DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.11.2024. u 18:40
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,50
310
20
13,00
18,00
-6,63%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ej? od kuda vama ideja da ce djuro djakovic proizvesti taj BOV za hrvatsku vojsku? gledam, vlada objavila natjecaj, javila se neka norveska i neka austriska firma, ali djuro se nigdje ne spominje. i jos jedna stvar, to je jedan BOV, jedno jedino vozilo, koliko novaca mislite da moze vrijedit? nije mi previse jasan taj optimizam oko tog jednog BOVa, a spominje se na sve strane. vise ce djuru kostat restrukturiranje kako bi mogao proizvest taj BOV nego sto ce mu drzava BOV platit, ako uopce dobije natjecaj na koj se nije ni prijavio.

kolegi markotrosu je izgleda dosadno[smiley1] on ima jako zanimljive postove, ovo mu je jedan od jačih[smiley2] ja mu čak ne bih ni zabranio da piše, bar nas zabavlja.

a mene zanima kako će taj jedan BOV razdijelit Austrijanci/Finci, HV i Makedonci, oće to bit godišnja rotacija po 4 mjeseca[smiley1]

Only God, Muammar and Libya!

Molim link o posjeti delegacije Kuvajta i prikazanoj pokaznoj vježbi.

Samo jedno pitanje, zašto se samo jedna strana izjašnjuje oko tih ugovora?

samby ovo?

http://www.morh.hr/vijesti_main.asp?id=1240

17.06.2007. Posjet kuvajtskog izaslanstva
U uzvratni posjet ,u sklopu bilateralne suradnje, u Republiku Hrvatsku doputovalo je kuvajtsko izaslanstvo u čijem sastavu su između ostalih general zbora sultan Abdullah El Ramyan i brigadni general Hidar Abdel Megid. Tijekom boravka izaslanstvo će se 18. lipnja 2007. godine sastati s ministrom obrane Berislavom Rončevićem te načelnikom GS OS RH generalom zbora Josipom Lucićem. U sklopu programa za delegaciju će biti upriličena pokazna vježbi postrojbe Vojne policije, te posjet Simulacijskom središtu Zapovjedništva za združenu izobrazbu i obuku “Petar Zrinski”.
Zbog iskazanog interesa za hrvatsku vojnu industriju također je predviđen posjet tvornici strojeva za razminiravanje “Dok-ing”, tvornici kaciga “Šestan-Busch” iz Preloga, karlovačkoj tvornici oružja “HS Produkt”, tvornici “Đuro Đaković” – Specijalna vozila iz Slavonskog Broda te agenciji „Alan“.

Tko kaže da neće rasti ne govori istinu. Tko kaže da neće i padati sa vremena na vrijeme kao i sve ostale, čak i jače dionice. Pesimista je uvijek bilo i biti će. Strpljenje je teško imati kada krdo krene, bilo nazad ili naprijed. Jedino je sigurno, ova dionica je po mojem mišljenju i analizama, za budućnost još uvijek jedna od najperspektivinijih.
Naravno da zečevi ruše cijenu i na najmanju lošu vibraciju dok oni iskusniji vukovi to vrlo dobro koriste. Čuvajte to i dokupljujte ako možete to je moj savjet.
Pozdrav! [smiley2]

.Uspjeh nije cilj, već sredstvo da se teži još višemu.

Zanimljivo je sve ovo što se događa oko podjele dionica braniteljima, jer radi se o velikim novčanim iznosima, a mainstream mediji uopće ne prepoznaju važnost čitave transakcije, pa cijeli slučaj prepuštaju gradskim rubrikama i dopisništvima, koja nemaju baš nekih velikih spoznaja o funkcioniranju tržišta kapitala.

Može li se putem ovog foruma poručiti, npr. novinarima Poslovnog da malo istraže čitav slučaj… i kako se branitelji jučer slikaju s ugovorima, a pola vodstva HFP-a od prekjučer čami u zatvoru i firma im ‘u stečaju’? Zašto vlada ne reklamira svoju ‘socijalnu osjetljivost’, nego šuti? Je li to zbog istrage? (i btw, kakva je to fora da su iskazi u istrazi tajni? kome to odgovara?)

Samo jedno pitanje, zašto se samo jedna strana izjašnjuje oko tih ugovora?

To imene zanima,kakva je tu procedura,trebala bi im se barem uprava izjasnit,pa neko izvješče na burzu,pa da netko objasni uskoku kako se sanirana poduzeća iz NAŠIH đepova ne smiju tako u bescijenje davat,pa hoču onda i ja po nominali,ako je sanirano novcem poreznih obveznika a to smo MI pa onda u k…. i mi imamo neka prava,neka se očita netko iz vlade,di je sada onaj rumeni Polančec šiju bi mu zavrnio,ah nemam više snage,ako je ovo država ja sam idiot!!!!!To i jesam. [smiley16]

Uhljebe na ulicu!!!!!

oberst: ” Samo jedno pitanje, zašto se samo jedna strana izjašnjuje oko tih ugovora? ” To imene zanima,kakva je tu procedura,trebala bi im se barem uprava izjasnit,pa neko izvješče na burzu,pa da netko objasni uskoku kako se sanirana poduzeća iz NAŠIH đepova ne smiju tako u bescijenje davat,pa hoču onda i ja po nominali,ako je sanirano novcem poreznih obveznika a to smo MI pa onda u k…. i mi imamo neka prava,neka se očita netko iz vlade,di je sada onaj rumeni Polančec šiju bi mu zavrnio,ah nemam više snage,ako je ovo država ja sam idiot!!!!!To i jesam. [smiley16]

Kako kaže Sanader 16.06 Fond za privatizaciju je blokiran ,a ja imam ugovor na stolu od jednog branitelja koji je potpisan u HFP 18.06 ponedjeljak. Polančec kaže da se dionice poduzeća koja su sanirana iz državnog proračuna ne mogu dijelit radnicima i dan nakon njegove izjave ja kupim te dionice.
Neću paničit ušao sam u dionicu na 230 tako da još nisam u minusu i da je sutra prodam.Samo jedna stvar mi nije jasna. KAKO JE TO MOGUĆE da se jedno govori a drugo radi i nikom ništa.

