelji’ i branitelji su jako lijepo zbrinuti od drzave.. i ja jesam za njihovo pravo da kupuju po nominali.. no nominala je 100 maraka.. ta za koju se oni bore.. razlika izmedju 100 maraka i 100 kuna dolazi iz nasih dzepova.. zato ne *** obrisano *** ..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

presretni:

oberst:

aj nemoj s…t..

borio se u ratu pa mu treba do kraja zivota davati nesto.. pa svi ti ‘branitelji’ i branitelji su jako lijepo zbrinuti od drzave.. i ja jesam za njihovo pravo da kupuju po nominali.. no nominala je 100 maraka.. ta za koju se oni bore.. razlika izmedju 100 maraka i 100 kuna dolazi iz nasih dzepova.. zato ne *** obrisano ***..

Pa i ti malo s..eš , ako ćemo pravo…. kako ti znaš ko je zbrinut a ko ne?! I odakle i tebi pravo da *** obrisano *** po tim ljudima, dok su se oni borili vjerovatno si još *** obrisano *** u pelene u podrumu , *** obrisano ***

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

pustite branitelje na miru. kriva je vlada na celu sa polancecom

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

evogaopet

ne *** obrisano *** ja po nikome.. ja ZNAM najmanje desetoro ljudi koji su bili na frontu, neki ranjeni neki ne, i svi koji su od drzave trazili su i dobili.. izgradnja kuce, svi su fino u penziji od 35 godine.. koja je prije 7-8 godina bila preko 5000 kuna, kolka je sada ne znam, ali nije manja.. rade neki u Italiji, neki na crno i opcenito im nista ne fali..
nemam ja nista protiv toga da oni traze sta god hoce.. ali imam protiv toga da se ovako olako, bez presedana, i bez ikakve osnove, poklanja 300 miliona kuna..

i sta je sa braniteljima koji su dionice upisali po nominali od 100 maraka, jel ovo posteno prema njima.. ili prema svim ostalim braniteljima kojima nitko nece doci i pokloniti 200 000 kuna.. *** obrisano ***..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

New Report

Close