DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne mogu odoliti pa da svoj 1000 post ne napišem na temi mog dragog Đure. [smiley2] Đuro je zakon. Dionica sa budućnošću. Vjernost je vrlina koju će Đuro višestruko nagraditi! [smiley11]

zboriš dobro 100% slažem se u svemu što si napisao,nego jedino je pitanje dali sada izać na 260kn i kupit jeftinije ako su branitelji stvarno dobili toliku količinu dionica po 30 kn i ako samo 20% njih odluči s time izać na burzu bojim se da će ipak biti mogućnost za jeftiniji dokup.

Moja je odluka ovakava pošto sam u petak bio dao nalog na prodaju koji nije prošao kockat ću se i ostavit ovokako kako je znaći neću ih prodat.A ako bude cijena pala dignut ću kredit i još nadokupit ovo je moja konačna i definitivna odluka bez obzira na sve.

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

Drago nam je kolega što ste tu odluku podjelili s nama [smiley1]

Moja je odluka ovakava pošto sam u petak bio dao nalog na prodaju koji nije prošao kockat ću se i ostavit ovokako kako je.A ako bude cijena pala dignut ću kredit i još nadokupit ovo je moja konačna i definitivna odluka bez obzira na sve.

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Evo možda još glupih pitanja ali kako sam novi molim da mi netko odg.

1. Dal se zna kolko bi trebo iznositi posao s kuvajčanima ? (kolko para?)
2. Ako deal prođe da li će doći do rasformiranja holdinga i izdvajanja specijalnih vozila? i ako da na koji način se navedeno misli provesti
thnx

[b]"Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju"[/b]

Evo možda još glupih pitanja ali kako sam novi molim da mi netko odg.

1. Dal se zna kolko bi trebo iznositi posao s kuvajčanima ? (kolko para?)
2. Ako deal prođe da li će doći do rasformiranja holdinga i izdvajanja specijalnih vozila? i ako da na koji način se navedeno misli provesti
thnx

ad 2) upravo suprotno. DDJH rasprodaje Montažu i neke druge dijelove, a bazira se sve više na specijalna vozila i sl.

Evo možda još glupih pitanja ali kako sam novi molim da mi netko odg. 1. Dal se zna kolko bi trebo iznositi posao s kuvajčanima ? (kolko para?) 2. Ako deal prođe da li će doći do rasformiranja holdinga i izdvajanja specijalnih vozila? i ako da na koji način se navedeno misli provesti thnx

Ad 1) Priča se da je vrijednost cijelog posla s kuvajčanima oko 200 milijuna €

La vita e bella!

Molim moderatora da ovaj forum o DDJH-a ugasi na jedno od mjesec dana .

Ovo više nema smisla

Ad 1) Priča se da je vrijednost cijelog posla s kuvajčanima oko 200
milijuna €

A kolika bi tada kretala vrijednost dionice ako bi to sve bilo točno što se priča?

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

Posejdon: ” Ad 1) Priča se da je vrijednost cijelog posla s kuvajčanima oko 200 milijuna € ” A kolika bi tada kretala vrijednost dionice ako bi to sve bilo točno što se priča?

Koja su to glupa pitanja ,ja naprosto ne mogu vjerovati

Posejdonu,

čestitka za jubilej !

Da, na svoju sam vlastitu odgovornost ušao…tamo, davno, na 160…i ne dam ih…ko Ines što se nije dala godinama….i čitam i dalje….nekome se mora i vjerovati zar ne.

Želim ti mnogo postova još!

Odgoda ali svi ugovori će ići na reviziji pa će ići i ti,,,zašto su braniteli 1993 plaćali ĐURO po 100 DEM , bio rat i sve je bilo upitno, a danas njihovi kolege upisuju iste dionice po nominali od 100 KUNA.. Ako traže pravdu i jednake uvijete upisa pa neka onda upišu po 100 DEM, ko ovi u 1993. Mislim da su tu više ljudi zakinuto, sadašnji dioničari, i branitelji koji su upisivali 93.

Može li netko to malo razjasniti jedna cura je nedavno pisala da joj je tata kao radnik Đure kupovao dionicu po 100 DEM, e sada postavlja se pitanje zašto je njima prodavano po toj cijeni kada i za samu dionicu piše da je izdano 3.XXX.XXX,00 komada dionica nominalne vrijednosti 100 kuna. Pa nije tada 100 Maraka vrijedilo 100 kuna nego sigurno više. Molim mišljenje i komantar malo upućenijih.

Imaš od Đurice prospekt na ZSE pa lijepo skineš i sve ti piše tamo…koliko puta se smanjivao temeljni kapital koje godine, i koliko je bio temeljni kapital 93.

lovac: ” Posejdon: ” Ad 1) Priča se da je vrijednost cijelog posla s kuvajčanima oko 200 milijuna € ” A kolika bi tada kretala vrijednost dionice ako bi to sve bilo točno što se priča? ” Koja su to glupa pitanja ,ja naprosto ne mogu vjerovati

Ne postoje glupa pitanja, postoje samo nemušti odgovori! [smiley2]

Posejdonu, čestitka za jubilej ! Da, na svoju sam vlastitu odgovornost ušao…tamo, davno, na 160…i ne dam ih…ko Ines što se nije dala godinama….i čitam i dalje….nekome se mora i vjerovati zar ne. Želim ti mnogo postova još!

Zahvaljujem za čestitci. Truditi ću se i nadalje biti na korist forumašima i svom džepu! [smiley2]

Da sam ja radnik ĐĐ i da sam kupovao dionice po 100 DEM prije 10 i više godina i da sada gledam ove današnje zahtjeve radnika/branitelja osjećao bi se uistinu glupo.
Biti će tu još svega!!!!

La vita e bella!

New Report

Close