DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pa ne znam zasto se vi ljudi veselite toliko? pa samo su došli u posjet, ja nisam pročitao da su ijedan posao sklopili, tako da ne brini tenkista imat ces ti vremena za dokup..

neznam tko i tocno kada, ali unazad par tjedna, par dana unazad (neda mi se trazit sad)…..bilo je ljudi ovdje koji su se smijali na taj posjet kuvajćana đuri, kao to se nikad neće dogodit, to su samo izmišljotine i fantazije…..nista jos nije dogovoreno, ali su dosli u posjetu…..i tkozna, mozda za koj dan ili tjedan bude stavljen potpis za posao…..to je tek tako da se malo usutka one koji stalno nesto pesimisticno ovdje se*uckaju…..moglo bi sutra gore ic zbog dragih kuvajćana, mozda ne puno, ali nek ide gore [smiley1]

DOKUP!

da nisu kupovali, ja bih danas opet ušao u djuru. nadam se da sutra neće tako zdušno branit kotu 250. [smiley10]

kameni kameni…..lose prognozirao, uspanicario se i prodao? tako ti je to kad ne vjerujes u dionicu koju imas u posjedu…..a sad opet kupnja…..nadam se za tebe da ces kupit jeftinije nego sto je trenutacna cijena….tkozna [smiley4]

DOKUP!

lose prognozirao, uspanicario se i prodao? tako ti je to kad ne vjerujes u dionicu koju imas u posjedu…..a sad opet kupnja…..nadam se za tebe da ces kupit jeftinije nego sto je trenutacna cijena….tko zna [smiley4]

ja se nadam da ce mi novi ulaz biti ispod prijasnjeg prosjeka – 23x.
[smiley10]

hate red

Ekipo, postavit ću samo jedno pitanje: Koliki je limit sutra?
Nemojte blokirat’, pliz! [smiley1][smiley2][smiley2]

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Broj dionica u padu 93 68,38%
Broj dionica u porastu 22 16,18%
Broj dionica bez promjene 21 15,44%

Od samo 22 dionice koje su završile u plusu tu je i ĐURO = slavonski div!!!
93 su u minusu!!

Onima koji su nas rušili sa lažima veliki pozdrav sutra nas samo gledajte,a moderator bi mogao malo više pažnje posvetiti nekim imenima!!!!!

Uhljebe na ulicu!!!!!

kako volim kada cijena pada a pametni samo kupuju [smiley1]….sutra se moze isto kupiti ali skuplje….

Ekipo, postavit ću samo jedno pitanje: Koliki je limit sutra?
Nemojte blokirat’, pliz! [smiley1][smiley2][smiley2]

Kao da je bitno, odblokirat će se iza 12:00, a onda nema limita

kamenac:

da nisu kupovali, ja bih danas opet ušao u djuru. nadam se da sutra neće tako zdušno branit kotu 250. [smiley10]

kameni kameni…..lose prognozirao, uspanicario se i prodao? tako ti je to kad ne vjerujes u dionicu koju imas u posjedu…..a sad opet kupnja…..nadam se za tebe da ces kupit jeftinije nego sto je trenutacna cijena….tkozna [smiley4]

Nema više šanse za jeftinijim dokupom. Đuro je već danas bio u pozitivi.

[i]Freedom' just another word for nothing left to lose[/i]

Kao što je moj profesor jednom davno rekao…….kad neće gore….onda će dole……….[smiley2]

[color=blue]Paaaa po lojtrici gor, pa po lojtrici dol...pa po lojtrici gooorrr i doooollll...........[/color]

Sickboy:

Važeći podaci za uredovni dan 18.06.2007 .

ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D./REDOVNA DDJH-R-A

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 956.180 29,54 Osnovni račun
2. HZMO 660.000 20,39 Zast. račun
3. MINISTARSTVO FINANCIJA REPUBLIKE HRVATSKE 609.578 18,83 Osnovni račun
4. PBZ D.D. 210.199 6,49 Skrb. račun
5. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 104.771 3,24 Zast. račun
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA GLOBAL INVEST D.O.O. ZA FIMA EQUITY OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 101.000 3,12 Skrb. račun
7. ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D. 47.136 1,46 Osnovni račun
8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA MAXIMUM OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 25.039 0,77 Skrb. račun
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./BREZA-INVEST ZIF D.D. 17.581 0,54 Skrb. račun
10. HPB D.D. 16.924 0,52 Skrb. račun
Ukupno: 84,90

HFP i dalje vlasnik 29,54% DDJH-a, tako vam je to ljudi kad ulažete na riječi predsjednika Kluba veterana Domovinskog rata Specijalnih vozila Đuro Đaković Ivana Barića i A.B. novinarčića, možda Polančec je budala ali nemože baš izravno lagati na HRT-ovoj emisiji sa ogromnom gledanošću dok mu u ovo predizborno vrijeme oporba prati svaki korak i čeka na najmanju grešku, laž i slično.

Fima Equity i Maximum kupili svaki po 1000 kom. da se usput nađe.

Sad mi reče frend da ovi podaci se refresh-iraju svako 3 dana pa ako znaš je li to što si post-ao vrijeda za danas ili su ovo stvarno podaci od kraja prošlog tjedna?

Izgleda da si nešto načuo ali ne baš dobro. trgovanje na burzi se bilježi u SDA sa odmakom od tri dana (T+3). Dakle ako si nešto kupio 13.06.(T), vlasnik postaješ tek 18.06 (+3). To se događa kada se trguje na burzi, a kada kako se ovdje pričalo za DDJH prodaje preko ugovora između dvije strane ili daravnim ugovorom i sličnim ugovorima promjena vlasništva se provodi sa datumom koji je naznačen na ugovoru, znači nema T+3.

I još o refresh-u podataka; od nedavno SDA daje promjene stanja svaki dan. prije je osvježavanje išlo svaki petak.

sutrasnji limit na 279,50…..naravno gledajmo samo gornji, jer donji nas ne zanima….tamo necemo vise [smiley2]

DOKUP!

Izgleda da si nešto načuo ali ne baš dobro. trgovanje na burzi se bilježi u SDA sa odmakom od tri dana (T+3). Dakle ako si nešto kupio 13.06.(T), vlasnik postaješ tek 18.06 (+3). To se događa kada se trguje na burzi, a kada kako se ovdje pričalo za DDJH prodaje preko ugovora između dvije strane ili daravnim ugovorom i sličnim ugovorima promjena vlasništva se provodi sa datumom koji je naznačen na ugovoru, znači nema T+3.

I još o refresh-u podataka; od nedavno SDA daje promjene stanja svaki dan. prije je osvježavanje išlo svaki petak.

Grazie na odgovoru..

New Report

Close