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D./REDOVNA DDJH-R-A

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 956.180 29,54 Osnovni račun
2. HZMO 660.000 20,39 Zast. račun
3. MINISTARSTVO FINANCIJA REPUBLIKE HRVATSKE 609.578 18,83 Osnovni račun
4. PBZ D.D. 210.199 6,49 Skrb. račun
5. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 104.771 3,24 Zast. račun
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA GLOBAL INVEST D.O.O. ZA FIMA EQUITY OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 101.000 3,12 Skrb. račun
7. ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D. 47.136 1,46 Osnovni račun
8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA MAXIMUM OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 27.000 0,83 Skrb. račun
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./BREZA-INVEST ZIF D.D. 18.500 0,57 Skrb. račun
10. HPB D.D. 16.924 0,52 Skrb. račun
Ukupno: 84,99

Važeći podaci za uredovni dan 20.06.2007 .

ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D./REDOVNA DDJH-R-A

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 956.180 29,54 Osnovni račun
2. HZMO 660.000 20,39 Zast. račun
3. MINISTARSTVO FINANCIJA REPUBLIKE HRVATSKE 609.578 18,83 Osnovni račun
4. PBZ D.D. 210.199 6,49 Skrb. račun
5. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 104.771 3,24 Zast. račun
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA GLOBAL INVEST D.O.O. ZA FIMA EQUITY OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 101.000 3,12 Skrb. račun
7. ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D. 47.136 1,46 Osnovni račun
8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA MAXIMUM OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 28.000 0,86 Skrb. račun
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./BREZA-INVEST ZIF D.D. 18.500 0,57 Skrb. račun
10. HPB D.D. 16.284 0,50 Skrb. račun
Ukupno: 85,00

Pa gledajte ovo, ljudi moji jeli to moguće HFP i dalje ima 956.180 kom. pa kako to pa braniteli su potpisali ugovore uplati novac zašto im nisu prebačene dionice!?!?, ima da se sutra ide na Markov trg i to bez odlaganja. Ispričavam se na sarkazmu.

Sve u svemu u petak Fima Max. kupila još 1000 kom. kada se svi već dobro konzumirali člančić iz Vjesnika. Nemojte mi reći da su branili cijenu od najezde pola milijuna dionica sa 1000 kom. neradi se to tako. A vi i dalje ulažete na rijeći tamo nekog predsjednika udruge nekakvih veterana, ajde da je dao nekakve prijedloge za kladionicu OK.

Pa nakon ovih čiščenja u sad već možemo reći i bivšem HFP zar vam nije jasno da ti ugovori barem zasada neće biti provedeni. A i kada će možda doći na red tamo u nekoj Agenciji za državnu imovinu zar neće netko potegnuti pitanje kako to da branitelji žele konzumirati pravo iz 93. kada je nominala bila 100 DEM (vjerojatno nekih 400 kn) a kupovati po današnjoj nominali od 100 kn (ovdje se opet poteže pitanje sanacije firmi i povlaštenih uvijeta kupovanja od strane radnika, jer realno da država nije sanirala ĐĐ-a nebi se oni danas ni sjećali svojih prava iz 93.), e pa nemožeš tako birati malo prava sa ove strane malo sa one (i ja bi želio kupiti novi Mecredes S-Klasu danas po cijeni iz 93.)

Danas je prosječna transakcija vrijedila 14618,68 kn tek toliko da sa zna tko je prodavao.

Kolega nikica bravo, potpisujem sve što si napisao.

Nikica i drugi, svi smo prevareni.
Vlada nas ne šljivi ni pol posto, samo im trebaju naši glasovi na izborima, jer ‘mi smo ofce’.
Ja ga ovaj put ne dam nikome, jer svi su notorni lažovi: i HDZ i SDP i ‘you-name-it’, samo kaj je narod poprilično glup i nakon tolikih godina… budimo realni.
Čovjek otkida od plaće, kao povoljno dokupljuje ovakvu dionicu – i onda dođe neki jaran i kaže da poklanja 15% firme pa makar i radnicima iste, pa se sad vi dečki s time zahebavajte… sramota.
Ovo NIKAD neće biti pravna država, dok god je takvih ljudi i događaja koje prolaze bez da to itko i spomene u medijima. Prijevara i igre ispod žita su i danas u HR koja pretendira da uđe u EU – normalna, svakodnevna stvar… Vani se za slične stvari uglavnom ide u zatvor!… Napravi to u USA… pozdravi se s karijerom, buddy!…

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Šta vi mislite kuda če sutra cijena??

Nikica i drugi, svi smo prevareni.

A kako je tek Fimi i njihovim udjelničarima?

Trenutno je trend down i tu se neda puno učiniti. Postoji više opcija. Može se shortati i barem dijelomično smanjiti gubitak. Može se dokupljivati i smanjivati cijena ulaza. Može se čakati.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

New Report

Close