Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,40 | 3.080 | 200 | 15,60 | 17,50 | 1,32% |
Posejdon
uvidi pozitivnu stranu u toj ponudi, mozes dobiti 700 komada po trzisnoj cjeni. zamisli gdje bi katapultirao cjenu djure da kupujes na burzi 700 komada. s ovom potraznjom koja vlada odletio bi djuro najmanje na 1000 kuna! to ti je vise nego povoljno, iskoristi i obogati se, jer djuro vrijedi 500 kuna najmanje.
markotros
Zamisli dilere dionica u S.Brodu koji ne znaju ni koliko je tržišna cijena, a ne znaju
ni di to pogledati.Misliš li da se dilerima da čekati da dionica ode do 300kn…..mislim da ne.
Ljudima poput nas koji ulažemo ovdje i koji svaki dan potkrijepljujemo znanjem, čekaju,i nekoliko godina
, kombiniraju..itd.
Misliš li da će ljudi koji su dobili dionice postati pravi burzovni mešetari….sumnjam….a kamo li..
da svaki dan provode sate uz burzu……. [smiley2]
Lijepo je Kostolany napisao: “Novac dobiven na burzi je bolni novac,prvo dođe bol pa novac”
Gdje su oni koji su prije 10 dana kupovali po 300kn?
šta, sad opet panična rasprodaja[smiley1]
kome bude jeftino, dokupit će…
kome bude skupo za dokup, držat će…
tko ne vjeruje u ovu firmu, prodat će…
oni koji hoće 100% u 3 dana, he, nek produže dalje i sretno im bilo…
i sad se našle babe pa raspravljaju.
branitelji dobivaju, kako? zašto? to se riješava, mi tu nemremo niš,osim ako netko ima prijedlog!? … idemo ovdje pisat o poslovanju firme.
Lijepo je Kostolany napisao: “Novac dobiven na burzi je bolni novac,prvo dođe bol pa novac”
Gdje su oni koji su prije 10 dana kupovali po 300kn?
kod doktora?
Dečki, badava objašnjavate. Ima ljudi koji misle da dionice jednostavno ne mogu ići dolje
Dečki, badava objašnjavate. Ima ljudi koji misle da dionice jednostavno ne mogu ići dolje
pa i ne mogu, koja je dionica uopće išla dolje
Znate kako je bilo kod Belja nakon objave dokapitalizacije pa se sve opet vratilo na svoje kroz par mjeseci!
kad ti kažes da ne bu….onda ne bu……….[smiley16]
Nešto slično sam i sam čuo,ali ljudima ja važno da dobiju gotovinu na ruke,pa će ih držati na štednji uz male kamate i s tim će biti zadovoljni,nego se “igrati sa dionicama”,jer uopće ne znaju kako to funkcionira… mislim da ću se i sam sada povući iz Đure,jer nešto mi govori da ne valja…. a tko će dionice imati na burzi,imati će jedan dio,a ne 100% dionica,a najbitnije je velikom broju da ima kešovinu u rukama,a ne papire….. uf…. baš sam i sam zaglibio u Đuri,ali odoh ja…
Gdje je nestala kupnja? [smiley8]
Ne znam jeste li primjetili kako se u u zadnja dva dana namještao približno podjednaki broj ponuda na kupnji i prodaji sa približno istim brojem dionica u ponudama.
Jučer sam napravio mali test i to na obje strane; i na kupnji i na prodaji.
Čim sam stavio više naloga netko bi u pozadini izravnao stvorenu neravnotežu.
Također smo svjedoci da su uglavnom fondovi bili ti koji su kupovali (vidite par stranica prije promjene u prvih 10)
Oni su bili generator potražnje.
Sada je samo pitanje dokle će htjeti/moći to raditi. [smiley4]