DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.12.2024. u 01:08
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,60
312
20
15,60
17,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

evo čitam na drugom forumu stiglo izaslansvo iz Kuvajta!!!!!

više na MORH-ovim stranicama!!!!!!!! valjda???????????????[smiley7][smiley7][smiley7]

Four Star General

djuro je i danas pokazao svoju pravu vrijednost.

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

Novac je kisik burze!

17.06.2007. Posjet kuvajtskog izaslanstva
U uzvratni posjet ,u sklopu bilateralne suradnje, u Republiku Hrvatsku doputovalo je kuvajtsko izaslanstvo u čijem sastavu su između ostalih general zbora sultan Abdullah El Ramyan i brigadni general Hidar Abdel Megid. Tijekom boravka izaslanstvo će se 18. lipnja 2007. godine sastati s ministrom obrane Berislavom Rončevićem te načelnikom GS OS RH generalom zbora Josipom Lucićem. U sklopu programa za delegaciju će biti upriličena pokazna vježbi postrojbe Vojne policije, te posjet Simulacijskom središtu Zapovjedništva za združenu izobrazbu i obuku “Petar Zrinski”.
Zbog iskazanog interesa za hrvatsku vojnu industriju također je predviđen posjet tvornici strojeva za razminiravanje “Dok-ing”, tvornici kaciga “Šestan-Busch” iz Preloga, karlovačkoj tvornici oružja “HS Produkt”, tvornici “Đuro Đaković” – Specijalna vozila iz Slavonskog Broda te agenciji „Alan“.

kako ide ona pjesma…..??? o Happy day o happy day……

[smiley2] [smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]

DOKUP!

Pa nisu ljudi glupi. Neki izgleda percepiraju branitelje kao očajnike bez lipe u đepu koje svatko može
kupiti sa par kuna. Zašto bi zaradili 150 kuna po dionici kad mogu 250 ? Sad se treba naći netko da im
kaže da je i 150 dosta, prodaj meni, a ja ću na tome zaraditi još 50 – 100 kn jer što vi znate što je burza!!
Svašta. Mislim da na to neće puno nasjesti.

stigli kuvajcani!!!

neznam kako ce veceras spavati gosp. koji je prije par dana prodavao za 215 kn.

http://www.morh.hr/

ps. trenutno gostiju na forumu 20260, a reg. clanova 63.

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

Zanimljivo da se vijesti o braniteljima u tri dana poklapa s dolaskom kuvajćama,hm?

I to samo u vjesniku!

Čekam dnevnik večeras…

Novac je kisik burze!

HAHAHHAHAHA

Gdine 215 KN ! 🙂 kako vam je !
jao što sam sretan ! : )

sve je lako kad si mlad :)

Samo da čestitam najhrabrijima koji u petak nisi prodavali svoje dionice po 215kn i koji su vijerovali u ovog giganta.
Sad mi se čini da je netko znao kad stiže kuvajstsko izaslanstvo i da je sve ovo bilo izrežirano.

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

i meni se sve vise cini da je ovo bilo izrezirano…ali nek im je….
nadam se da cu sutra kao poklon za rođendan vidit đuru u debelom plusu zahvaljujući kuvajćanima [smiley2]

DOKUP!

Samo da čestitam najhrabrijima koji u petak nisi prodavali svoje dionice po 215kn i koji su vijerovali u ovog giganta. Sad mi se čini da je netko znao kad stiže kuvajstsko izaslanstvo i da je sve ovo bilo izrežirano.

TI SI VJEROVAO U OVOG GIGANTA ? Daj molim te !!!!! Bio si jedini i prvi koji si u petak širio NEVIĐENU paniku na ovom forumu, vriskajući svima da nema nade i da se mora prodati !
Svašta, pa kako možeš sada ovako licemjerno pisati …. eh eh eh … nepravda me najviše boli ! (tko ne vjeruje nek pogleda bubmarove postove od petka)…

sve je lako kad si mlad :)

evogaopet:

Sickboy: ” Osvrnut ću se samo na moje ulaske u DDJH. Prve doinice kupio sam u vrijeme iskrcavanja Slavonca i od tada samo doukpljujem, a zadnji dokup sam napravio 14.05.2007 po 240 kn i neizlazim do 2009-2010. ” Pa kakve to ima veze sada s našom raspravom? I ja sam kupovao prvi puta kada je bio na 110 a zadnji puta dokupljivao po 180 kn…. u planu mi je opet dokupljivati, po koliko ću još vidjeti kako se situacija bude razvijala…. po svemu sudeći mogao bi ponovo po 180 [smiley11]

Ma da mozda po 280,plasi si zečeve u šumi,ispod 250 se nejde, a svi su u crvenom….lijo,lijava!!!

Da ne ide se – JOŠ . to je ključna riječ…. kada dođe vrijeme za to ići će se ne brini [smiley2], do tada treba pripremiti što više sredstava za dokup, jer se takva prilika neće više ponoviti na ovoj dionici…. bar ne u skorom razdoblju…

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

New Report

Close