T+3 RADNA dana ekipo
znaci dionice prebacene u petak, ponedeljak, utorak, srijeda (poslje 16 ako se ne varam)
ajmo narode navali danas kupovat kao šta su neki u petak navalili prodavat…..
još malo pa nestalo….
zapamtite vi strašljivci u ovim trenucima uvijek treba biti hladnokrvan a ne vjerovati svakom mamlazu koji napiše nešto negativno o Đuri!!!!!
[smiley7][smiley7][smiley7]
osim Equity i Maximum, i BREZA je taj dan kupila 1.000 komada, te se popoela sa 10. na 9. mjesto[smiley2]
Prvo moramo do 310kn da odradimo ono gdje smo vec bili, a nakon toga jos kojih 50kn UP da odradimo ovo sto su nam stigli šeici.[smiley1]
Ma na 500 , nemojte bit skromni i to odma u prvoj transakciji… [smiley8]
Kakvi komentari, nemam riječi. Znači kad dečki iz Gazproma odu na kavu u PTKM, odma cijena na 1000?
Kakvi komentari, nemam riječi. Znači kad dečki iz Gazproma odu na kavu u PTKM, odma cijena na 1000?
Pa i meni je smiješno kolega, ovo moje gore je bilo sarkastično da nebi ko krivo shvatio….
budd:
”
”
Pa i meni je smiješno kolega, ovo moje gore je bilo sarkastično da nebi ko krivo shvatio….
Znam, znam… Kažem drugima da nema smisla ovako dizati tenzije
Ali na kraju šeik ipak nije došao kako je bilo obećavano. To mi se ne sviđa. Jer on je taj koji ima pare.
Da ne povjeruješ. Do jučer negativna panika, a od danas pozitivna panika. Ljudi moji, dajte malo se spustite na zemlju. Jučer sam napisao da nije tvornica izgorjela u požaru niti su branitelji nepismeni bedaci, a danas kažem da nije vojno izaslanstvo došlo potpisati ugovor. Ništa se u stvari značajno nije dogodilo. A i prije smo svi znali za interesiranje kuvajčana i drugih, zato i vjerujemo svi u Đuru.
Nema Šeika….a nema ni čokolade……………..
…pa di je zapeo……..?????
Ali na kraju šeik ipak nije došao kako je bilo obećavano. To mi se ne sviđa. Jer on je taj koji ima pare.
nema veze svi su oni rodbinski povezani tako da nema zajeb…. ,
kad pregovaraš sa sultanom kada pričaš sa šeikom!!!!!!
[smiley7][smiley7][smiley7]