DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Za 21000 kn kupiti 748 dionica je potez stoljeća. Ovo još nikad nigdje nisam vidio moram priznati. To znači da ako ih prodaju po 100 kn, da će zaraditi ni manje ni više nego 53000 kn. Jaaaaaaako dobro, nema što. I vi velite da neće prodavati? Vi ne bi isto prodavali sa zaradom od minimalno 600-700% u jednom danu? Ovo je u najmanju ruku suludo

to ti je ko ono što je bilo u kraljevini srbiji jedan opanak prije izbora a drugi opanak dobiješ ako glasaš za mene ali šta se tu može živomo na takvom području, moramo se nosti sa svim onim rizicima koje donosi dioničarstvo samo po sebi plus naše “specifičnosti”.

super24: ” ” pokrenuti tuzbu je vjerojatno moguce.. pogotovo uzevsi u obzir da prodaje pravna osoba sumnjivog integriteta.. ” Nisam pravnik ali mi se čini da bi se tužbom moglo postići barem zabranu prodaje tih dionica do okončanja spora i pravomoćne presude. Pitanje je samo tko će to napraviti ? Ako imamo nekog pravnika na forumu bilo bi dobro da nam pojasni tko bi tužio a tko bio tužen i zašto ?

Ne znam tko će tužiti i tko će biti tužen ali znam tko će biti j…ben.[smiley2]

La vita e bella!

SIMPSON:

super24: ” ” pokrenuti tuzbu je vjerojatno moguce.. pogotovo uzevsi u obzir da prodaje pravna osoba sumnjivog integriteta.. ” Nisam pravnik ali mi se čini da bi se tužbom moglo postići barem zabranu prodaje tih dionica do okončanja spora i pravomoćne presude. Pitanje je samo tko će to napraviti ? Ako imamo nekog pravnika na forumu bilo bi dobro da nam pojasni tko bi tužio a tko bio tužen i zašto ?

Ne znam tko će tužiti i tko će biti tužen ali znam tko će biti j…ben.[smiley2]

FIMA[smiley1]

Hell is Empty and all the Devils are Here

Gledajte to sa svjetle strane. FIMA i njeni klonovi će dodatno pojačati pozicije sa 200-300 tisuća bagatelno kupljenih dionica i brzo nakon toga dići cijenu preko 300 a moguće i preko 400 kad se sve to popapa (nešto ćemo popapati i mi). Dakle, veselje za sve, samo s odgodom

Vidi kako se đuro drži 243,97 kako sad to objasnit neko stvarno kupuje po toj cijeni.Kako sad to objanit što onda ne sačeka koji dan pa kupi onako kako većina ovdje planira kupit ispod 200.Neštto mi tu smrdi.

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

bas sam racunao.. po 200 kuna to je preko 120 miliona kuna.. mislim da ce se tu ukljuciti i ostali fondovi.. sada ima dovoljno za sve..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

bas sam racunao.. po 200 kuna to je preko 120 miliona kuna.. mislim da ce se tu ukljuciti i ostali fondovi.. sada ima dovoljno za sve..

već trljam ruke.
mislim da ću vrlo uskoro promijenit potpis…[smiley2]

hate red

Nakon ovoga, ja predlažem predizbornu akciju “T-HT za svakoga – besplatan upis dionica Hrvatskim građanima!”

Gledajte to sa svjetle strane. FIMA i njeni klonovi će dodatno pojačati pozicije sa 200-300 tisuća bagatelno kupljenih dionica i brzo nakon toga dići cijenu preko 300 a moguće i preko 400 kad se sve to popapa (nešto ćemo popapati i mi). Dakle, veselje za sve, samo s odgodom

Upravo tako!
Ovo je sukus zadnjih sto stranica postova!!!!
Ovo što nam se danas čini kao nepravda nije ništa drugo nego potencijalna zarada sa odgodom.
Kakav T-HT???
Đuro će biti najbolja prilika ove i iduće godine!!!![smiley2]

La vita e bella!

U ugovoru stoji da HFP ima 26,33% temeljnog kapitala. Kako je temeljni kapital 323706800 kn, to ispada da ima 852320 dionica. Na SDA stoji da ima 956.180 dionica odnosno 29,54 %. Što je s ovih 104 tisuće dionica?

U ugovoru stoji da HFP ima 26,33% temeljnog kapitala. Kako je temeljni kapital 323706800 kn, to ispada da ima 852320 dionica. Na SDA stoji da ima 956.180 dionica odnosno 29,54 %. Što je s ovih 104 tisuće dionica?

rezervacije za povrat i nadoknadu bivsim vlasnicima nekretnina

hate red

Danas se Đuro drži fantastično. Ja ne kužim kako to da jedan dan se drži, a onda jedan dan potop i tako naizmjenično.

New Report

Close