DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

definitivno su fondovi ušli novi,, a stari se dopukpili, mali uzeli još nešto , a uglavnom proadavali nestrpljivi,,,sad će se i količina dionica pojavit na tržištu a to je prilika da se fondovi nakrcaju,,a to će sigurno…

mene samo zanima zašto nema reakcije nikoga s državnog vrha na nastalu situaciju s đuricom, sve je to pomalo ne legitimno

Situacija se zasad malo smirila: DDJH-R-A Vrijeme: 12:02:35 Kupnja Ukupno ponuda 73 Ukupno dionica 14385 5 najboljih ponuda Cijena Količina Prodaja Ukupno ponuda 135 Ukupno dionica 18828 5 najboljih ponuda Cijena Količina 237,03 100 237,02 100 237,00 500 236,01 269 236,00 328 240,00 30 241,00 70 243,58 46 243,59 35 243,60 50

normalno da se smirila kad je netko na 235 kn stavio ponudu za kupnju 1700 dionica.

Evo dobih informaciju iz Sl. Broda da su pojedinci već u realizaciji dobivanja dionica, podižu i kredite da ih otkupe ali je dobro i to što su se posavjetovali sa brokerskom kućom u Brodu koja im je pojasnila da i kada dobiju dionice ne žure i prodaju jer će im trenutno što se već i događa cijena malo pasti nego da imaju strpljenja i čuvaju dionici. Znači neće svi odmah na burzu pa dati budi pošto. Veći je krivac panika pojedinaca koji žele izaći i zaradu koju su imali trenutno dobiti.

Evo dobih informaciju iz Sl. Broda da su pojedinci već u realizaciji dobivanja dionica, podižu i kredite da ih otkupe ali je dobro i to što su se posavjetovali sa brokerskom kućom u Brodu koja im je pojasnila da i kada dobiju dionice ne žure i prodaju jer će im trenutno što se već i događa cijena malo pasti nego da imaju strpljenja i čuvaju dionici. Znači neće svi odmah na burzu pa dati budi pošto. Veći je krivac panika pojedinaca koji žele izaći i zaradu koju su imali trenutno dobiti.

da da nisu više ljudi naivni ko nekad, prošla su ta vremena, znam ljude koji su 90 tih godina imali dionice koje da su držali danas bi bili bogatiji od “tri tenora”, a dali su ih za jedan auto.

Mislim da vam to nije ekonomija več psihologija koliko če tih ljudi koji neznaju o dionicama reči šta je sigurno je sigurno naročito kod prvog vala prodavanja kada če cijena sigurno iči dole

Da, ali velik broj drhtavih ulazi u dionicu i sad možete mislit, kakva će biti bliska i srednje bliska budućnost…
Ali, čekajte da vam ja kažem iskreno, mene to uopšte ne interesira, mislim to mene uopšte..šta..meni to uopšte ne igra ulogu…meni ne igra ulogu…ako ko ima novaca nek si kupi, ako nema – nema i šta.

Neki arap u meci sa pratnjom se preserava po zagrebu.možda je došo po koji tenk

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Evo, šaljem vam ugovor kako sam i obečao

SAM PROTIV SVIH

Ja sam uzeo nešto malo danas po 240 i mislim da nisam pogriješio. Trebalo bi to nazad do 300 ubrzo.

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

Povlačim sve dobro o braniteljima šta sam napisao ovih dana nakon razgovora sa ratnim drugom iz Broda. Dugoročno vjerujem u Đuru i ne izlazim jer sam ušao previsoko, ali mislim da mi srce neće izdržati naredno razdoblje. Ako je ovih 7 dana razlog pada panika, šta će biti rezultat kad glupatelji počnu prodavati šta su dobili na poklon?

Čista pljačka. Ajmo mi okupiti ljude u svojim firmama pa nek daju i nama dionice. nemre to tak.

Evo, šaljem vam ugovor kako sam i obečao

jednostavno je SRAMOTA da se ovakva firma daje uz TAKAV POPUST ! SRAMOTA ! i to od onog istog fonda koji je prije samo par dana pokazao da je sjedište lopova i kriminalaca ! ma kakva je to poruka nama malim dioničarima koji posjedujemo dionice ? i da NITKO , AMA BAŠ NITKO ništa o ovome u medijima nije rekao ! JEDVA ČEKAM IZBORE !!!!

sve je lako kad si mlad :)

New Report

Close