DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.11.2024. u 16:25
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,50
310
20
13,00
18,00
-6,63%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

quark, iskreno žalim FIMU kao i sebe i neke sebi jako bliske ljude koji smo duboko u DDJH jer smo vjerovali u tu firmu. Meni je ona još uvijek 60+% portfelja! I što netko danas popodne reče: ovo je borba na život i smrt. Sve je samo pitanje koliko će dionica doći na tržište: 1000 branitelja puta 100 komada da pokriju kredit je 100.000, a toliko ima FIMA sada. Nikakav fond neće i ne može kupiti još toliko dionica. Ja bih mogao kupiti oko 1000, ali koliko je takvih kao ja… and I am nobody! Ali ipak neću van, nekako se nadam da će barem malo razum prevladati, jer ako ništa, da svi hoće van, ne mogu, jer na kupnji ne bi bilo dovoljno… tako da mislim da će se nakon nekoliko dana stvar smiriti i da će prodavači shvatiti da sami sebi režu ispod nogu granu na kojoj stoje! Kome bi u interesu bila cijena od 175 npr.?!? [smiley5]

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Vjerujem da će se cijena stabilizirati iznad 200 kn. Branitelji nisu baš ludi i ne vjerujem da će prodavati pre jeftino jer im po novinama trube da dionica vrijedi 270 kn. Puno njih ne razumije tržište i držat će dionice jer će smatrati da ih opet netko želi prevatiti kad im nudi 220 kn po dionici.

Čuo sam neki dan anegdotu da je tata htio prodati dionice KORF-a koje su stajale na sina pa je tražio dozvolu centra za socijalnu skrb (ili kako se već zove). Socijalni radnik je zvao boreke i pitao za cijenu. Nakon što je čuo da je cijena 240 kn napisao je dozvolu da se dionice prodaju po 240 kn. Drugi dan tata otišao brokerima prodati dionice ali cijena na tržišti je bila 20 kn manja. Vratio se socijalnom radniku jer nije uspio prodati. Nakon toga je socijalni radnik zvao brokera i pitao ne bi li ipak mogli uzeti od njih dionice po 240 kn jer se eto radi o iznimnom slučaju. toliko o razumijevanju tržišta [smiley2]

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Drugi dan tata otišao brokerima prodati dionice ali cijena na tržišti je bila 20 kn manja. Vratio se socijalnom radniku jer nije uspio prodati. Nakon toga je socijalni radnik zvao brokera i pitao ne bi li ipak mogli uzeti od njih dionice po 240 kn jer se eto radi o iznimnom slučaju. toliko o razumijevanju tržišta [smiley2]

hvala kolega na ovome, i idem spat

SKORa-M-A[color=blue][/color]

Radnici će kupovati DDJH po 30-50 kn po dionici. Puno njih diglo je kratkoročne kredite za to. Ajde objasnite radniku da mu je loše zaraditi 500-600% (!!!!!!) u par dana!

Ignore: KressoM, delux

…Meni je ona još uvijek 60+% portfelja! I što netko danas popodne reče: ovo je borba na život i smrt. Sve je samo pitanje koliko će dionica doći na tržište: 1000 branitelja puta 100 komada da pokriju kredit je 100.000, a toliko ima FIMA sada.

ma ti si sve rekao u svojem postu. ako vjerujes u DDJH kao firmu onda sigurno nemas razloga za brigu. e sad je drugo pitanje da li vjerujes u dionicu DDJH [smiley1]

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

Evo da podijelim saznanja sa ostalima došao i ja do ugovora poslali mi faksom.Nemože čovijek vjerovati čitam i nevjerujem da ga čitam.Nudili mi da ga otkupim za 121 tisuću kuna ali odmah sutra naravno da nisam pristao jednostavno zbog morala možda sam i glup i znam da će mnogi na ovom forumu reći da sam glup ali jednostavno nemogu biti ko ovi koji su sve ovo smislili jednostavno bi se osjećao ko govno.No dobro sutra ću ga u firmi skenirati i staviti na forum negdje oko 10-11h a ako uspijem možda i prije.Dalje imali su danas radnici sastanak u ĐURI di su upozoreni od vodećih ljudi ĐURE da ne prodaju ugovore i vodeći ljudi su im osigurali da mogu dići kredite u zg banci za otkup ugovora.
Da zaključim 125000kn/748 dionica=167 km po dionici na Slavonskoj Brodskoj burzi a na Zagrebačkoj 245 kn po dionici čini mi se da se cijene približavaju prije neki dan je bilo 130/260 eto toliko od mene

