šalju se upiti za izradu dijelova postolja tenkova iz đure. kad saznam količine javim
ko kome šalje???[smiley7][smiley7][smiley7]
ekoeko:
”
šalju se upiti za izradu dijelova postolja tenkova iz đure. kad saznam količine javim
”
ko kome šalje???[smiley7][smiley7][smiley7]
E samo sam sada čekao da se pojave insideri s dva posta ( klonovi napadaju 2 [smiley2] ), sad ćemo mi svi fino dobivat povlaštene informacije i obogatit se za tjedan dana….
Zanima me da li se zna po koliko će kupovati branitelji? i kad bi se to trebalo realizirati ?
ekoeko: ” šalju se upiti za izradu dijelova postolja tenkova iz đure. kad saznam količine javim ” ko kome šalje???[smiley7][smiley7][smiley7]
detaljnije popdne, najkasnije sutra
za sad znam da se radi o doradi postolja za tenkove- konkretan upit
Zanima me da li se zna po koliko će kupovati branitelji? i kad bi se to trebalo realizirati ?
S koje si ti kruške pao
Zadnje što je bilo rečeno je da će to biti iznosi od 28 kn po dionici ( za one koji ostvare maximalne popuste ) pa na više , prosjek će vjerovatno biti nešto veći….
Kada? trenutno to nitko ne može reći sa sigurnošću – ako pitate većinu navijača na temi – ne uskoro
Ako pitate mene – uskoro
crnac:
”
”
S koje si ti kruške pao
Kolega nemoj tako – pa ne prate svi sve teme… To što mi koji smo u ovoj dionici znamo čim neko u Djuri prdne, ne znači da bi svi drugi trebali znati…. [smiley11]
Šta ste dosadni s tim braniteljima više ,već ih je pola dobilo dionice a do kraja tjedna bi svi trebali biti upisani .
I imam inf. da ljudi neće prodavati dionice ,možda samo nekolicina
Ako se mislite baviti dionicama uzmite svoje telefone i zovite uprave firmi i nadležne institucije pa če te čuti info. iz prve ruke.
Tu čujete svega i svašta od ljudi koji pojma nemaju i šire paniku ,a posjeduju po 100 dionica DDJH-a ili namaju nijednu.
šta si radio anketu kad imaš takav info…[smiley1]
[Ne kužim…raste…a nikakav ugovor nije potpisan sa Arapima……i jos su tu branitelji…….hm
A što kažeš na varijantu da deal sa Kuwajćanima upali a šanse su velike.
Pa svi se mi ovdje kockamo, samo nemojte pričati kako ste ozbiljni investitori u ovoj našoj banana državi.
Ako smo investitori onda uložimo u privatan posao.[smiley2]