Sve ovo je prava pravcata nepravda. Ja iz protesta neću više u postovima upotrebljavat riječ [color=blue]branitelji[/color]. Ako baš i moram, napisati ću [color=blue]oni tamo[/color]. Ja skupljam lovu za dokup. Ako ga ne bude, super. Znači Đuro je gore. Kad i ako potone zbog onih tamo što im je žlica pala u med, bit ću spreman za dokup.
Danas je netko prodao 609 u komadu. Da li je moguće da je to netko od onih tamo?
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 956.180 29,54
Ja ću od sad HFP zvat ovi ovdje, a i nasljednika mu.
Mislim da to nije jedan od onih tamo, jer ovi ovdje imaju sve piliće na broju još.
truba: ” Sve ovo je prava pravcata nepravda. Ja iz protesta neću više u postovima upotrebljavat riječ [color=blue]branitelji[/color]. Ako baš i moram, napisati ću [color=blue]oni tamo[/color]. Ja skupljam lovu za dokup. Ako ga ne bude, super. Znači Đuro je gore. Kad i ako potone zbog onih tamo što im je žlica pala u med, bit ću spreman za dokup. Danas je netko prodao 609 u komadu. Da li je moguće da je to netko od onih tamo? ” 1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 956.180 29,54 Ja ću od sad HFP zvat ovi ovdje, a i nasljednika mu. Mislim da to nije jedan od onih tamo, jer ovi ovdje imaju sve piliće na broju još.
Vidim zavist vlada…..a što se ti dragi kolega nisi borio u ratu. Neka ti dodje neko od tih napačenih ljudi pa da ti objasni gdje možeš stavit tih svojih 10 k kuna. Bolje njima nego kriminalcima iz Hfp-a i ostalim privatizacijskim lešinarima. Stvarno nevjerujem da se hrv. branitelji tako vrijeđaju.
Nisam branitelj i imam dionice Đure te ih ne mislim prodavat. P
presretni:
Ne kužim ovo 1,7 booka. Može pojašnjenje za nas manje iskusne?
Sa Đurinih stranica:
Đuro Đaković Holding d.d. – očitovanje o obustavi trgovanja (2007-06-15)
Uprava Đuro Đaković Holdinga d.d. očitovala se nakon obustave trgovanja obavješću da im nisu poznate nove/promijenjene materijalne činjenice koje bi mogle utjecati na navedeno smanjenje cijene dionica Izdavatelja.
*** obrisano ***. Prave se blesavi. Zašto, kako bi smirili situaciju, lijepo ne kažu: “Dali smo dionice braniteljima po jako povoljnoj cijeni, ali smo ih savjetovali da ih ne prodaju jer firma ima jako dobre ugovorene poslove i posluje pozitivno i očekuje se njihov rast kroz godinu ili više dana.”
Ovo njihovo ništa se ne događa samo djeluje kontraproduktivno.
Sve ovo je prava pravcata nepravda. Ja iz protesta neću više u
postovima upotrebljavat riječ [color=blue]branitelji[/color]. Ako baš i
moram, napisati ću [color=blue]oni tamo[/color]. Ja skupljam lovu za
dokup. Ako ga ne bude, super. Znači Đuro je gore. Kad i ako potone zbog
onih tamo što im je žlica pala u med, bit ću spreman za dokup.
Danas je netko prodao 609 u komadu. Da li je moguće da je to netko od
onih tamo?
Sve je ovo nepravda ali nepravda od strane vlasti a ne branitelja,ja ih tako neću zvati niti ne želim jer sam i sam od onih tamo ,pa bi sam sebe vrijeđao… Ali da tebi ponude dionice na taj način ti bi rekao NEĆU TAKO JEFTINO,HOĆU PO NORMALNOJ CIJENI ? Malo sutra… kao i svatko drugi uzeo bi što ti se nudi,a tako i ti branitelj,pa nisu ludi da kažu NE HVALA NEĆU IH TAKO JEFTINO. Treba kriviti za nepravdu odgovorne,vlast i ostale koji su dovele do toga,do te nepracde,a ne branitelje koji su uzeli ono što im je ponuđeno.
Da sam ih i sam dobio bio bih presretan,znao bih da nije u redu,ali ipak sam ih dobio i ne bi se žalio. To je istina.
