Ali na kraju šeik ipak nije došao kako je bilo obećavano. To mi se ne sviđa. Jer on je taj koji ima pare.
mislim, koji dio tebi nije jasan? čovjek poslao svoje izaslanstvo, kad si ti vidio da će netko takvog kalibra doći u ovu državicu? budimo sretni kaj je poslao uopće svoje ljude, jer nisu oni došli samo da bi razgledali hrvatsku…odlično za Đuru, ali i za druge firme…….ali i za one sponzoruše koje će oko njih skakati dok su oni u Hrvatskoj…
…. , kad pregovaraš sa sultanom kada pričaš sa šeikom
Kuwait je šeikat i tamo nema sultana, tako da je to vjerojatno novinarska greška.
tenkista:
”
Ali na kraju šeik ipak nije došao kako je bilo obećavano. To mi se ne sviđa. Jer on je taj koji ima pare.
”
mislim, koji dio tebi nije jasan? čovjek poslao svoje izaslanstvo, kad si ti vidio da će netko takvog kalibra doći u ovu državicu? budimo sretni kaj je poslao uopće svoje ljude, jer nisu oni došli samo da bi razgledali hrvatsku…odlično za Đuru, ali i za druge firme…….ali i za one sponzoruše koje će oko njih skakati dok su oni u Hrvatskoj…
E to, ja bi da i oko mene skaču i oko svih nas dioničara Đure. [smiley1]
evo na 263 kune je neki nalog od točno 700 kom, možda je to nalog od nekog branitelja[smiley1][smiley1]
Ma na 500 , nemojte bit skromni i to odma u prvoj transakciji… [smiley8]
Ti čekaj ispod 200, tu ti je i mjesto![smiley1]
evogaopet:
”
Ma na 500 , nemojte bit skromni i to odma u prvoj transakciji… [smiley8]
”
Ti čekaj ispod 200, tu ti je i mjesto![smiley1] –
Naravno! [smiley1]a na 500 ću tebi prodati jedan paketić [smiley2]
nikica: ” evogaopet: ” Ma na 500 , nemojte bit skromni i to odma u prvoj transakciji… [smiley8] ” Ti čekaj ispod 200, tu ti je i mjesto![smiley1] – ” Naravno! [smiley1]a na 500 ću tebi prodati jedan paketić [smiley2]
Bit će to povoljna kupnja!!!!
[smiley1]
Ne kužim…raste…a nikakav ugovor nije potpisan sa Arapima……i jos su tu branitelji…….hm
Pričam baš sa nekim braniteljima koji su već uplatili traženi iznos. Nisu baš ni oni u ranim devedesetim pa da nemaju pojma što su dionice. Većina ih neće prodavati uopće ako ih budu ucjenjivali ili tek onoliko koliko im treba da plate mjesečnu ratu kredita. BTW VABA majstori im već nude kredite i upućuju ih da ne prodaju osim za kredit. Ja Brodjanin pa znam što se dogadja. Stoga samo da ovi Kuvajćani budu sretni, pa BOV deal pa onda lagano štednja za penziju.
[smiley2]