DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Netreba se bojati da neče biti povoljnog dokupa. Na tržište dolazi preko pola milijuna novih dionica. Fondovi
koji dokupljuju ĐĐ otkupiti če jedan dio, ali nemogu otkupit sve. Fondovi su vezani propisima koji postotak
jedne dionice smiju imati u portfelju, to ih priječi da neograničeno kupuju.

Kako mi sad tu razmišljamo ajmo ga sad prodat po 240-250 i lijepo ga sačekamo ispod 200.Rzmišljamo logično ali tu če bit neka zamka bojim se.Očekujem nekakvo nedpredviđeno zbivanje koje će vratit đuru na svoje mijesto.

Spremite ovaj moj post pa ga pročitajte za tjedan dva.

Kada neznas sta napraviti ,najbolje ne napraviti nista ( tako kaze jedan poznati gospodin).
Gospodo mislim da bi trbalo zakljuciti ovu raspravu o braniteljskim dionicam , mi necemo tu nista rjesiti osim sta nam dojdje kao neki ispusni ventil . Zadnjih 20-30 str. je samo o tome ,sta je tu je da nepravda boli to svakako , ali svoko kroji svoju srecu pa neka radi sta misli da mu je najpametnije.
Danas se cijena dobro drzala mada mislim da je to umjetno odrzavanje , dok se malo stisa frka i dok se cijena stabilizira.
UGODAN vikend svima djurinim fanovima

najvrednije stvari u životu su besplatne

Samo vi čekajte 200 , pametni sad kupuju

Teško je znat ko je ovdje pametan a tko glup.Ali nešto mi govori da se situacija neće odvijat po planu.A vidim da je svima u planu kupovat na 200 ili još i niže.Bili bi to krasno natrpat se negdje ispod 200. Ali Ali

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

Sve ovo je prava pravcata nepravda. Ja iz protesta neću više u postovima upotrebljavat riječ [color=blue]branitelji[/color]. Ako baš i moram, napisati ću [color=blue]oni tamo[/color]. Ja skupljam lovu za dokup. Ako ga ne bude, super. Znači Đuro je gore. Kad i ako potone zbog onih tamo što im je žlica pala u med, bit ću spreman za dokup.

Danas je netko prodao 609 u komadu. Da li je moguće da je to netko od onih tamo?

Netreba se bojati da neče biti povoljnog dokupa. Na tržište dolazi preko pola milijuna novih dionica. Fondovi koji dokupljuju ĐĐ otkupiti če jedan dio, ali nemogu otkupit sve. Fondovi su vezani propisima koji postotak jedne dionice smiju imati u portfelju, to ih priječi da neograničeno kupuju.

Dolaze novi imaoci Đure ali neće svi prodavati budite uvjereni u to

fima nje branila Đuru, pogledajte top 10,a svi su valjda osim mene bili uvjereni da fima brani,,,koliko ima fima novaca pa i njoj je u interesu kupovat što jeftinije

BUMBAR5: ” Kako mi sad tu razmišljamo ajmo ga sad prodat po 240-250 i lijepo ga sačekamo ispod 200.Rzmišljamo logično ali tu če bit neka zamka bojim se.Očekujem nekakvo nedpredviđeno zbivanje koje će vratit đuru na svoje mijesto. Spremite ovaj moj post pa ga pročitajte za tjedan dva. ” Kada neznas sta napraviti ,najbolje ne napraviti nista ( tako kaze jedan poznati gospodin). Gospodo mislim da bi trbalo zakljuciti ovu raspravu o braniteljskim dionicam , mi necemo tu nista rjesiti osim sta nam dojdje kao neki ispusni ventil . Zadnjih 20-30 str. je samo o tome ,sta je tu je da nepravda boli to svakako , ali svoko kroji svoju srecu pa neka radi sta misli da mu je najpametnije. Danas se cijena dobro drzala mada mislim da je to umjetno odrzavanje , dok se malo stisa frka i dok se cijena stabilizira. UGODAN vikend svima djurinim fanovima

mislim isto…dajte više prestanite s tim piskaranjem…ajmo malo radje pisati o poslovima, brojkama i sl. za to služe forumi [smiley2]

sve je lako kad si mlad :)

DDJH je zabetoniran negdje na 240 i nema šanse da kupite niže. Primjeti se kako fondovi održavaju tu cijenu u kombinaciji sa DKVS. Naizmjenično kupuju i prodaju, ali sve pod kontrolom. Fima.

Ide ovo na 1,7 booka. Zar ste slijepi bolje da fondovi drže te dionice nego država ili branitelji.Iznenaditi ćete se do kraja godine.Win-win situacija (za sve) jer ionako je sve ostalo precijenjeno.

Kako mi sad tu razmišljamo ajmo ga sad prodat po 240-250 i lijepo ga sačekamo ispod 200.Rzmišljamo logično ali tu če bit neka zamka bojim se.Očekujem nekakvo nedpredviđeno zbivanje koje će vratit đuru na svoje mijesto. Spremite ovaj moj post pa ga pročitajte za tjedan dva.

Aha a to je politika,mislim a im u fondu ne treba novi skandal,koji direktno veže njihovog predsjednika Ivezića ( tajnik HDZ-a u Virovitici, član nadzornog odbora HPB i Croatia osiguranja),to bi SDP-u bila sjekira u med.Još je zanimljivije da se o ovome nitko iz nadležnih tijela nije očitovao,a i novinari šute ( ili čekaju).Slao sam danas mailove od Polančeca do Hloverke.Znam da neće nitko odgovoriti al nek znaju da nežmire svi!

Uhljebe na ulicu!!!!!

mislim da ce dobro doci mirovanje burze do utorka.

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

Sve ovo je prava pravcata nepravda. Ja iz protesta neću više u postovima upotrebljavat riječ [color=blue]branitelji[/color]. Ako baš i moram, napisati ću [color=blue]oni tamo[/color]. Ja skupljam lovu za dokup. Ako ga ne bude, super. Znači Đuro je gore. Kad i ako potone zbog onih tamo što im je žlica pala u med, bit ću spreman za dokup. Danas je netko prodao 609 u komadu. Da li je moguće da je to netko od onih tamo?

Nemoj tako truba, nemoj kriviti one kojima je “kašika pala u med” nego one koji su im med dali gratis…

New Report

Close