DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 17:43
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,40
3.080
200
15,60
17,50
1,32%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

nebi se jedan od bogova đuke samo tako odrekao jedne tako kvalitetne dionice[smiley2]

Mislio sam da SI PRODAO.

Ma neeeee.

Stigao friški kapital pa sam spreman za dokup kada navale svi oni koji ne znaju što je to Đuriona dionica i što imaju u vlasništvu.
A trebalo se potkožiti i za Magmu, a šteta bi bila išta prodavati. [smiley2]

La vita e bella!

Kada ću ja prodavati, e tek onda trebate držati gaće! [smiley2]

Radnici su mila majka u odnosu na to kada se ja počnem istresati. [smiley1]

La vita e bella!

[url=”http://www.mojnovac.com”%5Dwww.mojnovac.com%5B/url%5D

Novac je kisik burze!

[url=”http://www.mojnovac.com”%5Dwww.mojnovac.com%5B/url%5D

Da, znamo da postoji i taj forum! [smiley1][smiley2]

La vita e bella!

evo još jedne dobre ali europske Vaš link

Novac je kisik burze!

ej? od kuda vama ideja da ce djuro djakovic proizvesti taj BOV za hrvatsku vojsku? gledam, vlada objavila natjecaj, javila se neka norveska i neka austriska firma, ali djuro se nigdje ne spominje. i jos jedna stvar, to je jedan BOV, jedno jedino vozilo, koliko novaca mislite da moze vrijedit? nije mi previse jasan taj optimizam oko tog jednog BOVa, a spominje se na sve strane. vise ce djuru kostat restrukturiranje kako bi mogao proizvest taj BOV nego sto ce mu drzava BOV platit, ako uopce dobije natjecaj na koj se nije ni prijavio.

Povučena javna dražba HFP-a
Javna dražba je trebala biti realizirana 26. i 28. lipnja
Javna dražba dionica i udjela iz portfelja Hrvatskog fonda za privatizaciju, oglašena u Vjesniku 13. lipnja, neće se održati, stoji u sažetom priopćenju predsjednika Fonda objavljenog danas na Zagrebačkoj burzi.
Da podsjetimo, javna dražba je trebala biti realizirana 26. i 28. lipnja, ali je povučena, očito zbog akcije Maestro.
(pd)

ej? od kuda vama ideja da ce djuro djakovic proizvesti taj BOV za hrvatsku vojsku? gledam, vlada objavila natjecaj, javila se neka norveska i neka austriska firma, ali djuro se nigdje ne spominje. i jos jedna stvar, to je jedan BOV, jedno jedino vozilo, koliko novaca mislite da moze vrijedit? nije mi previse jasan taj optimizam oko tog jednog BOVa, a spominje se na sve strane. vise ce djuru kostat restrukturiranje kako bi mogao proizvest taj BOV nego sto ce mu drzava BOV platit, ako uopce dobije natjecaj na koj se nije ni prijavio.

Očito nisi upoznat sa situacijom.. Evo ti link pa pročitaj..
http://www.poslovni.hr/14850.aspx

odakle ti pade? – prouči malo detaljnije barem ovaj topic, ako ne i podatke izvan ovog foruma. Ne razumijem kako netko može bezveze napamet piskarati…

Evo ako nekoga zanima članak o braniteljima…

I Believe I Can Fly ...

New Report

Close