komentar na zadnjih nekoliko postova.
sto je pjesnik htio reci? tko je bio strpljiv i nije odmah prodao taj je zaista profitirao. tko je prodao iz potrebe, neznanja ili nesto trece sad se kaje. isti scenarij ceka sve nas na ddjh.
Lopovi. Da su mislili na branitelje stavili bi im moratorij na prodaju na 1 g., pa onda nek zarade. Ovako će sutra zaraditi, a prekosutra opet na prosjački štap. Lopovi
Potpisao je predsjednik HFP, Ivezić glavom i bradom, 18.6. ove godine
Gdje, u šumi? Pa fond je već bio ukinut, tko tu koga j…?
ljudi….. kad već toliko pričate o spuštanju na cca 200 kn što čekate prodajte sad kad je 240pa možete fino zaraditi i čekati na kupnji po 200
budd: ” Potpisao je predsjednik HFP, Ivezić glavom i bradom, 18.6. ove godine ”
Gdje, u šumi? Pa fond je već bio ukinut, tko tu koga j…?
HFP nije “bio ukinut 18.06.2007.”, štoviše još uvijek postoji.
S(mr)anader je tek najavio osnivanje zamjenske institucije –
http://vijesti.hrt.hr/ShowArticles.aspx?CategoryId=47&ArticleId=28487
ljudi….. kad već toliko pričate o spuštanju na cca 200 kn što čekate prodajte sad kad je 240pa možete fino zaraditi i čekati na kupnji po 200
Sad će vam odgovoriti da oni bi ali ne mogu jer burza ne radi do utorka.
Skoro sam se rasplakaodok sam čitao ugovor. Ja nekidan za 28.000,00 keša dobio 100 komada, a oni za 21.000,00 keša dobiju 750 komada. Mislim, stvarno…
Kad si malo razmislim, da mi netko želi prodati stan u Zagrebu po 260 eura kvadrat, a ja ga sutra mogu prodati po 2.000,00 eura kvadrat naravno da bi ga odmah prodao bez obzira da li će on za par mjeseci vrijediti malo više ili neće. Pogotovo ako me trgovanje nekretninama ne zanima, a njih vjerojatno trgovanje dionicama ne zanima. Postoji i neki koji bi ga zadržali, pa ne k se nađe, no budite svjesni da je većina ljudi u hrvatskoj u kreditima i minusima do grla i da neće prodavati samo mali dio da riješe prvu ratu kredita za koji su kupili dionice, nego će htjeti što prije zatvoriti cijeli taj kredit i još tko zna koliko kredita koje već sad imaju.
I kako je Sync rekao, ne boli toliko što će cijena jako pasti, koliko boli NEPRAVDA!!!
Skoro sam se rasplakaodok sam čitao ugovor. Ja nekidan za 28.000,00 keša dobio 100 komada, a oni za 21.000,00 keša dobiju 750 komada. Mislim, stvarno…
Kad si malo razmislim, da mi netko želi prodati stan u Zagrebu po 260 eura kvadrat, a ja ga sutra mogu prodati po 2.000,00 eura kvadrat naravno da bi ga odmah prodao bez obzira da li će on za par mjeseci vrijediti malo više ili neće. Pogotovo ako me trgovanje nekretninama ne zanima, a njih vjerojatno trgovanje dionicama ne zanima. Postoji i neki koji bi ga zadržali, pa ne k se nađe, no budite svjesni da je većina ljudi u hrvatskoj u kreditima i minusima do grla i da neće prodavati samo mali dio da riješe prvu ratu kredita za koji su kupili dionice, nego će htjeti što prije zatvoriti cijeli taj kredit i još tko zna koliko kredita koje već sad imaju.
I kako je Sync rekao, ne boli toliko što će cijena jako pasti, koliko boli NEPRAVDA!!!
…sve si reko ovim jednim postom….!
OIY, mislim da na to gledas s krive strane. Istina je da su neki od nas kupili Djuru za puno vise nego ce vrijediti iducih dana, ali dugorocno se taj pad nece nikako odraziti na cijenu kompanije. S druge strane, i nama se nudi prilika za jeftin dokup. Ni u jednom slucaju neces izgubiti, jedino mozes izgubiti ako se uspanicis i prodas po 200kn…
Nešto tu neće štimat ovaj što kupuje sada tolike količine po 240 cijeli ovaj tijedan ili je glup ili zna nešto što mi neznamo.Mriši mi ovo na cirkus i to žešći.Nešto će se tu desit mogli bi se mi što čekamo kupnju ispod 200 malo iznenadit.
Kako mi sad tu razmišljamo ajmo ga sad prodat po 240-250 i lijepo ga sačekamo ispod 200.Rzmišljamo logično ali tu če bit neka zamka bojim se.Očekujem nekakvo nedpredviđeno zbivanje koje će vratit đuru na svoje mijesto.
Spremite ovaj moj post pa ga pročitajte za tjedan dva.