DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

BUMBAR5
Samo da čestitam najhrabrijima koji u petak nisi prodavali svoje dionice po 215kn i koji su vijerovali u ovog giganta.
Sad mi se čini da je netko znao kad stiže kuvajstsko izaslanstvo i da je sve ovo bilo izrežirano.

da ste samo pratili ovaj forum i Vi bi ste znali za ovu informaciju

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

Svaki dan idem na Morh-ovu stranicu, imam je u favoritima a danas sam zaboravio. Gdje su sad ti dobročinitelji sa foruma da nitko nije postao članak nego tek sad poslije 16 sati. Imao sam još neki keš, da sam znao ušao bi još. E sad, nadam se da sutra neće još gore da nadokupim. navijam za pad. Trebaju valjda još i dogovoriti, nije valjda sve gotovo.[smiley13]

pa ne znam zasto se vi ljudi veselite toliko? pa samo su došli u posjet, ja nisam pročitao da su ijedan posao sklopili, tako da ne brini tenkista imat ces ti vremena za dokup..

[img][/img]

.

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

BUMBAR5: ” Samo da čestitam najhrabrijima koji u petak nisi prodavali svoje dionice po 215kn i koji su vijerovali u ovog giganta. Sad mi se čini da je netko znao kad stiže kuvajstsko izaslanstvo i da je sve ovo bilo izrežirano. ” TI SI VJEROVAO U OVOG GIGANTA ? Daj molim te !!!!! Bio si jedini i prvi koji si u petak širio NEVIĐENU paniku na ovom forumu, vriskajući svima da nema nade i da se mora prodati ! Svašta, pa kako možeš sada ovako licemjerno pisati …. eh eh eh … nepravda me najviše boli ! (tko ne vjeruje nek pogleda bubmarove postove od petka)…

Ja sam samo pošteno čestito onima koji u petk nisu prodali svoje dionice i koji su vijerovali u đuku.
A ja nisam u petak vijerova da to može ovako ispast, to je istina zato još jednom čestitam onima koji jesu.

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

http://www.morh.hr

17.06.2007. Posjet kuvajtskog izaslanstva
U uzvratni posjet ,u sklopu bilateralne suradnje, u Republiku Hrvatsku doputovalo je kuvajtsko izaslanstvo u čijem sastavu su između ostalih general zbora sultan Abdullah El Ramyan i brigadni general Hidar Abdel Megid. Tijekom boravka izaslanstvo će se 18. lipnja 2007. godine sastati s ministrom obrane Berislavom Rončevićem te načelnikom GS OS RH generalom zbora Josipom Lucićem. U sklopu programa za delegaciju će biti upriličena pokazna vježbi postrojbe Vojne policije, te posjet Simulacijskom središtu Zapovjedništva za združenu izobrazbu i obuku “Petar Zrinski”.
Zbog iskazanog interesa za hrvatsku vojnu industriju također je predviđen posjet tvornici strojeva za razminiravanje “Dok-ing”, tvornici kaciga “Šestan-Busch” iz Preloga, karlovačkoj tvornici oružja “HS Produkt”, tvornici “Đuro Đaković” – Specijalna vozila iz Slavonskog Broda te agenciji „Alan“.

Bit će vremena za dokup, ali po kojoj cijeni. A neće otići gore zbog kuvajčanina, nego zbog toga što tvornica nije izgorila u požaru, već je cijena nerealno niska zbog onih koji bez veze šire paniku i potcjenjuju inteligenciju branitelja.

truba, 18.06.2007. u 18:09
“Od 18. do 20. lipnja 2007. godine u hotelu «Sheraton» održat će se Godišnja konferencija zamjenika načelnika GS OS zemalja članica, promatrača i gostiju regionalne inicijative SEDM (South East Defence Ministerial).

