Ne mogu odoliti pa da svoj 1000 post ne napišem na temi mog dragog Đure. [smiley2] Đuro je zakon. Dionica sa budućnošću. Vjernost je vrlina koju će Đuro višestruko nagraditi! [smiley11]
zboriš dobro 100% slažem se u svemu što si napisao,nego jedino je pitanje dali sada izać na 260kn i kupit jeftinije ako su branitelji stvarno dobili toliku količinu dionica po 30 kn i ako samo 20% njih odluči s time izać na burzu bojim se da će ipak biti mogućnost za jeftiniji dokup.
Moja je odluka ovakava pošto sam u petak bio dao nalog na prodaju koji nije prošao kockat ću se i ostavit ovokako kako je znaći neću ih prodat.A ako bude cijena pala dignut ću kredit i još nadokupit ovo je moja konačna i definitivna odluka bez obzira na sve.
Drago nam je kolega što ste tu odluku podjelili s nama [smiley1]
Moja je odluka ovakava pošto sam u petak bio dao nalog na prodaju koji nije prošao kockat ću se i ostavit ovokako kako je.A ako bude cijena pala dignut ću kredit i još nadokupit ovo je moja konačna i definitivna odluka bez obzira na sve.
Evo možda još glupih pitanja ali kako sam novi molim da mi netko odg.
1. Dal se zna kolko bi trebo iznositi posao s kuvajčanima ? (kolko para?)
2. Ako deal prođe da li će doći do rasformiranja holdinga i izdvajanja specijalnih vozila? i ako da na koji način se navedeno misli provesti
thnx
Evo možda još glupih pitanja ali kako sam novi molim da mi netko odg.
1. Dal se zna kolko bi trebo iznositi posao s kuvajčanima ? (kolko para?)
2. Ako deal prođe da li će doći do rasformiranja holdinga i izdvajanja specijalnih vozila? i ako da na koji način se navedeno misli provesti
thnx
ad 2) upravo suprotno. DDJH rasprodaje Montažu i neke druge dijelove, a bazira se sve više na specijalna vozila i sl.
Evo možda još glupih pitanja ali kako sam novi molim da mi netko odg. 1. Dal se zna kolko bi trebo iznositi posao s kuvajčanima ? (kolko para?) 2. Ako deal prođe da li će doći do rasformiranja holdinga i izdvajanja specijalnih vozila? i ako da na koji način se navedeno misli provesti thnx
Ad 1) Priča se da je vrijednost cijelog posla s kuvajčanima oko 200 milijuna €
Ad 1) Priča se da je vrijednost cijelog posla s kuvajčanima oko 200
milijuna €
A kolika bi tada kretala vrijednost dionice ako bi to sve bilo točno što se priča?
Posejdon: ” Ad 1) Priča se da je vrijednost cijelog posla s kuvajčanima oko 200 milijuna € ” A kolika bi tada kretala vrijednost dionice ako bi to sve bilo točno što se priča?
Koja su to glupa pitanja ,ja naprosto ne mogu vjerovati
Posejdonu,
čestitka za jubilej !
Da, na svoju sam vlastitu odgovornost ušao…tamo, davno, na 160…i ne dam ih…ko Ines što se nije dala godinama….i čitam i dalje….nekome se mora i vjerovati zar ne.
Želim ti mnogo postova još!
Odgoda ali svi ugovori će ići na reviziji pa će ići i ti,,,zašto su braniteli 1993 plaćali ĐURO po 100 DEM , bio rat i sve je bilo upitno, a danas njihovi kolege upisuju iste dionice po nominali od 100 KUNA.. Ako traže pravdu i jednake uvijete upisa pa neka onda upišu po 100 DEM, ko ovi u 1993. Mislim da su tu više ljudi zakinuto, sadašnji dioničari, i branitelji koji su upisivali 93.
Može li netko to malo razjasniti jedna cura je nedavno pisala da joj je tata kao radnik Đure kupovao dionicu po 100 DEM, e sada postavlja se pitanje zašto je njima prodavano po toj cijeni kada i za samu dionicu piše da je izdano 3.XXX.XXX,00 komada dionica nominalne vrijednosti 100 kuna. Pa nije tada 100 Maraka vrijedilo 100 kuna nego sigurno više. Molim mišljenje i komantar malo upućenijih.
Imaš od Đurice prospekt na ZSE pa lijepo skineš i sve ti piše tamo…koliko puta se smanjivao temeljni kapital koje godine, i koliko je bio temeljni kapital 93.
lovac: ” Posejdon: ” Ad 1) Priča se da je vrijednost cijelog posla s kuvajčanima oko 200 milijuna € ” A kolika bi tada kretala vrijednost dionice ako bi to sve bilo točno što se priča? ” Koja su to glupa pitanja ,ja naprosto ne mogu vjerovati
Ne postoje glupa pitanja, postoje samo nemušti odgovori! [smiley2]
Posejdonu, čestitka za jubilej ! Da, na svoju sam vlastitu odgovornost ušao…tamo, davno, na 160…i ne dam ih…ko Ines što se nije dala godinama….i čitam i dalje….nekome se mora i vjerovati zar ne. Želim ti mnogo postova još!
Zahvaljujem za čestitci. Truditi ću se i nadalje biti na korist forumašima i svom džepu! [smiley2]
Da sam ja radnik ĐĐ i da sam kupovao dionice po 100 DEM prije 10 i više godina i da sada gledam ove današnje zahtjeve radnika/branitelja osjećao bi se uistinu glupo.
Biti će tu još svega!!!!