DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 27.11.2024. u 03:31
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,40
3.080
200
15,60
17,50
1,32%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Neugodno sam iznenađen da je cijena pala s 315 na 215kn u 7 dana.To je čisti dokaz koiko ovdje ima sitnih ribica.Treba će proći vremena da se smanji broj “turista” u ovoj dionici a onda će cijena biti puno stabilnija!

Što mi ovdje više pišemo to je veći broj zainteresiranih mali igrača i kratkoročnih špekulanata ( pod ovo kratkoročnih mislim na blitz špekulante koji razmišljaju na način kupt ću sada pa ću za par tjedana prodat uz 10% plusa) . Mislim da je to teško izbjeći kod ovakve dionice – pogotovo kada je zbog “niske cijene” po komadu dostupna doslovno svim ulagačima…. Da košta recimo 10 000 kn podionici, naravno da bi tu bilo manje igrača koji ulože pola mjesečne plaće od par tisuća kn i onda imamo ovo što već imamo…. [smiley2]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Što mi ovdje više pišemo to je veći broj zainteresiranih mali igrača i kratkoročnih špekulanata ( pod ovo kratkoročnih mislim na blitz špekulante koji razmišljaju na način kupt ću sada pa ću za par tjedana prodat uz 10% plusa) . Mislim da je to teško izbjeći kod ovakve dionice – pogotovo kada je zbog “niske cijene” po komadu dostupna doslovno svim ulagačima…. Da košta recimo 10 000 kn podionici, naravno da bi tu bilo manje igrača koji ulože pola mjesečne plaće od par tisuća kn i onda imamo ovo što već imamo…. [smiley2]

Dobro govoriš…al ako si spreman sjedati na dionici koju godinu onda ti to ništa ne znači previše…ako ne možeš sjedati na dionici duže onda je dokazano da neće biti nekog posebnog uspjeha,još kad uvedu porez na kapitalnu dobit onda će uspjeh biti još manji..

Novac je kisik burze!

daj si još jednom pročitaj kaj si napisal, misliš da ti je logika ok

ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D./REDOVNA DDJH-R-A Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa 1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 956.180 29,54 Osnovni račun 2. HZMO 660.000 20,39 Zast. račun 3. MINISTARSTVO FINANCIJA REPUBLIKE HRVATSKE 609.578 18,83 Osnovni račun 4. PBZ D.D. 210.199 6,49 Skrb. račun 5. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 104.771 3,24 Zast. račun 6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA GLOBAL INVEST D.O.O. ZA FIMA EQUITY OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 100.000 3,09 Skrb. račun 7. ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D. 47.136 1,46 Osnovni račun 8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA MAXIMUM OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 24.039 0,74 Skrb. račun 9. HPB D.D. 16.924 0,52 Skrb. račun 10. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./BREZA-INVEST ZIF D.D. 16.581 0,51 Skrb. račun Ukupno: 84,81 Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa 1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 956.180 29,54 Osnovni račun 2. HZMO 660.000 20,39 Zast. račun 3. MINISTARSTVO FINANCIJA REPUBLIKE HRVATSKE 609.578 18,83 Osnovni račun 4. PBZ D.D. 210.199 6,49 Skrb. račun 5. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 104.771 3,24 Zast. račun 6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA GLOBAL INVEST D.O.O. ZA FIMA EQUITY OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 101.000 3,12 Skrb. račun 7. ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D. 47.136 1,46 Osnovni račun 8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA MAXIMUM OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 27.000 0,83 Skrb. račun 9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./BREZA-INVEST ZIF D.D. 18.500 0,57 Skrb. račun 10. HPB D.D. 16.924 0,52 Skrb. račun Ukupno: 84,99 Kad se usporedi stanje prvih 10 15.6. prema danu kasnije promjena je: SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA GLOBAL INVEST D.O.O. ZA FIMA EQUITY OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 101.000 – što je +1000 komada SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA MAXIMUM OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 27.000 – što je +2961 komada SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./BREZA-INVEST ZIF D.D. 18.500 – što je +1919 komadašto znači da (dobro informirani) fondovi i dalje skupljaju! i to po ovim cijenama. A sad mi možemo o braniteljskim dionicama još malo…

Kad bi oni bili dobro informirani kako ti kažeš, ne bi kupovali prošli tjedan u utorak, srijedu i četvrtak kada je najniža cijena dionice bila 270,00kn nego bi čekali objavu vijesti o podjeli dionica braniteljima i kupovali SADA. Dakle i njih je ova vijest zatekla kao i nas.

Vidiš kako su naši fond menadžeri “zeleni”?!
Oni nisu svjesni da mali članak u novinama može cijenu srušiti 30%….

Novac je kisik burze!

Vaš link

Vidiš kako su naši fond menadžeri “zeleni”?! Oni nisu svjesni da mali članak u novinama može cijenu srušiti 30%….

Mislim da nije stvar u tome da li su oni zeleni ili ne. Radi se o tome da ni oni nisu bili svjesni ove informacije. Dobra stvar u svemu ovome je što će oni morati braniti cijenu dionice i kad branitelji nahrle na prodaju. Jer ako se postave prenisko mogli bi smo im mi mali uzeti preveliki dio.

Zanimljiva reakcija na pozitivne vijesti u novinama ….. sva kupnja pala ispod 150 kn…..[smiley8]

Bit će dobro za dokup ako padne

Bit će dobro za dokup ako padne

Naravno o tome cijelo vrijeme i laprdam, samo treba procjeniti pametno na kojoj razini….

ANRICOM: ” Bit će dobro za dokup ako padne ” Naravno o tome cijelo vrijeme i laprdam, samo treba procjeniti pametno na kojoj razini….

Nema tu pametno prijatelju nego sreća….

Novac je kisik burze!

Zanimljiva reakcija na pozitivne vijesti u novinama ….. sva kupnja pala ispod 150 kn…..[smiley8]

Iako je prije mjesec dana premijer Sanader bio vrlo neprecizan u odgovoru hoće li ova Vlada donijeti odluku, nedavno je u razgovoru za Jutarnji list potvrdio da će se odluka donijeti u ovom mandatu. Ugovor će, pak, gotovo sigurno potpisati sljedeća vlada jer pregovori o tom dokumentu traju nekoliko mjeseci.
Povjerenstvo 15. srpnja treba odlučiti kojeg će proizvođača predložiti Vladi za sklapanje ugovora
Znači naprije prijedlog 15 srpnja, pa odluka do kraja mandata, pa tek potpisivanje ugovora sljedeće vlade tj. sljedeće godine. A bilo je rečeno da se ugovori potpisuju 15 srpnja i ne samo rečeno nego napisano u predugovorima. Tko tu koga i dokad će se to odugovlačiti’ majku im staru…!
Tako da po meni to sigurno nije dobra vijest. Ostaju nam kuvajćani i “nedobivanja” odnosno darivanja dionica braniteljima.

New Report

Close