SEDM je regionalna inicijativa zemalja jugoistočne Europe za suradnju na području obrane. Pokrenuta je na prijedlog Sjedinjenih Američkih Država tijekom ministarskog sastanka u Tirani 1996. godine. Proces je pokrenut na regionalnoj razini u skladu sa smjernicama i ciljevima EAPC-a (Euro-Atlantic Partnership Council), a njegove se članice obvezuju na promicanje dobrosusjedskih odnosa te konstruktivnu obrambenu i sigurnosnu suradnju u regiji. Ciljevi uspostavljanja SEDM proces su jačanje suradnje država jugoistočne Europe, te Italije i SAD-a na području obrane u duhu Partnerstva za mir (PfP) a s konačnim ciljem bržeg uključenja zemalja jugoistočne Europe u transatlantske integracije (poglavito NATO).”

Ovo je isto sa stranica MORH-a. Baš me zanima šta sve obuhvaća ova suradnja u regiji.

Važeći podaci za uredovni dan 18.06.2007 .

ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D./REDOVNA DDJH-R-A

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 956.180 29,54 Osnovni račun
2. HZMO 660.000 20,39 Zast. račun
3. MINISTARSTVO FINANCIJA REPUBLIKE HRVATSKE 609.578 18,83 Osnovni račun
4. PBZ D.D. 210.199 6,49 Skrb. račun
5. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 104.771 3,24 Zast. račun
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA GLOBAL INVEST D.O.O. ZA FIMA EQUITY OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 101.000 3,12 Skrb. račun
7. ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D. 47.136 1,46 Osnovni račun
8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA MAXIMUM OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 25.039 0,77 Skrb. račun
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./BREZA-INVEST ZIF D.D. 17.581 0,54 Skrb. račun
10. HPB D.D. 16.924 0,52 Skrb. račun
Ukupno: 84,90

HFP i dalje vlasnik 29,54% DDJH-a, tako vam je to ljudi kad ulažete na riječi predsjednika Kluba veterana Domovinskog rata Specijalnih vozila Đuro Đaković Ivana Barića i A.B. novinarčića, možda Polančec je budala ali nemože baš izravno lagati na HRT-ovoj emisiji sa ogromnom gledanošću dok mu u ovo predizborno vrijeme oporba prati svaki korak i čeka na najmanju grešku, laž i slično.

Fima Equity i Maximum kupili svaki po 1000 kom. da se usput nađe.

da nisu kupovali, ja bih danas opet ušao u djuru.
nadam se da sutra neće tako zdušno branit kotu 250.
[smiley10]

hate red

Važeći podaci za uredovni dan 18.06.2007 .

ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D./REDOVNA DDJH-R-A

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 956.180 29,54 Osnovni račun
2. HZMO 660.000 20,39 Zast. račun
3. MINISTARSTVO FINANCIJA REPUBLIKE HRVATSKE 609.578 18,83 Osnovni račun
4. PBZ D.D. 210.199 6,49 Skrb. račun
5. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 104.771 3,24 Zast. račun
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA GLOBAL INVEST D.O.O. ZA FIMA EQUITY OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 101.000 3,12 Skrb. račun
7. ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D. 47.136 1,46 Osnovni račun
8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA MAXIMUM OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 25.039 0,77 Skrb. račun
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./BREZA-INVEST ZIF D.D. 17.581 0,54 Skrb. račun
10. HPB D.D. 16.924 0,52 Skrb. račun
Ukupno: 84,90

HFP i dalje vlasnik 29,54% DDJH-a, tako vam je to ljudi kad ulažete na riječi predsjednika Kluba veterana Domovinskog rata Specijalnih vozila Đuro Đaković Ivana Barića i A.B. novinarčića, možda Polančec je budala ali nemože baš izravno lagati na HRT-ovoj emisiji sa ogromnom gledanošću dok mu u ovo predizborno vrijeme oporba prati svaki korak i čeka na najmanju grešku, laž i slično.

Sad mi reče frend da ovi podaci se refresh-iraju svako 3 dana pa ako znaš je li to što si post-ao vrijeda za danas ili su ovo stvarno podaci od kraja prošlog tjedna?

Sickboy:

da nisu kupovali, ja bih danas opet ušao u djuru.
nadam se da sutra neće tako zdušno branit kotu 250.
[smiley10]

Ove tisučice su išle 13.06. (T+3) kad je procječna cijena bila 277,53 kn.

New Report

Close