DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pazite ovu teoriju zavjere..

vlada daje xxx tisuca dionica djure budzasto.. podijeli ih brzo.. radnici krenu prodavati po 4 puta visoj cijeni.. fondovi kupuju izmedju 200 i 240 mjesec dva dana.. nema pada ispod 200 jer se ukljucuju svi od mirovinaca do najvecih dionickih..

vlada je prije toga odgodila odluku o BOV-u.. tako da je cijena pala ispod 260..

u listopadu napokon pada odluka o BOV-u i Djuro ide preko 400

vuk sit i ovce na broju..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Ja sam skužio da na burzi bude 10 teorija a na kraju bude 11-a teorija poslije koje se svi prave pametni…naravno svi generali poslije bitke….
Svi će lijepo zaradiit na IPO T-HT i DDJH će se zaboraviti i svi će glasati za HDZ jer poslije zarade se dava glas bez problema….
Malo mi je stvarno smiješno kad se ovdje računa da će radnici odmah prodati sve svoje dionice,mislim stvarno….
Imam dva prijatelja čiji su očevi bili pomorci na Atlanskoj plovidbi i dobili su dionice po 50kn(samo ne toliki broj kao radnici DDJH) prodali su dionice prije 2 godine kad je ATPL bio 500kn a sad je cijena 1600kn.

Novac je kisik burze!

Prevelika se panika širi bez razloga….
Cijena je pred mjesec i pol bila 240kn a nismo znali ništa o financijskim izvještajima,danas znamo kako firma posluje a cijena je opet 240kn,nekome idealno za dokup!(fondovima prvenstveno)

Novac je kisik burze!

truba, 21.06.2007. u 16:00
pazite ovu teoriju zavjere..

vlada daje xxx tisuca dionica djure budzasto.. podijeli ih brzo.. radnici krenu prodavati po 4 puta visoj cijeni.. fondovi kupuju izmedju 200 i 240 mjesec dva dana.. nema pada ispod 200 jer se ukljucuju svi od mirovinaca do najvecih dionickih..

vlada je prije toga odgodila odluku o BOV-u.. tako da je cijena pala ispod 260..

u listopadu napokon pada odluka o BOV-u i Djuro ide preko 400

vuk sit i ovce na broju..

Kako odreagirat na to. Imat konjske živce i Istrpit pad do 200 ili izači, pa uči nakon što se branitelji istovare.. A i gdje je garancija da će Đuro imati ikakve veze sa BOV-ima?

Ako cijena zaroni prema 200kn ja podebljavam…

Novac je kisik burze!

gospodo ja se ne brinem za djuru.

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

Malo mi je stvarno smiješno kad se ovdje računa da će radnici odmah prodati sve svoje dionice,mislim stvarno….
Imam dva prijatelja čiji su očevi bili pomorci na Atlanskoj plovidbi i dobili su dionice po 50kn(samo ne toliki broj kao radnici DDJH) prodali su dionice prije 2 godine kad je ATPL bio 500kn a sad je cijena 1600kn.

Kolega mislim da vam ova usporedba ne stoji jer ipak svi ljudi koji su navegavali u to doba su bili dobro financijski potkovani i te dionice su mogli kupiti od jedne plaće ili dvije te dosta njih je prekrižilo te pare dok nisu dostigle spomenutu cijenu.
Dok radnici (branitelji) teško da su imali ušteđevine da i ovakav poklon kupe u kešu a kamoli da im je to plaća-dvije

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

pazite ovu teoriju zavjere.. vlada daje xxx tisuca dionica djure budzasto.. podijeli ih brzo.. radnici krenu prodavati po 4 puta visoj cijeni.. fondovi kupuju izmedju 200 i 240 mjesec dva dana.. nema pada ispod 200 jer se ukljucuju svi od mirovinaca do najvecih dionickih.. vlada je prije toga odgodila odluku o BOV-u.. tako da je cijena pala ispod 260.. u listopadu napokon pada odluka o BOV-u i Djuro ide preko 400 vuk sit i ovce na broju..

Dobra, dobra teorija zavjere, kolega !
Jedino sumnjam da je u ovoj vladi bilo tko u stanju ovako što smisliti i provesti.
Volio bih da se varam.

[color=black][/color]

truba, 21.06.2007. u 16:06

Ti su pomorci zaradili 10 puta više od uloženog. Tko bi ih tada odgovorio od prodaje. Branitelji neće odmah prodati sve, samo koliko im treba za vraćanje kredita, a bojim se da je to dosta.

truba, 21.06.2007. u 16:09
Ako cijena zaroni prema 200kn ja podebljavam…

Slažem se, samo što rečenica nije dobro napisana. Ispravno treba pisati: “[color=blue]Kada[/color] cijena zaroni prema 200kn ja podebljavam”.

Ja tada spuštam svoj prosjek.

“Imam dva prijatelja čiji su očevi bili pomorci na Atlanskoj plovidbi i dobili su dionice po 50kn(samo ne toliki broj kao radnici DDJH) prodali su dionice prije 2 godine kad je ATPL bio 500kn a sad je cijena 1600kn.”

Nešto si pobrkao. Dok su radnici Atpl “dobivali” dionice, tržišna vrijednost ima je bila 20 kuna. Možda su ju plaćali po 10,15 kuna ali dobiti poklon od 90 % popusta kao na đuri to je jedinstven slučaj u svijetu. Onaj tko je to potpisao treba hitno iza rešetaka. Sramim se što gazim po istoj zemlji kao i on.

Potpisao je predsjednik HFP, Ivezić glavom i bradom, 18.6. ove godine

Hell is Empty and all the Devils are Here

New Report

Close