DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zvao je branitelje…jednog po jednog…………….[smiley1]

[color=blue]Paaaa po lojtrici gor, pa po lojtrici dol...pa po lojtrici gooorrr i doooollll...........[/color]

Ako se mislite baviti dionicama uzmite svoje telefone i zovite uprave firmi i nadležne institucije pa če te čuti info. iz prve ruke. Tu čujete svega i svašta od ljudi koji pojma nemaju i šire paniku ,a posjeduju po 100 dionica DDJH-a ili namaju nijednu.

Da li si zvao Polančeca koji je javno rekao da je Đuro saniran i nema više dvaputa.

Samby…vidim i si bila na otvaranju ovog foruma…………[smiley2]

[color=blue]Paaaa po lojtrici gor, pa po lojtrici dol...pa po lojtrici gooorrr i doooollll...........[/color]

Đuro–jedan od rijetkih dobitnika zbog akcije Maestro, zbog odgode raspodjele dionica braniteljima..

jutarnji list danas

ljudi sa đurom se treba nakrcati dok ne pređe 300 kn, to su posljednji trenuci za jeftin dokup, pustite te priče o radničkim dionicama mnogo je bitnije pozitivno FI koje će u budućnosti biti još pozitivnije, pa oklopna vozila i sa njima povezani poslovi, vagoni, a tenkovi sa arapima otom potom, to bi bio samo šlag na tortu, poslje izbora đuro kreće žestoko gore.

ljudi sa đurom se treba nakrcati dok ne pređe 300 kn, to su posljednji trenuci za jeftin dokup, pustite te priče o radničkim dionicama mnogo je bitnije pozitivno FI koje će u budućnosti biti još pozitivnije, pa oklopna vozila i sa njima povezani poslovi, vagoni, a tenkovi sa arapima otom potom, to bi bio samo šlag na tortu, poslje izbora đuro kreće žestoko gore.

Di su izbori kume moj… [smiley2]

"[i]When does a guy decide to become an accountant? When he realizes he doesn't have the charisma to succeed as an undertaker. " [/i]

Đuro–jedan od rijetkih dobitnika zbog akcije Maestro, zbog odgode raspodjele dionica braniteljima..

jutarnji list danas

jutarnji list danas

Odgode… ne ukidanja – ključno
I to je logičan scenarij, cijena se stabilizirala na ovoj razini jer se ukalkulirao strah od rasprodaje veće količine u budućnosti. To bi moglo i na dulji rok utjecati na kočenje rasta, ako uvjeti prodaje braniteljima ostanu isti kada to dođe na dnevni red ponovo.
Žao mi je jedino branitelja, iskreno, mnogi su se vjerojatno nadali exstra lovi za na more [smiley3]

"[i]When does a guy decide to become an accountant? When he realizes he doesn't have the charisma to succeed as an undertaker. " [/i]

ne vijerujem više novinama samo ono u šta se osobno uvjerin takva su izgleda vremena

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

Odgoda ali svi ugovori će ići na reviziji pa će ići i ti,,,zašto su braniteli 1993 plaćali ĐURO po 100 DEM , bio rat i sve je bilo upitno, a danas njihovi kolege upisuju iste dionice po nominali od 100 KUNA..

Ako traže pravdu i jednake uvijete upisa pa neka onda upišu po 100 DEM, ko ovi u 1993.

Mislim da su tu više ljudi zakinuto, sadašnji dioničari, i branitelji koji su upisivali 93.

Ne mogu odoliti pa da svoj 1000 post ne napišem na temi mog dragog Đure. [smiley2]
Đuro je zakon.
Dionica sa budućnošću.
Vjernost je vrlina koju će Đuro višestruko nagraditi!
[smiley11]

La vita e bella!

Odgoda ali svi ugovori će ići na reviziji pa će ići i ti,,,zašto su braniteli 1993 plaćali ĐURO po 100 DEM , bio rat i sve je bilo upitno, a danas njihovi kolege upisuju iste dionice po nominali od 100 KUNA..

I to sa dodatnim popustom od 50-70%. Nepravda vrišti do neba. To mora na reviziju pa makar i sam Sanader je to potpisao. Il su ovi iz fonda dobili lovu, il je Sanader naredio druge nema

New Report

Close