DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.12.2024. u 13:07
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,60
312
20
15,60
17,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

gle stari, ne zelim ja da nista padne. samo kazem da manje upuceni radnici prodaju FIMI po 140 kuna/dionici. dakle, svi oni radnici koji razmisljaju ‘bolje vrabac u ruci nego golub na grani’ kad dodu u banku, najprije im se ponudi kupoprodajni ugovor koj je sastavila FIMA i u kojem placaju radnicima 140 kuna/dionici i isplacuje odmah, a onima koji zele prodat na burzi kazu da ce dobit pare kroz 10tak dana. ja kazem da ako FIMA kupuje po 140 kuna ja sam spreman ponuditi 150 kuna. samo kazem kolko mi dionica vrijedi. i cisto da usporedim, potraznja je sad 15k komada, dobar dio ponude je ispod 200, dovoljno je da se 20 branitelja opredjeli za prodaju na burzi u istom trenutku (a do sad je samo 10 prodalo od 600 kolko je upisalo) i zadovoljit ce se sva moguca potraznja koja je sad veca od ponude. jer branitelj kad dode da proda ne kaze ‘stavi nalog na 260 i cekaj’ nego kaze ‘prodaj i daj pare’

i cisto da usporedim, potraznja je sad 15k komada, dobar dio ponude je ispod 200, dovoljno je da se 20 branitelja opredjeli za prodaju na burzi u istom trenutku (a do sad je samo 10 prodalo od 600 kolko je upisalo) i zadovoljit ce se sva moguca potraznja koja je sad veca od ponude. jer branitelj kad dode da proda ne kaze ‘stavi nalog na 260 i cekaj’ nego kaze ‘prodaj i daj pare’

Upravo tako…. potpisujem!

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Osvrnut ću se samo na moje ulaske u DDJH. Prve doinice kupio sam u vrijeme iskrcavanja Slavonca i od tada samo doukpljujem, a zadnji dokup sam napravio 14.05.2007 po 240 kn i neizlazim do 2009-2010.

Pa kakve to ima veze sada s našom raspravom? I ja sam kupovao prvi puta kada je bio na 110 a zadnji puta dokupljivao po 180 kn…. u planu mi je opet dokupljivati, po koliko ću još vidjeti kako se situacija bude razvijala…. po svemu sudeći mogao bi ponovo po 180 [smiley11]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Ma da, svakako ce po 180 – DDJH je (za sada) jedna od rijetkih dionica na ZSE koja je danas ostvarila rast

You gotta have two things to win. You gotta have brains and you gotta have balls. And you got too much of one and not enough of the other.

Sickboy:

Osvrnut ću se samo na moje ulaske u DDJH. Prve doinice kupio sam u vrijeme iskrcavanja Slavonca i od tada samo doukpljujem, a zadnji dokup sam napravio 14.05.2007 po 240 kn i neizlazim do 2009-2010.

Pa kakve to ima veze sada s našom raspravom? I ja sam kupovao prvi puta kada je bio na 110 a zadnji puta dokupljivao po 180 kn…. u planu mi je opet dokupljivati, po koliko ću još vidjeti kako se situacija bude razvijala…. po svemu sudeći mogao bi ponovo po 180 [smiley11]

Osvrt je bio samo na jednu tvoju rečenicu odnosno na zadnji dio “Govno su pregrizli jedino oni nadobudnici koji su ga kupovali po 300 u nadi da će za dva dana zaradit 20 %, da nisi i ti jedan od njih?

dobro se drži đuro….opće crvenilo na ekranu…..ko da nas rusi napadaju, a đuro u zelenom….. [smiley2]

DOKUP!

