DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 27.11.2024. u 02:33
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,40
3.080
200
15,60
17,50
1,32%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Bit će borbe fondova

Kolege oprostite, ali umoran sam od čitanja foruma i stvarno mi se ne da sad i na ovoj temi unazad…zanima me pa zar ne bi trebao biti nekakav moratorij na prodaju braniteljima i radnicima…kao što je Polančec objavio za dionice INE koje će se prodati radnicima Ine?
Pozdrav

Ludi zar vam nije jasno tko prodaje, pa danas je prosječna transakcija išla po 15363,16 kn. A meni još nije jasno na koji će način branitelji dobiti dionice o institucije koja više nema pravo prodavati državnu imovinu. Dajte zamislite naslov u novinama “HFP nakon vladine objave o ukidanju HFP prodao dionice DDJH u bescjenje” odlično za ovo predizborno vrijeme.

A zašto ne bi branitelji kupovali po nominali od 100 DEM? Tolika je bila, ne? Neka im daju popust na tu nominalu. Znam u jednoj drugoj firmi kad su devedesetih radnicima od plaća uzimali po 100 DEM za dionicu iako je tržišna cijena bila smiješna, čak i po 1 kn. Na to su radnici od HFP-a tražili zabranu raspolaganja dionica koje su ugovorom bile namjenjene njima. Nisu je dobili[smiley16] Ugovori raskinuti čim se prestalo plaćat…Ako se netko poziva na ugovor iz 199x valjda bi trebali vrijedit i uvijeti od onda. Osim ako ovo nije namjerno da se netko može nakrcat jeftino…???

Only God, Muammar and Libya!

….Dajte zamislite naslov u novinama “HFP nakon vladine objave o ukidanju HFP prodao dionice DDJH u bescjenje” odlično za ovo predizborno vrijeme.

Ne, naslov će biti: Sanader i HDZ zaštitili radnike-branitelje jer su oni najzaslužniji za stvaranje Hrvatske

Ignore: KressoM, delux

Ludi zar vam nije jasno tko prodaje, pa danas je prosječna transakcija išla po 15363,16 kn. A meni još nije jasno na koji će način branitelji dobiti dionice o institucije koja više nema pravo prodavati državnu imovinu. Dajte zamislite naslov u novinama “HFP nakon vladine objave o ukidanju HFP prodao dionice DDJH u bescjenje” odlično za ovo predizborno vrijeme.

Na žalost i ja sam tako mislio ali očito da se jedno priča a drugo se radi.HFP funkcionira normalno neznam kako je to moguće ali je tako.ugovori su im potpisani 18.06

ali neka su ljudi dobili i treba ,inače radnici to ne misle prodavat toliko da se zna.

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

ma sve je namjerno. sve je namjesteno kako bi vi izgubili novac. paranoja, teorije zavjere, klasicne reakcije ljudi koje ceka ogroman gubitak novca.

Sickboy:

….Dajte zamislite naslov u novinama “HFP nakon vladine objave o ukidanju HFP prodao dionice DDJH u bescjenje” odlično za ovo predizborno vrijeme.

Ne, naslov će biti: Sanader i HDZ zaštitili radnike-branitelje jer su oni najzaslužniji za stvaranje Hrvatske

Da prvo su ju stvorili i sada ju zadnjih 14-15 godina sustavno grickaju i grickaju (zanate ono ko gusjenice, polako grickaju i kad se okreneš nema više lista). Baš me zanima šta će grickati kada im se oduzme grickalica ili u gorem slučaju kada neće imati šta više grickati.

Mogao bi se sutra Đuro kupovati/prodavati i po 220 kn, netko kaže kakva je ovo cijena, odgovor povoljna.

dodatak ovo je živo torbarenje na internetu i bez da su radnici dobili i prodali i jednu dionicu.

Zamislite što sam danas doživio!

Možda se sjećate, davno sam spomenuo da imam neke frendove u Slavonskom Brodu.
(tada sam rekao da kada se sretnemo jednom u dve godine pričamo o ženama i lijepoj književnosti [smiley2])
Elem, pita me jedan od tih frendova bi li ja kupio jedan paketić dionica od “nekih tipova” koje nude dionice Đure po Slavonskom Brodu.
Također su rekli da je uvijet kupnje tržišna cijena. [smiley8][smiley8][smiley8]

Naravno da sam odbio jer ne trebam frendove da bi kupovao po tržišnoj cijeni. To mogu i sam na burzi.
Ali, nešto mi je znakovito u svemu tome.
1) Prodaja Đurinih dionica je po Slavonskom Brodu već poćela.
2) Ti koji prodaju nemaju blage veze što su to dionice i kako funkcionira trgovanje. Njima je sve isto jel prodaju dionice ili kruške.

Ljudi nebu dobro!

La vita e bella!

kad ti kažes da ne bu….onda ne bu……….[smiley16]

[color=blue]Paaaa po lojtrici gor, pa po lojtrici dol...pa po lojtrici gooorrr i doooollll...........[/color]

New Report

Close