Čista pljačka. Ajmo mi okupiti ljude u svojim firmama pa nek daju i nama dionice. nemre to tak.
pa nisu radnici Djure Djakovića izgradili tu tvornicu ! Izgradila ih je tadašnja država i svatko od nas tko je izdvajao porez svakodnevno kupnjom bilo čega ! Pa nisu radnici DD radili za badava – pa dobivali su valjda plaću !?!?!? i po čemu sada oni imaju prava na ovakve ustupke ! ajde 10 ili 20 % ali preko 70% !!!! SRAMOTA !
[smiley13][smiley13][smiley13][smiley13][smiley9]
50 kn po dionici… no dobro, nije to tako mnogo novaca..
koliko dionica sve skupa ide radnicima?
to bi mogao pbz equity u jednom potezu rijesiti..
tenkista:
”
Čista pljačka. Ajmo mi okupiti ljude u svojim firmama pa nek daju i nama dionice. nemre to tak.
”
pa nisu radnici Djure Djakovića izgradili tu tvornicu ! Izgradila ih je tadašnja država i svatko od nas tko je izdvajao porez svakodnevno kupnjom bilo čega ! Pa nisu radnici DD radili za badava – pa dobivali su valjda plaću !?!?!? i po čemu sada oni imaju prava na ovakve ustupke ! ajde 10 ili 20 % ali preko 70% !!!! SRAMOTA !
[smiley13][smiley13][smiley13][smiley13][smiley9]
pokrenuti tuzbu je vjerojatno moguce.. pogotovo uzevsi u obzir da prodaje pravna osoba sumnjivog integriteta..
tako je …idem ja sada tražiti vlasnički udio u svojoj firmi samo zato jer radim u njoj ?!?!?!? pa valjda dobivam plaću za to jer radim u njoj, a ne radim besplatno zato da bi jednog dana dobio vlasništvo u njoj ?!?!?pa gdje je ovdje razum ?!?!? [smiley6]
Kad se bratske ruke slože…, sve se može sve se može….[smiley2]
Biti će nam veselo kada novi dioničari Đure Đakovića dobiju prve uplatnice za podmirenje svojih kratkoročnih kredita. [smiley7]
50 kn po dionici… no dobro, nije to tako mnogo novaca.. koliko dionica sve skupa ide radnicima? to bi mogao pbz equity u jednom potezu rijesiti..
ima 3 237 068 dionica ako se računa recimo po 200-220 to bi bilo oko 70 milijuna kn …
Kad se bratske ruke slože…, sve se može sve se može….[smiley2] Biti će nam veselo kada novi dioničari Đure Đakovića dobiju prve uplatnice za podmirenje svojih kratkoročnih kredita. [smiley7]
davat će ih pošto poto ! al dobro trebamo kupovati…kad tad će to na zelenu granu (strelicu :), ali ne živcira mene to, živcira me NEPRAVDA koja se dogadja prema malim dioničarima !!
to bi bilo 700 miliona za 100% tvrtke.. koliko dionica dobijaju radnici?
Sve je to pljačka i lopovluk,nigdje javne objave,samo dva članka u novinama,nigdje spomena na TVu,a vi pričate o šejcima i njihovim dolaskom,ma ako dođu doći će samo na ljetovanje potrošiti koju zlatnu polugu,a mi sanjajmo i dalje o njihovom ulaganju. Svaka čast braniteljima i sam sam to,neka dobiju i još toliko,ali opet na takav način jedni dobiju sve,a drugi ništa,ili neku mrvicu,to me izjeda za poluditi,ta nepravda mi je grozna,ali si ne mogu pomoći kao ni vi ostali,jednostavno to je tako kod nas. Zato sam jučer izašao skroz iz ove dionice sa gubitkom,jer nemam živaca za takvu nepravdu…
Za 21000 kn kupiti 748 dionica je potez stoljeća. Ovo još nikad nigdje nisam vidio moram priznati. To znači da ako ih prodaju po 100 kn, da će zaraditi ni manje ni više nego 53000 kn. Jaaaaaaako dobro, nema što. I vi velite da neće prodavati? Vi ne bi isto prodavali sa zaradom od minimalno 600-700% u jednom danu? Ovo je u najmanju ruku suludo
ako sam dobro shvatio, ugovor u jednom dijelu daje mogucnost uplate u roku od 7 dana ako je valjan razlog za kasnjenje, a na kraju pise da stupa na snagu trenutkom potpisa. dakle, uz valjan razlog za kasnjenje sa placanjem, neki ce dobiti dionice, prodati ih i drugi tjedan uplatiti iznos iz ugovora a resto ce biti lijepa zarada.
uzas.
” pokrenuti tuzbu je vjerojatno moguce.. pogotovo uzevsi u obzir da prodaje pravna osoba sumnjivog integriteta..
Nisam pravnik ali mi se čini da bi se tužbom moglo postići barem zabranu prodaje tih dionica do okončanja spora i pravomoćne presude. Pitanje je samo tko će to napraviti ?
Ako imamo nekog pravnika na forumu bilo bi dobro da nam pojasni tko bi tužio a tko bio tužen i zašto ?