Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,60 | 312 | 20 | 15,60 | 17,50 | 0,00% |
evogaopet:
”
BTW. nije povratak baš dugo trajao, to je valjda nadobudnih par kupaca koji su sada vidjeli da su se prevarili, kupnja je sada već sva ispod 150…. [smiley14]
”
Nije nego je kupnja iznad 251
Dajte kolega smirite doživljaj i nabavite si mostich pro…. [smiley1]
evogaopet ti izgleda imaš jako veliki interes da cijena ide dolje, baš me zanima zašto?
To što si prodao je tvoj problem i bilo bi ti bolje da umjesto da zatrpavaš forum svojim željama ljepo “pregrizeš govno” i kupiš po tržišnoj cijeni jer tržište je jedno, a želje su nešto sasvim drugo.
I ja bi recimo želio SNBA kupiti ispod 400, koju sam strpljivo čuvao još iz vremena dragog nam Ante Šimare i prodao na 400 – 410 kn taman prije nego je otišla prema 500 pa i na 5xx.
I predlažem ti da smanjiš frekvencije pisanja na barem jedna poruka/sat jer ovako stvaraš dojam samo još jednog uspaničenog tradera.
evogaopet ti izgleda imaš jako veliki interes da cijena ide dolje, baš me zanima zašto?
To što si prodao je tvoj problem i bilo bi ti bolje da umjesto da zatrpavaš forum svojim željama ljepo “pregrizeš govno” i kupiš po tržišnoj cijeni jer tržište je jedno, a želje su nešto sasvim drugo.
Pa kolega, odlično si to zaključio, jedino si se prevario u tome da sam prodao, jer meni ništa ne znači , što će Đuro kresnuti još 20, 30 ili 50 %! Što više padne meni će biti slađe kupiti još…… Dakle nikakvo govno ja neću pregrizati jer DDJH neću ni prodavati , barem ne dok ne realiziraju bar dio poslova o kojima se priča…. Govno su pregrizli jedino oni nadobudnici koji su ga kupovali po 300 u nadi da će za dva dana zaradit 20 %, da nisi i ti jedan od njih?
A što se tiče mog pisanja na forumu, pa što ti to smeta? neki su više aktivni, a neki manje… trenutno nemam pametnijeg posla pa gubim vrijeme na debatiranje s neistomišljenicima – nevidim ništa loše u tome….
Nije valjda da misliš da će zbog moga ili nečijeg pisanja cijena rasti ili padati ?? [smiley1]
Sickboy: ” evogaopet ti izgleda imaš jako veliki interes da cijena ide dolje, baš me zanima zašto? To što si prodao je tvoj problem i bilo bi ti bolje da umjesto da zatrpavaš forum svojim željama ljepo “pregrizeš govno” i kupiš po tržišnoj cijeni jer tržište je jedno, a želje su nešto sasvim drugo. ” Pa kolega, odlično si to zaključio, jedino si se prevario u tome da sam prodao, jer meni ništa ne znači , što će Đuro kresnuti još 20, 30 ili 50 %! Što više padne meni će biti slađe kupiti još…… Dakle nikakvo govno ja neću pregrizati jer DDJH neću ni prodavati , barem ne dok ne realiziraju bar dio poslova o kojima se priča…. Govno su pregrizli jedino oni nadobudnici koji su ga kupovali po 300 u nadi da će za dva dana zaradit 20 %, da nisi i ti jedan od njih? A što se tiče mog pisanja na forumu, pa što ti to smeta? neki su više aktivni, a neki manje… trenutno nemam pametnijeg posla pa gubim vrijeme na debatiranje s neistomišljenicima – nevidim ništa loše u tome…. Nije valjda da misliš da će zbog moga ili nečijeg pisanja cijena rasti ili padati ?? [smiley1]
STARI , TIPKOVNICA ĆE TI PREGORIT!!!!!!!!
[smiley7][smiley7][smiley7]
FIMA kupuje od manje upucenih za 140 kuna/dionici. ja sam spreman ponuditi 150 kuna/dionici na burzi. ako branitelji, sa svojih pola miliona dionica zele, moja ponuda stoji i bolja je od fimine, neka izvole.
FIMA kupuje od manje upucenih za 140 kuna/dionici. ja sam spreman ponuditi 150 kuna/dionici na burzi. ako branitelji, sa svojih pola miliona dionica zele, moja ponuda stoji i bolja je od fimine, neka izvole.
Onda da ja svoje dionice još prodam dok još mogu po 200kn.
heheheheh
i svi se grohotm nasmijaše
Sickboy:
”
”
Pa kolega, odlično si to zaključio, jedino si se prevario u tome da sam prodao, jer meni ništa ne znači , što će Đuro kresnuti još 20, 30 ili 50 %! Što više padne meni će biti slađe kupiti još…… Dakle nikakvo govno ja neću pregrizati jer DDJH neću ni prodavati , barem ne dok ne realiziraju bar dio poslova o kojima se priča…. Govno su pregrizli jedino oni nadobudnici koji su ga kupovali po 300 u nadi da će za dva dana zaradit 20 %, da nisi i ti jedan od njih?
A što se tiče mog pisanja na forumu, pa što ti to smeta? neki su više aktivni, a neki manje… trenutno nemam pametnijeg posla pa gubim vrijeme na debatiranje s neistomišljenicima – nevidim ništa loše u tome….
Nije valjda da misliš da će zbog moga ili nečijeg pisanja cijena rasti ili padati ?? [smiley1]
Osvrnut ću se samo na moje ulaske u DDJH. Prve doinice kupio sam u vrijeme iskrcavanja Slavonca i od tada samo doukpljujem, a zadnji dokup sam napravio 14.05.2007 po 240 kn i neizlazim do 2009-2010.
Sickboy:
”
”
Osvrnut ću se samo na moje ulaske u DDJH. Prve doinice kupio sam u vrijeme iskrcavanja Slavonca i od tada samo doukpljujem, a zadnji dokup sam napravio 14.05.2007 po 240 kn i neizlazim do 2009-2010.
Smiješno je kako neki žele da dionica još padne kako bi dokupili. Kojih 150 kn? Potražnja je trenutno veća od ponude.
Smiješno je kako neki žele da dionica još padne kako bi dokupili. Kojih 150 kn? Potražnja je trenutno veća od ponude.
Smješno je uzimati ponudu i potražnju kao neki relevantan podatak… mogu se ja staviti na kupnju po 20 kn tisuće komada pa će izgledati da kupnja jača [smiley2], ista je stvar i kada prodaja raste …. to su uvjek igre…
koje su ovo gluposti? pa jel si ti ikada kupio i jednu dionicu? mislim, gledam već par dana i ne vjerujem kaj čitam od tvojih postova. ajde dijete, pusti dioničareDDJH i ostale da si kroje sudbinu, a svoje mišljenje zadrži za sebe jer će ljudi misliti da si teški oligofreničar. Fima će kupovati po 140 kuna??? Stvarno sa sekciju “Vic” u Areni.
…ne čitaju ti oni ovo, jedino da probaš sa ljepljenjem plakata po Slavonskom Brodu hehe….