gle stari, ne zelim ja da nista padne. samo kazem da manje upuceni radnici prodaju FIMI po 140 kuna/dionici. dakle, svi oni radnici koji razmisljaju ‘bolje vrabac u ruci nego golub na grani’ kad dodu u banku, najprije im se ponudi kupoprodajni ugovor koj je sastavila FIMA i u kojem placaju radnicima 140 kuna/dionici i isplacuje odmah, a onima koji zele prodat na burzi kazu da ce dobit pare kroz 10tak dana. ja kazem da ako FIMA kupuje po 140 kuna ja sam spreman ponuditi 150 kuna. samo kazem kolko mi dionica vrijedi. i cisto da usporedim, potraznja je sad 15k komada, dobar dio ponude je ispod 200, dovoljno je da se 20 branitelja opredjeli za prodaju na burzi u istom trenutku (a do sad je samo 10 prodalo od 600 kolko je upisalo) i zadovoljit ce se sva moguca potraznja koja je sad veca od ponude. jer branitelj kad dode da proda ne kaze ‘stavi nalog na 260 i cekaj’ nego kaze ‘prodaj i daj pare’

bilo bi mu bolje da stavi i ceka da proda…ako je mogao do sad cekat moze i jos koj dan…..pa ako ne prođe nek ga rokne po asku…..

DOKUP!

Nemaju branitelji nikave dionice

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

FIMA kupuje od manje upucenih za 140 kuna/dionici. ja sam spreman ponuditi 150 kuna/dionici na burzi. ako branitelji, sa svojih pola miliona dionica zele, moja ponuda stoji i bolja je od fimine, neka izvole.

Mislim stvarno mi nije jasno radis li ista drugo u zivotu osim da na najmanje 3 foruma neprestano pises o padu dionica Đure.

Sredi se malo, ako ti ova dionica ne valja ne kupuj.

Ako ti valja, šuti i kupuj.

Mislim stvarno, pa zar mislis da nekoga zanimaju tvoja misljenja i izmisljenje pricice.

P.S. Nije mi jasno ni kako moderatori barem na ovom forumu koji je dosta profesionalniji od ostalih ne srede neke stvari ?!

Shit happens, keep on smiling!

Sickboy: ” Osvrnut ću se samo na moje ulaske u DDJH. Prve doinice kupio sam u vrijeme iskrcavanja Slavonca i od tada samo doukpljujem, a zadnji dokup sam napravio 14.05.2007 po 240 kn i neizlazim do 2009-2010. ” Pa kakve to ima veze sada s našom raspravom? I ja sam kupovao prvi puta kada je bio na 110 a zadnji puta dokupljivao po 180 kn…. u planu mi je opet dokupljivati, po koliko ću još vidjeti kako se situacija bude razvijala…. po svemu sudeći mogao bi ponovo po 180 [smiley11]

Ma da mozda po 280,plasi si zečeve u šumi,ispod 250 se nejde, a svi su u crvenom….lijo,lijava!!!

Uhljebe na ulicu!!!!!

gle stari, ne zelim ja da nista padne. samo kazem da manje upuceni
radnici prodaju FIMI po 140 kuna/dionici. dakle, svi oni radnici koji
razmisljaju ‘bolje vrabac u ruci nego golub na grani’ kad dodu u banku,
najprije im se ponudi kupoprodajni ugovor koj je sastavila FIMA i u
kojem placaju radnicima 140 kuna/dionici i isplacuje odmah, a onima
koji zele prodat na burzi kazu da ce dobit pare kroz 10tak dana. ja
kazem da ako FIMA kupuje po 140 kuna ja sam spreman ponuditi 150 kuna.
samo kazem kolko mi dionica vrijedi. i cisto da usporedim, potraznja je
sad 15k komada, dobar dio ponude je ispod 200, dovoljno je da se 20
branitelja opredjeli za prodaju na burzi u istom trenutku (a do sad je
samo 10 prodalo od 600 kolko je upisalo
) i zadovoljit ce se sva moguca
potraznja koja je sad veca od ponude. jer branitelj kad dode da proda
ne kaze ‘stavi nalog na 260 i cekaj’ nego kaze ‘prodaj i daj pare’

Pa branitelji nisu ništa još dobili a kamoli da ih već njih 10 proda,još ni papiri nisu riješeni a kamoli da ih prodaju. Gdje samo dobivaš te informacije,uf.[smiley7][smiley7][smiley7][smiley7]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

I tako je Đuka opet preživio, po tko zna koji put, unatoč pričama ili čemu god… [smiley1]

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

New Report

Close