DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mislim da se na djuri može vidjeti razvijenost burze i financijskog sektora. Ukoliko se djuro održi u rasponu 230 -250 kn moći ćemo zaključiti da je naša burza “jaka” i da su prošle porođajne muke te da treba vjerovati u daljnji razvoj financijskog sektora.
Moj stav je dokupljivati, jer ima nas dosta koji smo ulazili ispod 200 kn i svi “normalni” ulagači koji su i prije uzimali ovu dionicu a imaju sredstava i strpljenja će samo dokupljivati.
Zato je ovo prilika koja se više nikada neće ponoviti!!!!

fly robin fly

Elvar:

oberst: ” Ja se slažem da branitelji dobiju svoj dio koji trebaju dobit, ali po fer tržišnim uvjetima! Ovo treba stavit da javnost vidi! ” Amerikanci, DDJH, Nato, branitelji, izbori, FIMA… kada sve posložiš postane vrlo logično… ono što mene veseli je činjenica da kakva god bila sadašnja vlada – sposobnija je nego sve druge do sada [smiley2] (sposobna u onome u čemu svaka vlada bilo koje uspješne države je sposobna)

Elvare, da nisi i ti neki politicar… onako, mislim, citajuci gornji post

On je u umirovljeničkoj stranci [smiley1]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

On je u umirovljeničkoj stranci [smiley1]

eh, imali su prilike ali tamo vlada potpuno bezakonje i ignoriranje onoga u čemu treba biti sposoban – tako da i tamo nema mjesta za mene od 2001
[smiley2]

nema mi druge nego se zae..ti

Svi ovdje pričaju stalno o rasprodaji ili o tome da neće branitelji dobiti dionice. Po onom što piše u novinama čini se da je to gotova stvar ma koliko apsurdno zvučalo po kojoj će ih cijeni dobiti… Bojim se da nemam izbora nego pomiriti se s time. No isto tako u onom članku koji je netko linkao piše da planiraju osnovati udrugu malih dioničara i da se nadaju skupiti 25% dionica tako da imaju predstavnika u nadzornom odboru. Meni to uopće ne zvuči loše za firmu…
Da se razumijemo nije da vjerujem svemu što piše u novinama, ali mislim da su prošla vremena kad ljudi nisu znali što su to dionice pa prodavali prvom prilikom…

“Nikog nečeš sa time povrijediti, jer smo mi svi znali, da če radnici jednom dobiti dionice, tako da smo morali biti pripremljeni na ovakvu situaciju!”
Ne Matejice, nismo znali jer je polančec jasno i glasno prije nekih mjesec i po dana u kontraplanu rekao da od toga neće bitri ništa. I bilo je logički vjerovati Polančecu a ne nekom novinarčiću, branitelju ili bakici s placa. Znači Polančec i HDZ su nas sje….Napisao sam već jednom, idemo sad mi na markov trg, neće nas nitko pojesti a usput ćemo se i upoznati. Posebno bi mi bilo drago upoznati tebe .

Polančec ne zaslužuje ništa manje od smjene, koliko je gafova već napravio. A čovjek zaštićen ko lički medvjed

Hell is Empty and all the Devils are Here

Mislim da bi svi skupa trebali zasuti HTV sa mailovima. Recimo Stankovica u Nedjeljom u 2 ili Kontraplan i ukazati im kako je Polancec lagao i traziti njegov komentar.

kada bi doslo 50 – 100 mailova ne vjerujem da bi to mogli ignorirati.

Znam da ce branitelji dobiti te dionice i tu se nista ne moze napraviti, međutim bas bi zelio da Polancec objasni zasto je LAGAO i da se ukaze na sve nepravilnosti u ovoj dodjeli dionica.

Shit happens, keep on smiling!

Znači Polančec i HDZ su nas sje….

Nikako ne razumijem zašto ova događanja oko Đure i pada cijne svi vide kao nešto strašno negativno? Ja ne mislim da nas je Polančec sje…, nego nam je dao poklon! Pa ako ne mislite prodavati DDJH za mjesec dva ovo je odlična situacija u kojoj možemo kupit jako jeftino i onda za godinu prodat skupo…. [smiley11]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Meni je stvarno nevjerojatno da se neki sada čude što će radnici dobiti dionice. Pa sve je o tome već bilo napisano pred mjesec dana, da je HFP odobrio, da počinje sklapanje ugovora, da se radi o nekoliko stotina tisuća dionica, da će radnici dionice plaćati po nominali minus godine staža što će u konačnici dati cijenu od 30-50 kn po dionici, da branitelji već dižu kratkoročne kredite za kupnju dionica i da će ih dobar dio prodati bar polovinu….a onda se ljudi čude otkud sad to i zašto cijena pada? [smiley8]

Ignore: KressoM, delux

FIMI je ocito jeftino jer sa tri fonda kupuju tisuce komada… a forumasi?? razglabanje o padu cijene ispod 200kn… MRAK!!!

“Please, God, Just One More Bubble.”

zašto to radi?

1. ima info koji mi nemamo
2. brani cijenu
3. daje drugim fondovima da neće dopustiti da oni ulaze po 200kn

svaki od scenarija ima iza sebe dodatni zaplet i rasplet…

nema mi druge nego se zae..ti

ne vjerujem da brani cijenu, jer ako kupujes tisuce komada da bi branio cijenu, onda ti se vise isplati pustiti da se cijena stvarno srusi ispod 200kn, pa onda cistiti tisuce komada prema gore i povuci za sobom lavinu nadobudnih koji ce tada opet poceti kupovati

“Please, God, Just One More Bubble.”

New Report

Close