Onda valjda znaju nešto što mi ne znamo… [smiley10]
“možemo kupit jako jeftino”
a što ak nemamo novce?
“Meni je stvarno nevjerojatno da se neki sada čude što će radnici dobiti dionice.”
Jel ti sjediš na ušima? Jel Polančec rekao da neće dobiti dionice po povlaštenim uvjetim? Ti si unaprijed znao da Polančec laže? Jesi ti možda Polančec?
Onda ću ti se javiti, često se srećemo.
u konačnici dati cijenu od 30-50 kn po dionici, da branitelji već dižu kratkoročne kredite za kupnju dionica
Da zaključim 125000kn/748 dionica=167 km po dionici na Slavonskoj Brodskoj burzi a na Zagrebačkoj 245 kn po dionici čini mi se da se cijene približavaju prije neki dan je bilo 130/260 eto toliko od mene
Jel’ mi može netko na kraju reći po kojoj cijeni kupuju branitelji (bez umanjenja za staž)?
ne ne.. oni znaju isto sto mi znamo, a to je da je DDJH perspektivna dionica i da se isplati ulagati u nju…
ne vjerujem da brani cijenu, jer ako kupujes tisuce komada da bi branio cijenu, onda ti se vise isplati pustiti da se cijena stvarno srusi ispod 200kn, pa onda cistiti tisuce komada prema gore i povuci za sobom lavinu nadobudnih koji ce tada opet poceti kupovati
Ne bi se složio , jer u tom slučaju postoji šansa da se pobudi interes kod drugih fondova koji bi kupovali jeftino. Ovako ako kupuju stalno po malo sprečavaju da se cijena naglo ruši , a svejedno pomalo spuštaju prosjek.
Ako bi pustili da rapidno padne i onda krenuli naglo kupovati , tada bi se rapidno i vratilo prema gore jer bi mali krenuli grabiti , tako da je upitno jel bi skupili dovoljno po nižim cijenama …
Evo, brzi vlak opet polazi… prije ovog duugog vikenda i hlađenja glava… [smiley7]
cemu prevelika filozofija.. FIMA kupuje jer zna koliko vrijedi i koliko ce vrijediti.. ne zamara se kao hrpa *** obrisano *** posto ce branitelji dobiti dionice, nego kupuju od panicara a kupiti ce i od branitelja.. ove teze sa branjenjem cijene su smijesne.. novaca imaju, pokupovati ce oni sve do 220 ako bude padalo i cijelim putem prema gore do 260.. a kad se sklopi jos par poslova kupovati ce sve do 300..
u vezi tko kupuje/brani cijenu: nemam sad podatke kod sebe, ali mi se čini da je 15. (petak, najveći pad) fima (iz top10) kupila puno manje od 18.000 koliko se tog dana tržilo. izgleda da je kupovao netko drugi.
Da se vratimo na temu: čini mi se da se broj paničara drastično smanjio i da promaet danas neće biti veći od 3-4000 komada. Tko je izišao, izišao je…. zasad… VALJDA! [smiley8]
p.s. sretan daytrade ti zelim, Elvare..
Situacija se zasad malo smirila:
DDJH-R-A Vrijeme: 12:02:35
Kupnja Ukupno ponuda 73
Ukupno dionica 14385
5 najboljih ponuda
Cijena Količina
Prodaja Ukupno ponuda 135
Ukupno dionica 18828
5 najboljih ponuda
Cijena Količina
237,03 100