Kako možeš kolega tu debatirati o tome hoće li đuro padati ili rasti i o tome jeli ovo s braniteljima nepravda ili nije a ne znaš ni što je BV?
truba:
”
”
Kako možeš kolega tu debatirati o tome hoće li đuro padati ili rasti i o tome jeli ovo s braniteljima nepravda ili nije a ne znaš ni što je BV?
možda se je čovjek samo pitao zašto baš 1,7 bv, a ne što je to bv…
Cijena svaka 2 dana sklizne za 10 kuna. Tako da za Đuru najveću paniku očekujem krajem slijećeg tjedan kada će se dio branitelja iskrcavati, a na tržištu se poprilično smanjio promet zbog HFP-a tako da mnogi čekaju rasplet situacije drže crveni gumb na cashu. Nije računica samo pretpostavka da bi u trenutku najveće navale na prodaju moga do nekih 180 kn kratkoročno.
Tko ima love pobrati te dionice u kratkom roku?
oberst:
”
truba: ” Sve ovo je prava pravcata nepravda. Ja iz protesta neću više u postovima upotrebljavat riječ [color=blue]branitelji[/color]. Ako baš i moram, napisati ću [color=blue]oni tamo[/color]. Ja skupljam lovu za dokup. Ako ga ne bude, super. Znači Đuro je gore. Kad i ako potone zbog onih tamo što im je žlica pala u med, bit ću spreman za dokup. Danas je netko prodao 609 u komadu. Da li je moguće da je to netko od onih tamo? ” 1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 956.180 29,54 Ja ću od sad HFP zvat ovi ovdje, a i nasljednika mu. Mislim da to nije jedan od onih tamo, jer ovi ovdje imaju sve piliće na broju još.
”
Vidim zavist vlada…..a što se ti dragi kolega nisi borio u ratu. Neka ti dodje neko od tih napačenih ljudi pa da ti objasni gdje možeš stavit tih svojih 10 k kuna. Bolje njima nego kriminalcima iz Hfp-a i ostalim privatizacijskim lešinarima. Stvarno nevjerujem da se hrv. branitelji tako vrijeđaju.
aj nemoj s…t..
borio se u ratu pa mu treba do kraja zivota davati nesto.. pa svi ti ‘branitelji’ i branitelji su jako lijepo zbrinuti od drzave.. i ja jesam za njihovo pravo da kupuju po nominali.. no nominala je 100 maraka.. ta za koju se oni bore.. razlika izmedju 100 maraka i 100 kuna dolazi iz nasih dzepova.. zato ne *** obrisano *** ..
presretni:
”
oberst:
”
”
”
aj nemoj s…t..
borio se u ratu pa mu treba do kraja zivota davati nesto.. pa svi ti ‘branitelji’ i branitelji su jako lijepo zbrinuti od drzave.. i ja jesam za njihovo pravo da kupuju po nominali.. no nominala je 100 maraka.. ta za koju se oni bore.. razlika izmedju 100 maraka i 100 kuna dolazi iz nasih dzepova.. zato ne *** obrisano ***..
Pa i ti malo s..eš , ako ćemo pravo…. kako ti znaš ko je zbrinut a ko ne?! I odakle i tebi pravo da *** obrisano *** po tim ljudima, dok su se oni borili vjerovatno si još *** obrisano *** u pelene u podrumu , *** obrisano ***
pustite branitelje na miru. kriva je vlada na celu sa polancecom
evogaopet
ne *** obrisano *** ja po nikome.. ja ZNAM najmanje desetoro ljudi koji su bili na frontu, neki ranjeni neki ne, i svi koji su od drzave trazili su i dobili.. izgradnja kuce, svi su fino u penziji od 35 godine.. koja je prije 7-8 godina bila preko 5000 kuna, kolka je sada ne znam, ali nije manja.. rade neki u Italiji, neki na crno i opcenito im nista ne fali..
nemam ja nista protiv toga da oni traze sta god hoce.. ali imam protiv toga da se ovako olako, bez presedana, i bez ikakve osnove, poklanja 300 miliona kuna..
i sta je sa braniteljima koji su dionice upisali po nominali od 100 maraka, jel ovo posteno prema njima.. ili prema svim ostalim braniteljima kojima nitko nece doci i pokloniti 200 000 kuna.. *** obrisano ***..