SAM PROTIV SVIH

Evo da podijelim saznanja sa ostalima došao i ja do ugovora poslali mi faksom.Nemože čovijek vjerovati čitam i nevjerujem da ga čitam.Nudili mi da ga otkupim za 121 tisuću kuna ali odmah sutra naravno da nisam pristao jednostavno zbog morala možda sam i glup i znam da će mnogi na ovom forumu reći da sam glup ali jednostavno nemogu biti ko ovi koji su sve ovo smislili jednostavno bi se osjećao ko govno.No dobro sutra ću ga u firmi skenirati i staviti na forum negdje oko 10-11h a ako uspijem možda i prije.Dalje imali su danas radnici sastanak u ĐURI di su upozoreni od vodećih ljudi ĐURE da ne prodaju ugovore i vodeći ljudi su im osigurali da mogu dići kredite u zg banci za otkup ugovora. Da zaključim 125000kn/748 dionica=167 km po dionici na Slavonskoj Brodskoj burzi a na Zagrebačkoj 245 kn po dionici čini mi se da se cijene približavaju prije neki dan je bilo 130/260 eto toliko od mene

ovo neće bit dobro

sad je se javlja još 900 radnika koji imaju pravo a nisu podnjeli zahtjev za kupnju dionica.
ja imam taj ugovor kod sebe dao mi jedan branielj da ga pročitam.

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

Bit će to odlično! Ja čekam na 200 kn!

Ignore: KressoM, delux

Da čovijek ne povjeruje a prije par dana smo je imali na 314.Stvarno koliko to može roknut ? možemo samo nagađat,da će bit vruće ljeto mogo sam pretpostavljat ali na baš toliko.

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

Evo da podijelim saznanja sa ostalima došao i ja do ugovora poslali mi faksom.Nemože čovijek vjerovati čitam i nevjerujem da ga čitam.Nudili mi da ga otkupim za 121 tisuću kuna ali odmah sutra naravno da nisam pristao jednostavno zbog morala možda sam i glup i znam da će mnogi na ovom forumu reći da sam glup ali jednostavno nemogu biti ko ovi koji su sve ovo smislili jednostavno bi se osjećao ko govno.No dobro sutra ću ga u firmi skenirati i staviti na forum negdje oko 10-11h a ako uspijem možda i prije.Dalje imali su danas radnici sastanak u ĐURI di su upozoreni od vodećih ljudi ĐURE da ne prodaju ugovore i vodeći ljudi su im osigurali da mogu dići kredite u zg banci za otkup ugovora. Da zaključim 125000kn/748 dionica=167 km po dionici na Slavonskoj Brodskoj burzi a na Zagrebačkoj 245 kn po dionici čini mi se da se cijene približavaju prije neki dan je bilo 130/260 eto toliko od mene

Prodaj meni ja bih kupio ako ti nečeš

Sve ovo sam vam prije par dana najavio. Tada su me pojedinci napadal tvrdeči da navlačim za jeftini dokup.
Povoljan dokup čekam ali on nije još ni blizu.

Naime, premijer Sanader je nakon izbijanja korupcijske afere u HFP-u najavio ukidanje HFP-a te osnivanje nove institucije, vjerojatno agencije, koja bi nastavila privatizacijski posao.Prema Vladinoj odluci, radnu skupinu činili bi predstavnici Ureda Predsjednika, Vlade, MUP-a, Državnog odvjetništva, USKOK-a, Ureda za sprječavanje pranja novca, Državnog ureda za reviziju, Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga, Sigurnosno-obavještajne agencije, Ekonomskog instituta i zagrebačkog Pravnog fakulteta.Odluka na snagu stupa odmah, a rok za zakonsko predlaganje nove institucije je 15. srpnja.Premijer Sanader izvijestio je članove Vlade da je osnivanje radne skupine jutros dogovoreno na sjednici Vijeća za nacionalnu sigurnost, gdje je, kazao je, državni vrh dogovorio nastavak antikorupcijske borbe.Vlada će, istaknuo je, tu borbu pomoći u svim svojim resorima, kako nužnim zakonskim izmjenama, tako i logistički.- Nakon ove akcije (u HFP-u) više ništa neće biti isto, poručio je
Sanader.U prilog intenziviranju suzbijanja korupcije i organiziranog
kriminala, Vlada je Saboru na usvajanje uputila konačni tekst izmjena Zakona o USKOK-u, kojima se, među ostalim, taksativno nabrajaju kaznena djela u nadležnosti USKOK-a (npr. zlouporaba položaja i ovlasti, izbjegavanje carinskog nadzora).

http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti/hrvatska/20070620_19587.php

SKORa-M-A[color=blue][/color]

New Report

Close